Post Reply

Software buttons are not visible - urgent !

29th October 2008, 11:56 AM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 3
 
554 posts
Join Date:Joined: Aug 2005
When I`m using StockManager I can`t update because the buttons aren`t shown ???

This happens with severals software - is there a general advice or tweak ?
29th October 2008, 12:23 PM   |  #2  
Member
Thanks Meter: 7
 
56 posts
Join Date:Joined: Sep 2007
More
Is StockManager WM6.1 and WVGA compatible?
29th October 2008, 12:28 PM   |  #3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 3
 
554 posts
Join Date:Joined: Aug 2005
It went well on my RAPHA which 6.1 ----
29th October 2008, 02:07 PM   |  #4  
Senior Member
Thanks Meter: 1
 
439 posts
Join Date:Joined: Mar 2008
Quote:
Originally Posted by peter7

It went well on my RAPHA which 6.1 ----

Raphael is QVGA, Xperia is WVGA.
29th October 2008, 02:12 PM   |  #5  
Senior Member
Thanks Meter: 0
 
614 posts
Join Date:Joined: Sep 2008
Raphael is VGA not QVGA. Its res is 640X480.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes