FORUMS

New Xposed for Lollipop 5.0 Update Fixes Major Bugs

Senior Recognized Developer rovo89 has patched Xposed for Lollipop 5.0 to … more

Download Sony’s new AOSP-like concept for Xperia Z3

Over in our forums, Recognized Contributor Jozinek has posted a very … more

OnePlus 2 vs Moto X Style: Which is The Better Flagship?

Two big industry names have announced their newest flagship phones within the … more

Making Your Own Xposed Modules Is Easier Than You Think

Close to the heart of XDA is the Xposed Framework by Rovo89. Most of … more

[ROM] [ENG] [READY|15 NOV] ROMeOS² v1.40.1 (19974.1.2.8|STABLE) | THANK YOU :)

5,382 posts
Thanks Meter: 6,883
 
By monx®, Senior Member on 14th September 2008, 01:39 AM
Thread Closed Subscribe to Thread Email Thread
26th November 2008, 03:57 PM |#2801  
_RMB_'s Avatar
Senior Member
Flag miami
Thanks Meter: 0
 
More
hi hang... ive been using your roms for a while (kaiser).... i think it would be great to make two varients.... one with out TF3d and one with TF3d as i myself use it! i like it cause it utilizes the components that the raphael came from but others like other means... also check on the battery drainage (maybe do to the BT progys that deap mentioned) cause i dont know if its just me going through it but im having very bad battery life (not even 7 hours). other then that your 1.40.1 rom is bar none!!!
 
 
26th November 2008, 04:48 PM |#2802  
GazzaK's Avatar
Member
Flag Colchester
Thanks Meter: 2
 
More
I've been running the 1.40 version of this ROM for a bit now.

recently my battery use has like gone! what I mean is that for instance I charged the phone sunday night, fully, from almost dead and right after a power cycle, and it lasted to 45% last night, when I charged it again, overnight.

it's been running all day, a few calls, a tiny bit of wifi, a tiny bit of gps, and now, 10 hours after taking off charge it is at 93%

I am really happy, confused too, as right after the ROM update it was not this good.
26th November 2008, 06:26 PM |#2803  
12aon's Avatar
Retired Senior Moderator
Thanks Meter: 437
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by monx®

@DeepThought
I'm still testing 20757 build but just finished download HTC QUARTZ (MAX 4G) ROM (20759) | so maybe jump to 20759 build.

I will try to make 2 variants Touch Pro & ATT but priority to Touch pro model. Also will come with no-manila & with manila.

Other than that, maybe u could give me some idea(s)

I definitely agree on the other thread suggestion by deepthought (this thread has become a ferocious monster), If you want I could still help you make make the new ROM more ROMeOS style (e.g. manila, taskbar, Program folder(those need to be upgraded to VGA) and more. Btw I'm working on a tabbed landscape manila (by Archy). I have a list of programs I'm not going without. And maybe you could patch some of the manila links (like I have Klaxon pop up when I push the clock button and Icontact for All people and Thumbcal for Calander).

Htorch, (I love that it is more powerful than the build-in flash)
S2U2, (or Touchlockpro)
PPCFinder (finaly able to search for hidden files),
Kevtris,
Mastermind,
Rubik,
XnView,
GPSRouter,
HTC GPS Tool,
SASHIMI,
Apptodate,
Registry tweakers (the usual)

So If you need some stylizing let me know and ephasis on the new thread
26th November 2008, 06:27 PM |#2804  
Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by Mijin

Nop, Not that, I'm using already the one done by Taiseeer. Wanted the official one because i believe it maybe fixed things from Taiseer's one. such as the wrong alignment for the Arabic SMS which shows from left to right instead right to left.

Thnx!

Not sure which version you are using but the one posted by taiseer does everything except one problem.

When I installed it, it messed with Word Completion in English. I hope monx can find us a solution or anyone with good knowledge with these stuff.
Attached Files
File Type: zip ARABIC.zip - [Click for QR Code] (1,002.9 KB, 1 views)
26th November 2008, 09:21 PM |#2805  
Member
Thanks Meter: 1
 
More
Steps
Quote:
Originally Posted by monx®

@gwtx2
can u give more details about this step by step mate?
I'm still confuse

Sure. On the today screen, I scroll to my email (Outlook based). I click on the envelope with the letter sticking out. This fully opens the email, which btw is the first one in the list. Now, pressing the right navigation key displays the previous email. If I first press the left navigation key, it closes the email, goes back to the today screen and selects the Messaging icon (which is to the left of the Email icon).

I would think the left navigation key (when pressed on the first email) would either display the last email or carry me back to the envelope on the today screen. Hope this helps.
26th November 2008, 09:50 PM |#2806  
neverFollow's Avatar
Senior Member
Istanbul
Thanks Meter: 40
 
More
Quote:
Originally Posted by monx®

...

[2] In TF3D settings tab, tap 'Wallpaper' > prompt > 'yes'.

...

This might sound stupid but there is no Settings->Wallpaper in TF3D Config. Am I missing something?

EDIT: It was stupid indeed... LOL ;))) I thought you were talking about TF3D Config, got it now, problem solved ;))
Last edited by neverFollow; 26th November 2008 at 09:57 PM.
26th November 2008, 09:56 PM |#2807  
snark_be's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 71
 
More
Quote:
Originally Posted by neverFollow

This might sound stupid but there is no Settings->Wallpaper in TF3D Config. Am I missing something?

Yes .

It's on the settings tab in TouchFlo 3D, the tab between Weather and Programs. There you have an item "Wallpaper".
26th November 2008, 10:17 PM |#2808  
neverFollow's Avatar
Senior Member
Istanbul
Thanks Meter: 40
 
More
Quote:
Originally Posted by snark_be

Yes .

It's on the settings tab in TouchFlo 3D, the tab between Weather and Programs. There you have an item "Wallpaper".

I've just got myself a Raphael today and flashed it right away, and trying to get used to it
26th November 2008, 10:31 PM |#2809  
Senior Member
Thanks Meter: 47
 
Donate to Me
More
Can't wait for 1.50! When it will be ready? I love your roms
27th November 2008, 07:13 AM |#2810  
Member
Flag Quezon City
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by GazzaK

I've been running the 1.40 version of this ROM for a bit now.

recently my battery use has like gone! what I mean is that for instance I charged the phone sunday night, fully, from almost dead and right after a power cycle, and it lasted to 45% last night, when I charged it again, overnight.

it's been running all day, a few calls, a tiny bit of wifi, a tiny bit of gps, and now, 10 hours after taking off charge it is at 93%

I am really happy, confused too, as right after the ROM update it was not this good.

im guessing it different for all of us. my battery life is better than before and it is very stable thanks to romeos1.40
27th November 2008, 10:19 AM |#2811  
Die Bruine's Avatar
Senior Member
Flag Delft
Thanks Meter: 33
 
More
@ Gazzak

I have the same problem. All of the sudden my battery usage is a nightmare. Especially after using BT and switching it off. It's been two nights in a row now that my battery was completely drained. Tonight I'm gonna try another ROM to figure out if this is the ROM or Radio (.28).

Read More
Thread Closed Subscribe to Thread

Tags
donations are good karma, monx®, raphael, rom, romeos
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Touch Pro, Fuze ROM Development by ThreadRank