Android One Expanding to Bangladesh, Nepal, and Sri Lanka

At Google I/O 2013, Google proudly announced that the Android operating system was … more

Android 5.0.2 Fixes 2012 Nexus 7! Sony’s Making a Google Glass Competitor? – XDA TV

Android 5.0.2 Lollipop is available for the … more

Early Lollipop Ports for Micromax A116 and A117

It feels like it was only yesterday when Google announced the mysterious Android L.After … more

Now Gesture Tweaks Replaces Google Now with Custom Action

On most modern Android devices with software navigation keys, swiping up from the … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[App] [01/26/2009] TouchResponse 0.3.2 - Vibrate on touch

OP Snailslug

14th January 2009, 07:11 PM   |  #481  
Member
Thanks Meter: 2
 
92 posts
Join Date:Joined: Dec 2008
Quote:
Originally Posted by Darmach

Unfortunately on LG KS20 with KisS WM6.1 Touchresponse is unusable ;(

It messes touchscreen inputs - clicks are interpreted properly (but not always), but for ex screen scrolling (Up/Down) is all messed up ;(


Can something be fixed with this ROM ?

Im using KisS WM 6.1 20.4 ROM

dear SnailSlug, do you know why touchresponse behaves like this in WM6.1 KS20?
14th January 2009, 08:11 PM   |  #482  
Recognized Developer
Thanks Meter: 28
 
169 posts
Join Date:Joined: Dec 2008
Same problem as Superman! v3 bricked my phone! Goes through first boot (smartmobility with red OS/Radio versionnumbers), then NOTHING. Black screen, backlight on. Same happens on softresets.

I installed this on a Touch HD which was running v2.2 perfectly. Is there any way to unbrick or do I have to hardreset? I really don't want to do that

PS: how about a warning in the first post: "Will Brick Touch HD's".

PPS: love v2.2...just pissed at a nonworking phone
14th January 2009, 08:28 PM   |  #483  
Junior Member
Flag Birmingham
Thanks Meter: 1
 
23 posts
Join Date:Joined: Nov 2006
Latest version not working on my Omnia. Previous one worked well but options don't even appear in the settings menu with the current one.
14th January 2009, 08:46 PM   |  #484  
Senior Member
Thanks Meter: 2
 
154 posts
Join Date:Joined: Mar 2008
More
thanks snailslug, working great on my diamond. keep up the awesome work!
14th January 2009, 08:46 PM   |  #485  
superman.namrepus's Avatar
Senior Member
Flag Mesa
Thanks Meter: 16
 
121 posts
Join Date:Joined: Sep 2007
Quote:
Originally Posted by MacDegger

Same problem as Superman! v3 bricked my phone! Goes through first boot (smartmobility with red OS/Radio versionnumbers), then NOTHING. Black screen, backlight on. Same happens on softresets.

I installed this on a Touch HD which was running v2.2 perfectly. Is there any way to unbrick or do I have to hardreset? I really don't want to do that

PS: how about a warning in the first post: "Will Brick Touch HD's".

PPS: love v2.2...just pissed at a nonworking phone


I had to hard reset. then I tried two more times. Had to reset every time.
14th January 2009, 08:53 PM   |  #486  
OP Member
Flag Kansas City
Thanks Meter: 0
 
62 posts
Join Date:Joined: Dec 2007
I'm looking into the issue some are having which results in needing a hard reset. I'll let you know when I have a solution. I'm truly sorry if this has caused any inconvenience. Thanks.
14th January 2009, 09:10 PM   |  #487  
Senior Member
Flag Abu Dhabi - United Arab Emirates
Thanks Meter: 34
 
925 posts
Join Date:Joined: Oct 2007
More
Works great on my HD.
14th January 2009, 09:57 PM   |  #488  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
17 posts
Join Date:Joined: Jan 2008
Quote:
Originally Posted by MacDegger

Same problem as Superman! v3 bricked my phone! Goes through first boot (smartmobility with red OS/Radio versionnumbers), then NOTHING. Black screen, backlight on. Same happens on softresets.

I installed this on a Touch HD which was running v2.2 perfectly. Is there any way to unbrick or do I have to hardreset? I really don't want to do that

PS: how about a warning in the first post: "Will Brick Touch HD's".

PPS: love v2.2...just pissed at a nonworking phone


What ROM use your HD?
14th January 2009, 10:41 PM   |  #489  
LunaticSerenade's Avatar
Senior Member
Flag Columbus
Thanks Meter: 211
 
931 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
More
so, me being me, I couldn't resist trying again.

Guess what?

It worked!

Good stuff, keep up the good work.
14th January 2009, 10:42 PM   |  #490  
Senior Member
Thanks Meter: 18
 
309 posts
Join Date:Joined: Apr 2007
More
Quote:
Originally Posted by guidorist

Wow, This update is really awesome! Many THX!
I specially like the Vibrate-on-release-Feature, very useful for the keypad!!!

Same as above

Brilliant!

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes