5,593,293 Members 33,605 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Checking simlock status?

Tip us?
 
trinode
Old
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 354
Join Date: Jul 2007
Default Checking simlock status?

Is there a way to check the simlock status on a kaiser?

All I've got in the whole house is t-mobile sims and I'm trying to sell it but I don't know if it's locked or not, is there a way to check?

Thanks,

- Anthony
 
DaveShaw
Old
#2  
DaveShaw's Avatar
Retired Senior Moderator + Wiki Bureaucrat
Thanks Meter 347
Posts: 8,708
Join Date: Dec 2007
Location: Huddersfield
Quote:
Originally Posted by trinode View Post
Is there a way to check the simlock status on a kaiser?

All I've got in the whole house is t-mobile sims and I'm trying to sell it but I don't know if it's locked or not, is there a way to check?

Thanks,

- Anthony
http://forum.xda-developers.com/show...75&postcount=2

Ta
Dave
--Retired.
 
trinode
Old
(Last edited by trinode; 2nd October 2008 at 03:56 PM.)
#3  
Senior Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 354
Join Date: Jul 2007
thanks for the link, but I'm getting no response from that app at all
click send and nothing happens (obviously I put a command in first)
 
trinode
Old
#4  
Senior Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 354
Join Date: Jul 2007
my bad, AT@ not at@ should be at the start of the command

This is what I get:-
AT@simlock
0
AT@simlock?40
00 0

That unlocked?
 
DaveShaw
Old
#5  
DaveShaw's Avatar
Retired Senior Moderator + Wiki Bureaucrat
Thanks Meter 347
Posts: 8,708
Join Date: Dec 2007
Location: Huddersfield
Quote:
Originally Posted by trinode View Post
my bad, AT@ not at@ should be at the start of the command

This is what I get:-
AT@simlock
0
AT@simlock?40
00 0

That unlocked?
Yes that is unlocked, I have updated the link I posted with upper case

Dave
--Retired.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes