FORUMS

Mysterious GG1 Google Device Stops by FCC. Glass v2?

As the year progresses, we draw further away from Google’s annual I/O … more

Material and Material Dark Hit Samsung’s Theme Store

The latest version of Touchwiz, launched alongside the Galaxy S6 and S6 Edge, … more

Swappa’s New App Helps You Value Your Device

There comes a sad time in everyone’s life where you must part ways with your … more

Xiaomi Sold 34.7 Million Phones In 6 Months

2015 has been a phenomenal year for Xiaomi so far. With a stellar rise in 2014, 2015 saw … more

how to change my french touch of Portuguese in Brazil

14 posts
Thanks Meter: 0
 
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
hello everybody
I have a touch with 256mb which is in French I therefore seeks to provide a friend but the concern is what needs to be in Portuguese
thank you for your help
 
 
22nd October 2008, 11:03 PM |#2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
No
Itís possible, but you will not find it here. In this forum, we have several updates for HTC Touch, but usually in English or in German. Portuguese translations are not available.
23rd October 2008, 12:28 PM |#3  
OP Junior Member
Flag Paris
Thanks Meter: 0
 
More
thank

I will try to find the forum ppc Portuguese for now in vain
23rd October 2008, 12:55 PM |#4  
OP Junior Member
Flag Paris
Thanks Meter: 0
 
More
re
i found this emulator what do you think it good i translate with google
http://66.102.9.104/translate_c?hl=f...Dpcd3v8nvelD6g
23rd October 2008, 04:19 PM |#5  
Senior Member
Thanks Meter: 0
 
More
There is a forum about Touch at Orkut
There are some threads there about how to load a portuguese ROM
23rd October 2008, 05:27 PM |#6  
ov3r's Avatar
Junior Member
Flag Rio de Janeiro
Thanks Meter: 1
 
More
lenovice
I recommend you this forum: www.plusgsm.com.br.
It is in PT_BR and has many informations related to CID lock (change of the OS and also its native language).

Good luck.
31st October 2008, 02:07 PM |#7  
OP Junior Member
Flag Paris
Thanks Meter: 0
 
More
thank i go search one a solution after i give my result
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes