Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,808,220 Members 37,469 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[TUT][HSPL] Hard-SPL Unlocker for Blackstone - Released for 1.56 ROMs too now

Tip us?
 
robertus3d
Old
#141  
robertus3d's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 9
Posts: 335
Join Date: Mar 2008
@intek, puffettodany: which rom do you have flashed?
If you haven't the correct shipped rom, yuor flash does't go to goal!


My DHD ICS
 
max.tytn
Old
#142  
Member
Thanks Meter 0
Posts: 67
Join Date: Mar 2007
Location: Pesaro
Default Hard-SPL connection error

Just check this before flashing:
Start->Settings->Connections->USB to PC
Set unsigned "Enable faster data synchronisation"

Let us know if it's working.
Ciao...

Quote:
Originally Posted by cadenza View Post
Hello,

I'm posting now the 3rd time, and I promise that this will be the last time if nobody can or wants to help me, but still I have hope.. My problem is that I just cant flash HSPL on my blackstone, I get all the time the Error [no connecion]. That comes AFTER it recognized my device, so it is impossible that really the connection is the problem (ActiveSync is also all the times connected). It seems that I'm the only person who has this kind of problem, but please, please help me!!!! I just cant use it and I want so much to flash a really good ROM, but its just impossible without HSPL.... I have now ROM 1.14.207.2 (GER). I've done now even a hard reset and still its not working. I tried it with XP (my default OS) and with Vista, both doesn't work. I'm now desperate, everything I wanted is to flash my gread HD, but its not possible because of this "connection" error...

Thank you for your help!!!!!!!

Many greets, cad^^
 
cadenza
Old
#143  
Senior Member
Thanks Meter 0
Posts: 216
Join Date: Sep 2008
Location: Heidelberg
Quote:
Originally Posted by max.tytn View Post
Just check this before flashing:
Start->Settings->Connections->USB to PC
Set unsigned "Enable faster data synchronisation"

Let us know if it's working.
Ciao...

thank you for your help! I saw now that this point was activated, I disabled it now. unfortunately I can't test it right now, but I will tell you when I try it!! thank you very much!!!
greets, cad
 
rickytr23
Old
#144  
rickytr23's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 5
Posts: 281
Join Date: Jan 2007
Default unlock

does this program unlock the HTC Touch hd
 
puffettodany
Old
#145  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 9
Join Date: Nov 2008
Quote:
Originally Posted by robertus3d View Post
@intek, puffettodany: which rom do you have flashed?
If you haven't the correct shipped rom, yuor flash does't go to goal!
I olinex flashing 1.14, but if I wanted to put original Blackstone of 1.13 tim, for the guarantee, where I take 1.13 splt tim?
 
cadenza
Old
#146  
Senior Member
Thanks Meter 0
Posts: 216
Join Date: Sep 2008
Location: Heidelberg
Quote:
Originally Posted by max.tytn View Post
Just check this before flashing:
Start->Settings->Connections->USB to PC
Set unsigned "Enable faster data synchronisation"

Let us know if it's working.
Ciao...

Unfortunately it doesn't work I still get the Error 202 [no connection] Have you still an idea? I want soooo much the ROM from panosha... *cry* Anyway, thank you for your help!!!
Greez, cad^^
 
P996
Old
#147  
Senior Member
Thanks Meter 1
Posts: 173
Join Date: Aug 2006
Same here, doesn't work, getting the same connection error(connection is just fine).
I have a german HTC Touch HD with the first release OEM FW.
 
puffettodany
Old
#148  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 9
Join Date: Nov 2008
Quote:
Originally Posted by puffettodany View Post
I olinex flashing 1.14, but if I wanted to put original Blackstone of 1.13 tim, for the guarantee, where I take 1.13 splt tim?
unfortunately I do not speak English translator with the help, but I wanted to put more 'forward for ensuring 1.13 tim. I now have 1.14 olinex but spl 1.13 tim from where the discharge?
 
P996
Old
(Last edited by P996; 21st December 2008 at 08:02 PM.)
#149  
Senior Member
Thanks Meter 1
Posts: 173
Join Date: Aug 2006
Quote:
Originally Posted by max.tytn View Post
Just check this before flashing:
Start->Settings->Connections->USB to PC
Set unsigned "Enable faster data synchronisation"

Let us know if it's working.
Ciao...
It kind of worked...and NOT.
It started with the request to install the enterbootloader program,
then it rebooted, the rainbow colors showed up with the Blackstone...by Oli... stuff and then it stopped and I got an error 260.
Fortunately, a soft reset brought everything back to normal.
Tried two times, same thing, doesn't work.

IT WORKED...tried the third time...this time I closed Internet Explorer, don't know if this did the trick?!
 
riconat
Old
(Last edited by riconat; 21st December 2008 at 08:16 PM.)
#150  
Senior Member
Thanks Meter 5
Posts: 172
Join Date: Jun 2006
Location: PALERMO
Quote:
Originally Posted by puffettodany View Post
unfortunately I do not speak English translator with the help, but I wanted to put more 'forward for ensuring 1.13 tim. I now have 1.14 olinex but spl 1.13 tim from where the discharge?
Non esiste al momento l'originale SPL 1.13, e anche se metti la 1.14 con la rom tim non e' in garanzia perche' la rom originale tim e accompagnata dalla versione inizale 1.13.401.
Camminano insieme rom e spl
Ciao

Tags
hd hardspl
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Windows Developers Rejoice! Dev Program’s $99 Yearly Fee is No More!

Microsoft rule in the mobile market, much like the giant dinosaurs … more

Add the Xperia Z2 Lock Screen to Your Favorite KitKat ROM

Almost every OEM adds its own unique flair to their stock firmwares. While some of … more

Android App Review: Control Your Phone with Quick Control Panel – XDA Developer TV

Your Android smart device has many features that you … more

Play Music on Android Wear with Stellio Music Player

Android Wear smartwatchesare growing inpopularity every day. Some devices have already … more