Chainfire Turns Your Bootanimation into a Logging Center

Having a nice boot animation certainly adds a little bit of aesthetic polish to your … more

Android TV Launcher Pushed to Google Play

Over the past decade, the tech universe has seen two drastic and widely contrasting changes with … more

Cyngn, OnePlus, Micromax – The Legal Battle

Recently, a battle has been waging in India over the rights to distribute the commercial … more

Lean Mean Battery Power Saving App Review

We talk a lot about battery topics here at XDA TV. We talk about everything from Power Banks to USB … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Windows Live Messenger 10.6.34.800 Doesn't Work

OP Eraser85

11th November 2008, 12:57 PM   |  #1  
Eraser85's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 3
 
235 posts
Join Date:Joined: Sep 2004
Hi,

I've just installed the latest version of WLM and it doesn't work. Live Search application starts but it displays only a text box and nothing more. Messenger instead doesn't even start.

Using the Italian ROM 1.13.401

You guys with 1.14 roms have any problems with it?
11th November 2008, 05:49 PM   |  #2  
Senior Member
Flag Belfast
Thanks Meter: 1
 
259 posts
Join Date:Joined: Dec 2005
More
Unfortunately I haven't ordered my HD just yet, but it's worrying to think that Live messenger may not be working.

I hope this is an isolated, and for your sake an easily fixable incident!

..IB a n e
11th November 2008, 05:50 PM   |  #3  
tnt1979's Avatar
Member
Flag Milan
Thanks Meter: 0
 
38 posts
Join Date:Joined: Mar 2005
The same for me... WLM is not working on my HD
11th November 2008, 06:07 PM   |  #4  
Member
Thanks Meter: 1
 
40 posts
Join Date:Joined: Jun 2008
this one works



cheers
Attached Files
File Type: zip Windows Live 10.6.0034.0800 (Fixed).zip - [Click for QR Code] (861.5 KB, 117 views)
11th November 2008, 06:12 PM   |  #5  
tnt1979's Avatar
Member
Flag Milan
Thanks Meter: 0
 
38 posts
Join Date:Joined: Mar 2005
Quote:
Originally Posted by daboutz

this one works



cheers

I'll try it this evening, thanks anyway
11th November 2008, 06:38 PM   |  #6  
Senior Member
Thanks Meter: 0
 
129 posts
Join Date:Joined: Oct 2007
MEssenger
I just got my Touch HD and messenger works for me, TomTom doesnt.
11th November 2008, 06:42 PM   |  #7  
Member
Thanks Meter: 1
 
40 posts
Join Date:Joined: Jun 2008
Quote:
Originally Posted by wfhowell

I just got my Touch HD and messenger works for me, TomTom doesnt.


ehm

tried the right version??

7.450.9028 works fine for me
11th November 2008, 06:43 PM   |  #8  
Eraser85's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 3
 
235 posts
Join Date:Joined: Sep 2004
Quote:
Originally Posted by daboutz

this one works



cheers

many thanks daboutz! As I get back to home I'll try!
11th November 2008, 08:08 PM   |  #9  
Member
Thanks Meter: 0
 
94 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
Quote:
Originally Posted by daboutz

this one works



cheers

I don't wish to appear too stupid, but how do I go about installing this file?
11th November 2008, 09:16 PM   |  #10  
Eraser85's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 3
 
235 posts
Join Date:Joined: Sep 2004
still doesn't work... :|

The Following User Says Thank You to Eraser85 For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes