FORUMS

T-Mobile Galaxy S6 Battery Woes

I’ve been using a T-Mobile Galaxy S6 since the device launched with T-mobile’s … more

Earthquake Early Warning in Your Pocket

Probably all of us reading this have a smartphone in our pocket. For many of us, the … more

Sony: The OEM You Want To Save

In our recent Discuss article, we asked you readers on which OEM you would like to help. While the … more

How to Lock and Protect Your Apps – XDA Xposed Tuesday

The smartphone revolution has passed. Everybody has mobile apps. Some of … more

Tv Out Software .cab

213 posts
Thanks Meter: 14
 
By cracou111, Senior Member on 28th November 2008, 06:04 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Hi,
could somenone extract the .cab of the TV out software that is originaly installed on the Touch pro?,

I would try it on the touch HD with my tv out cable! Hardware is the same but the software is missing!

thanks a lot!
 
 
29th November 2008, 09:24 AM |#2  
cracou111's Avatar
OP Senior Member
Flag Malmedy
Thanks Meter: 14
 
More
hi, nobody has this .cab file?
thanks
30th November 2008, 11:43 PM |#3  
unitedxempire's Avatar
Junior Member
Flag California
Thanks Meter: 0
 
More
Anyone? Can someone please test this as I want to buy Touch HD, but I wanto know if this feature works or not.
1st December 2008, 06:36 AM |#4  
snark_be's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 71
 
More
Quote:
Originally Posted by cracou111

nobody has this .cab file?

As far as I know, there is no cab: the software or drivers are installed in Windows Mobile. If you know which files are needed, I can send them to you. And even create a CAB with them if you want.
1st December 2008, 09:16 PM |#5  
cracou111's Avatar
OP Senior Member
Flag Malmedy
Thanks Meter: 14
 
More
hi, i don't known, it's the tv out software included in the touch pro rom?
2nd December 2008, 10:31 AM |#6  
unitedxempire's Avatar
Junior Member
Flag California
Thanks Meter: 0
 
More
I think I found it!
Quote:
Originally Posted by cracou111

hi, i don't known, it's the tv out software included in the touch pro rom?

Hey so attached is the TV Out Cab file. Can you please test it and see if it works? Because I want to my Touch HD(Blackstone) but I wanna make sure it has TV Out.
Attached Files
File Type: cab TV Out.cab - [Click for QR Code] (147.3 KB, 1159 views)
3rd December 2008, 09:13 AM |#7  
mugglesquop's Avatar
Senior Member
Flag UK
Thanks Meter: 8
 
More
i have installed this cab, but there are no new shortcuts or anything anywhere...?

(on Diamond)
3rd December 2008, 12:17 PM |#8  
unitedxempire's Avatar
Junior Member
Flag California
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by mugglesquop

i have installed this cab, but there are no new shortcuts or anything anywhere...?

(on Diamond)

Okay I dont know much about the Diamond. However, if you did download it and installed it try Start>>Settings>>System Tab, Scroll all the way down and you should see TV Out icon. It will only work if you have the TV Out cable plugged in. See if you have that icon. Let me know.



Also cracou111 any update? I am eagerly waiting!
3rd December 2008, 06:39 PM |#9  
cracou111's Avatar
OP Senior Member
Flag Malmedy
Thanks Meter: 14
 
More
Red face
so i test it and nothings happened!

i didn't see any icon or shortcut for tv out on my hd!
3rd December 2008, 08:57 PM |#10  
unitedxempire's Avatar
Junior Member
Flag California
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by cracou111

so i test it and nothings happened!

i didn't see any icon or shortcut for tv out on my hd!

Yeah I was afraid of this. Did you plug in the Video Out cable?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes