Early Lollipop Ports for Micromax A116 and A117

It feels like it was only yesterday when Google announced the mysterious Android L.After … more

Now Gesture Tweaks Replaces Google Now with Custom Action

On most modern Android devices with software navigation keys, swiping up from the … more

ToqAN Fixes Android 5.0 Notification Bug on Qualcomm Toq

The Qualcomm Toq is probably one of the lesser known smartwatches on the market … more

How to Root and Unlock the Google Nexus 6 on a Mac – XDA TV

In the past, XDA Developer TV Producer droidmodd3rx has shown you how to … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

how to flash update rc29 from sdcard

OP satru

31st October 2008, 08:09 PM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 18
 
301 posts
Join Date:Joined: Apr 2008
http://forum.xda-developers.com/show...=439733&page=8

post #77
Last edited by satru; 31st October 2008 at 08:12 PM.
31st October 2008, 08:26 PM   |  #2  
Darkrift's Avatar
Senior Member
Flag San Tan Valley, Arizona
Thanks Meter: 12
 
530 posts
Join Date:Joined: Oct 2006
**EDIT** Figured if I have a post here, it might as well be useful.

Here is the update:
Google Download: https://android.clients.google.com/u...-RC19+RC28.zip
**This download might need to be refreshed once or twice before it works. If you get 503 server error, try again, if it doesn't work after a while use the links below.

Rapidshare Download 1: http://rapidshare.com/files/15924331...-RC19_RC28.zip

Rapidshare Download 2: http://rapidshare.com/files/15924473..._RC28.zip.html

Rapidshare Download 3: http://rapidshare.com/files/159411433/update.zip.html

Android-DLS.com: http://android-dls.com/forum/index.p...rb_v=viewtopic (Must be registered)

Steps to upgrade:

1: Download the file and rename/save it as update.zip (some users found just plain update works best (no .zip))

2: Place the file on your mini SD card and insert it into your G1 (card formatting requirements still unknown, so if fat does not work, try fat32 and vice versa) with THE PHONE OFF

3: While the phone IS STILL OFF, Hold down the "Home" and press the power button (end call) (keep holding "Home"

3: Wait for

open your keyboard and press Alt+L

4: When you see yellow text, pless Alt+S

5: When it says "Installation Complete" you can press "Home" + "Back" to reboot.

6: Wait for your phone to completely reboot and allow it to finish writing your radio rom during reboot

7: Enjoy

These instructions are paraphrased from other users and are not written by me.
Last edited by Darkrift; 1st November 2008 at 02:31 AM.
31st October 2008, 08:31 PM   |  #3  
Senior Member
Flag Phoenix, AZ, USA
Thanks Meter: 29
 
259 posts
Join Date:Joined: Jan 2007
More
So people will see this and not start a million more topics about how to manually update. Everybody isnt going to read an 8+ page post.
31st October 2008, 08:39 PM   |  #4  
Member
Thanks Meter: 0
 
38 posts
Join Date:Joined: Oct 2005
Worked Great for me.. Just downloaded the update file and it took about three minutes to install from the SD, then it asks to hit home and back at the same time to reboot. It then installed the radio and rebooted (Twice)... THEN.... Alls working great and it says RC29. Same as my other G1 that was sent the update the other day. Feel like I'm back to the good ol times of udating my HTC Universal.
31st October 2008, 08:42 PM   |  #5  
OP Senior Member
Thanks Meter: 18
 
301 posts
Join Date:Joined: Apr 2008
almost time you have the answer to your problem inside of other thread and you cant found it.

is only for info,


thanks

Quote:
Originally Posted by Darkrift

Why start a new topic with the only purpose being to point back to another one?

31st October 2008, 09:10 PM   |  #6  
Z51's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 64
 
800 posts
Join Date:Joined: Nov 2006
got it to install by renaming it to update (not update.zip)

its going through now
31st October 2008, 09:14 PM   |  #7  
OP Senior Member
Thanks Meter: 18
 
301 posts
Join Date:Joined: Apr 2008
text fixed thanks.

Quote:
Originally Posted by Z51

got it to install by renaming it to update (not update.zip)

its going through now

1st November 2008, 12:06 AM   |  #8  
felicita's Avatar
Member
Flag Moscow
Thanks Meter: 0
 
36 posts
Join Date:Joined: Apr 2007
More
i think that it works without extension (.zip) if extensions are hidden on pc
For me it`s not work nither .zip no without extension.
1st November 2008, 12:29 AM   |  #9  
OP Senior Member
Thanks Meter: 18
 
301 posts
Join Date:Joined: Apr 2008
when you going to recovery mode and going to text mode (alt+L) the second line say that the program will find for make update the file with name update with extension zip. some time the pc have the ext hide in the config.of windows explorer



Quote:
Originally Posted by felicita

i think that it works without extension (.zip) if extensions are hidden on pc
For me it`s not work nither .zip no without extension.

Last edited by satru; 1st November 2008 at 01:43 AM.
1st November 2008, 12:38 AM   |  #10  
Retired Moderator
Thanks Meter: 10
 
1,271 posts
Join Date:Joined: Mar 2008
More
If all your files are missing the .xxx extension style only rename it to update. If you see .zip at the end of the file rename it to update.zip

If you are having trouble feel free to IM, PM, email me and I will do my best to help.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes