Shattered Screen? Turn Your Broken Device into a Complete Media Center!

A cracked screen usually means you’ll have to spend a hefty … more

Gmail 5.0: Material Design and Multiple Account Support

Google started to materialize many of its applications right after announcing the … more

Some of Our Favorite Features in Android 5.0 Lollipop

Android 5.0 Lollipop is the latest major revision to Google’s mobile operating … more

Sony SmartEyeglass SDK Developer Preview Released

A little over a month ago in Tokyo, Japan, Sony unveiled its new SmartEyeglasstechnology. … more
Post Reply

Disable TouchFlo/HTCHome?

OP schwags

12th November 2008, 02:54 PM   |  #1  
OP Senior Member
Flag Chicago
Thanks Meter: 11
 
242 posts
Join Date:Joined: Mar 2006
More
Thinking about getting one of these, but it would be more of a trial for someone else. Can someone tell me if it's possible to remove the M3D interface and go back to an HTCHome type interface? I'm sure it would install, but is there a version, or does it work on a VGA device? Please let me know if you've actually tried this, I can speculate that it would work, but I'm really not sure.
12th November 2008, 06:20 PM   |  #2  
nik3r's Avatar
Senior Member
Flag Budweis
Thanks Meter: 1,632
 
1,564 posts
Join Date:Joined: Feb 2008
More
Wink HTC Home VGA + HHC 1.0f
Of course there is, catch here

The first file is VGA version of classic HTC Home I found somewhere on this site. The second is HTC Home Customizer that allows you to enable/disable panels. Be advised there is NO music panel and direct music playback is probably not possible with this version.

Have fun


http://rapidshare.com/files/164321647/HTChome.zip
Last edited by nik3r; 16th November 2008 at 01:24 PM. Reason: *REUPLOADED FILES 16.10.2008*
14th November 2008, 02:05 PM   |  #3  
Junior Member
Flag Stuttgart
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: May 2008
More
Exclamation
Hello

Canīt download these files, because of a downloadlimit.

Where can I find it?


Tanks

Andy
16th November 2008, 01:22 PM   |  #4  
nik3r's Avatar
Senior Member
Flag Budweis
Thanks Meter: 1,632
 
1,564 posts
Join Date:Joined: Feb 2008
More
Exclamation Reup
Sorry, I forgot to login to my RS account before uploading, reuploading as single file right now, I will update the links above
16th November 2008, 02:44 PM   |  #5  
Senior Member
Thanks Meter: 0
 
129 posts
Join Date:Joined: Jan 2008
Downloaded and try now! Hope this would be an solution to replace the TouchFLO which might be a battery hungry!
16th November 2008, 03:59 PM   |  #6  
mcmexican's Avatar
Retired Senior Moderator
Flag Los Angeles
Thanks Meter: 17
 
941 posts
Join Date:Joined: Feb 2007
I got rid of Touchflo as well here is a screenshot. I am still looking to change the clock the files I used to use on a Kaiser dont work anymore but HTC home works great.


-McMex
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screen01.jpg
Views:	150
Size:	84.5 KB
ID:	130361  
16th November 2008, 04:51 PM   |  #7  
nik3r's Avatar
Senior Member
Flag Budweis
Thanks Meter: 1,632
 
1,564 posts
Join Date:Joined: Feb 2008
More
Today
Here's mine, it's VERY functional and quite sexy but it's just me I like to use stylus on today and see EVERYTHING as soon as I power on the display, SPB Shell is for finger access

http://forum.xda-developers.com/show...5&postcount=45

Oh and I mapped a custom app menu from SPB Shell under long press of the Home button, it's loaded with ~11 apps I use the most to squeeze last bits of usability out of that baby
Last edited by nik3r; 16th November 2008 at 05:01 PM.
20th November 2008, 10:37 AM   |  #8  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
Hi, i can't get HTC Home Customizer to work for me. No matter what changes i make in it, when i go to apply them it always gives me the error: "An error occured copying your selected 'whatever'. The program will now continue." None of the changes are ever applied.

Any ideas what's wrong?

Post Reply Subscribe to Thread

Tags
home, vga
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes