View Poll Results: Which Radio do "you" find the best. Raphael
406 Vote(s)
16.80% Raphael
34 Vote(s)
1.41% Raphael
59 Vote(s)
2.44% Raphael
378 Vote(s)
15.65% Raphael
483 Vote(s)
19.99% Diamond
32 Vote(s)
1.32% Blackstone
148 Vote(s)
1.05.25.BS14 Diamond
31 Vote(s)
1.28% Diamond
107 Vote(s)
4.43% Diamond
51 Vote(s)
2.11% Xperia
94 Vote(s)
3.89% Quartz
52 Vote(s)
2.15% Raphael
541 Vote(s)

[RADIO]Raphael Radio Thread - Latest Raphael Radio [27 November 2009]

1,430 posts
Thanks Meter: 426
By RavenY2K3, Senior Member on 25th October 2008, 08:38 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
30th August 2012, 01:49 PM |#2851  
Captain_Throwback's Avatar
Retired Moderator / Recognized Contributor
Flag Bensalem, PA
Thanks Meter: 13,716
Donate to Me
Originally Posted by lohtse

anyone have a link for rom??

Huh? Both links are working for me.
30th August 2012, 06:32 PM |#2852  
lohtse's Avatar
Senior Member
Flag Where ever they send Me!!
Thanks Meter: 71
Not for me on 3 dif connections!
30th August 2012, 07:29 PM |#2853  
R^7Z's Avatar
Senior Member
Flag location! location!! (somewhere in the vast array of question marks)
Thanks Meter: 146
Downloaded from THIS link. Although you will require a 4shared account...
12th February 2013, 08:26 PM |#2854  
Jemmauk's Avatar
Thanks Meter: 0
Well that worked fantastic, have both the Diamond and Touch Pro, which I got within the last fortnight. Updated radio to and I can now overclock the TP to the same as the Diamond - 710mhz vs 652mhz which makes a *major* difference. Hopefully the battery life will improve as well. Thanks alot to all those who did the work on this.

Incidentally TP WiFi - if I lock the Diamond (running Host v1.5 UI and the 28009 rom) it'll power down the Wifi, saving it seems alot of battery life. The TP doesnt seem to do this and eats the battery in 5-6 hours. Is this a known problem? and is there a solution? thanks in advance.

Note: it is entirely possible to use arkswitch with Host UI, simply add arkswitch as one of the UI shortcut tiles and remember to switch from it not shut it off and it works fine.

Thanks again

Jemma xx
3rd April 2013, 12:29 PM |#2855  
Senior Member
Thanks Meter: 631
Mirror 2 radios

20th May 2013, 04:08 AM |#2856  
Junior Member
Thanks Meter: 0


EDIT: Found... /
Last edited by Skynightfire; 20th May 2013 at 01:06 PM.
21st May 2013, 08:38 AM |#2857  
Senior Member
Thanks Meter: 631
Added to mirror:
Post Reply Subscribe to Thread

htc raphael swedish rom, radio
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes