Backup+ Lets You Backup Your App Data on Android Lollipop

Even though Android 5.0 Lollipop hasn’t yet seen its official release, quite … more

TechTalk Compiles All the Android News You Need in One App

If you’re as obsessed with mobile devices as the vast majority of our forum … more

Android App Review: Google Inbox to Improve Your Life – XDA TV

Recently, Google+ exploded with the announcement of Google Inbox, as … more

Damp the LG G3 Thermal Throttling

As our mobile devices grow thinner and more powerfulwith each passing generation, it’s inevitable … more
Post Reply

[UPDATED - 2008.12.31: Tomal v8.5] WM6.1 Pro CE OS 20764

OP tomal

28th January 2009, 11:16 PM   |  #531  
Member
Thanks Meter: 0
 
32 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
Thumbs up
Quote:
Originally Posted by MatleyOne

Hi, im not a expert programmer, but i make some change in RLtoday for make some speed, in special tab 2 because wen i open this i'm waiting.

What did you use here Matley ?

iphone theme from here http://www.iphonethemeforppc.com/fwppc.php ?
Your skin seems to match perfectly tomal 8.5.

EDIT : Ah ok, the iphone skin for rltoday apparently http://www.rotlaus-software.de/wiki/iphone/iphonewajk
It seems at least as it does not look exactly like your screenshot which still has the start menu by the way
Last edited by Fogg; 28th January 2009 at 11:24 PM. Reason: Answer to my own question
28th January 2009, 11:55 PM   |  #532  
Tom59's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
9 posts
Join Date:Joined: May 2006
Unhappy
Hello everyone, I have spent the last five hours messing about basically between three pages on this site. I want to upgrade my WM5.0 O2 XDA to WM6.0.
Is there a proper procedure for doing this? Is there one page that says start with 1 then do 2 etc.etc.
All I have achieved in the last 5 hours is to lose ActiveSync. I am now going to roll my desktop back to six hours earlier.
Failing that, is there somewhere that I can send my O2 to get upgraded?
28th January 2009, 11:59 PM   |  #533  
Member
Thanks Meter: 0
 
32 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
Quote:
Originally Posted by Bulldog

Be frank, Uni has limited memory and you need all if you wan to have stable device..therefore it is best to put really only what you need on your todays screen.

I personaly use on my today: The PhoneAlarm Pro and already build in TodayAgenda. those two covers all my needs on my Uni ( sample picture attached)

I feel your skin as very usable. Do you have these rltoday settings to share with us ?
29th January 2009, 01:34 AM   |  #534  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: Jan 2005
How do you change the city for the weather?
Tomal this is a great ROM and I am very happy but how do you change the city for the weather? It is on Dacca and I cannot work out how to change it.

Thanks in advance,
Hugh
29th January 2009, 03:00 AM   |  #535  
orb3000's Avatar
XDA Portal Team / Senior Moderator
Flag T r a v e l i n g Likes: HTC & XDA Dislikes: apples...
Thanks Meter: 3,040
 
22,287 posts
Join Date:Joined: Feb 2007
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by hughc

Tomal this is a great ROM and I am very happy but how do you change the city for the weather? It is on Dacca and I cannot work out how to change it.

Thanks in advance,
Hugh

If you READ, on first post:

"Notes for Weather update:

Please set the "City code" manually (from Advanced Config tool) before doing weather update.
Explore http://weather.yahoo.com for weather code of your city."
29th January 2009, 06:15 AM   |  #536  
Bulldog's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 6
 
657 posts
Join Date:Joined: Jan 2005
More
Quote:
Originally Posted by Fogg

I feel your skin as very usable. Do you have these rltoday settings to share with us ?

Fogg my todayscreen is not rltoday. I use PhoneAlarm and this skin http://www.pocketmax.net/smf/index.php?topic=7145.0
29th January 2009, 08:02 AM   |  #537  
Senior Member
Thanks Meter: 11
 
517 posts
Join Date:Joined: Jan 2007
More
Quote:
Originally Posted by Fogg

Voted for universal

Well, this Tomal 8.5 is great, i discover a new device, stable and usable
Until now, saw 3 problems :
- The virtual keyboard is qwerty and saw no way to put it in azerty. I don't even know if it's possible to change it now.
- On the main tab, the clocl display time under the am/pm mode and not the 24H mode, didn't find how to change it.
- Under wm 5, depend of network, the device switched automatically from gprs to umts and vice versa but now under tomal 8.5, the auto mode does not work. The auto mode always connect in gprs. I have to go to settings, choose phone and force the parameter to wcdma and now it connects in umts. That means that when only gprs is available, it won't work until i change the parameter and vice versa. In real word, it's not usable. Maybe i have to change my radio rom, what do you advice ?

1. to change your keyb layout go to Settings->System->Advanced Config->Input->Keyboard layout
2. N/A
3. On phone menu select Auto for network on Band tab. Also on CommManager turn on 3G.

cheers
29th January 2009, 09:04 AM   |  #538  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
26 posts
Join Date:Joined: Feb 2008
More
Quote:
Originally Posted by Fogg

What did you use here Matley ?

iphone theme from here http://www.iphonethemeforppc.com/fwppc.php ?
Your skin seems to match perfectly tomal 8.5.

EDIT : Ah ok, the iphone skin for rltoday apparently http://www.rotlaus-software.de/wiki/iphone/iphonewajk
It seems at least as it does not look exactly like your screenshot which still has the start menu by the way

I i'm using RL TODAY, but i make some change direct in xml tab, and i link an single image to see.
29th January 2009, 10:21 AM   |  #539  
-Jonny-'s Avatar
Senior Member
Flag Crawley (Gatwick, London)
Thanks Meter: 43
 
1,196 posts
Join Date:Joined: May 2007
More
Quote:
Originally Posted by Tom59

Hello everyone, I have spent the last five hours messing about basically between three pages on this site. I want to upgrade my WM5.0 O2 XDA to WM6.0.
Is there a proper procedure for doing this? Is there one page that says start with 1 then do 2 etc.etc.
All I have achieved in the last 5 hours is to lose ActiveSync. I am now going to roll my desktop back to six hours earlier.
Failing that, is there somewhere that I can send my O2 to get upgraded?

Read the WIKI here:
http://wiki.xda-developers.com/index...ni_ROM_Upgrade
29th January 2009, 03:02 PM   |  #540  
cenarius's Avatar
Member
Thanks Meter: 0
 
67 posts
Join Date:Joined: Jul 2007
Post
Quote:
Originally Posted by Real_To_Me

I'm flash this ROM about 20 times.But it error at 56% always

may be you rom file is corrupted and you should download the rom again

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes