FORUMS

Ive got no browser

299 posts
Thanks Meter: 9
 
By Jezwick, Senior Member on 6th November 2008, 02:10 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
In the Internet page when I click on launch browser nothing happens, I can't find Opera using file manager. Anyone else having this problem ???
 
 
6th November 2008, 10:05 PM |#2  
Senior Member
Flag Banbury
Thanks Meter: 0
 
Donate to Me
More
Opera should be in Start, Programs... If it's not there, then there's something wrong with it. Did anything odd happen when you were starting it up for the first time?
6th November 2008, 10:37 PM |#3  
Senior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Yeah it should be under programs and you should also be able to see it on the internet tab in touchflo 3d too, try a hard reset and let it go through the restart
6th November 2008, 11:47 PM |#4  
OP Senior Member
Flag Plumpton
Thanks Meter: 9
 
More
cheers fellas tried all that, it doesn't seem to be there... Ive emailed HTC support but downloaded 9.5 beta, which I must admit works beautifuly, I'll see what HTC say but its no stumbling block on what seems to be a fantastic phone !!!
7th November 2008, 12:13 AM |#5  
Beards's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 885
 
More
Red face
I take it you have already tried carrying out a 'Soft Reset', or the more vigorous 'Hard Reset'?

Edit: Oops sorry... didn't notice Chris above has already recommended this to you.
Last edited by Beards; 7th November 2008 at 12:16 AM.
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes