Easily Generate and Export Material Design Palletes

For many people, it can be pretty difficult to create a palette of complementary colors. … more

Android One Expanding to Bangladesh, Nepal, and Sri Lanka

At Google I/O 2013, Google proudly announced that the Android operating system was … more

Android 5.0.2 Fixes 2012 Nexus 7! Sony’s Making a Google Glass Competitor? – XDA TV

Android 5.0.2 Lollipop is available for the … more

Early Lollipop Ports for Micromax A116 and A117

It feels like it was only yesterday when Google announced the mysterious Android L.After … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[App] [01/26/2009] TouchResponse 0.3.2 - Vibrate on touch

OP Snailslug

29th July 2009, 03:12 AM   |  #801  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
YESSSSSSS
This app rocks! My gf has some no-name verizon phone that has haptic feedback, it's the only thing on that phone I was jealous of, and NOW I HAVE IT! Thanks a lot!
29th July 2009, 05:55 AM   |  #802  
djdafreund's Avatar
Senior Member
Flag Atlanta, GA
Thanks Meter: 8
 
295 posts
Join Date:Joined: Dec 2008
More
Thanks for making this. After setting up my parents Samsung Intinct, i was actually kind of liking the touch feedback. I am going to use this on my new Touch Pro now. I am going to watch this for further development. THanks!!!
30th July 2009, 04:30 PM   |  #803  
Junior Member
Flag Póvoa de Varzim
Thanks Meter: 0
 
16 posts
Join Date:Joined: Jan 2008
Works perfectly on My Touch Dual...

Thanks
31st July 2009, 02:56 AM   |  #804  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Jul 2009
Red face glitch
when i have it enabled for full functionality (not just keyboard) the top quarter of the screen picks up my taps as holds and presses the screen as many times as it vibrates. my phone is eten x600. i use spb shell software
Last edited by anditz; 31st July 2009 at 02:56 AM. Reason: added phone details
1st August 2009, 05:50 PM   |  #805  
aladin6's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 109
 
1,462 posts
Join Date:Joined: Mar 2009
doesn't work on my imate ultimate 8150.
perhaps TouchResponse is not well configured
2nd August 2009, 04:44 PM   |  #806  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Aug 2009
hey i can't download it... i just get the ''attachment'' to download thing... help?
2nd August 2009, 06:38 PM   |  #807  
Senior Member
Thanks Meter: 22
 
3,595 posts
Join Date:Joined: Aug 2007
More
Quote:
Originally Posted by remyrz

hey i can't download it... i just get the ''attachment'' to download thing... help?

You download the attachment. Works fine if you're logged in.

DOWNLOAD
3rd August 2009, 04:08 PM   |  #808  
mrcreativity's Avatar
Senior Member
Flag Mumbai
Thanks Meter: 79
 
652 posts
Join Date:Joined: Feb 2008
More
Works beautifully on my KAISER110 and being able to adjust the length of the vibration is just amazing.

However, it does break the profiles function in SPB Phone Suite.

Thanks for this.
4th August 2009, 02:26 PM   |  #809  
Member
Flag Montreal
Thanks Meter: 42
 
36 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
More
i can't find the configuration for the app with wm6.5 ( i've a htc hd )
can somebody help me ?
4th August 2009, 06:54 PM   |  #810  
Senior Member
Thanks Meter: 22
 
3,595 posts
Join Date:Joined: Aug 2007
More
Quote:
Originally Posted by dalien26

i can't find the configuration for the app with wm6.5 ( i've a htc hd )
can somebody help me ?

As described here (http://thewingster.com/touchresponse.aspx)

Start -> Settings -> System -> TouchResponse Settings

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes