Early Lollipop Ports for Micromax A116 and A117

It feels like it was only yesterday when Google announced the mysterious Android L.After … more

Now Gesture Tweaks Replaces Google Now with Custom Action

On most modern Android devices with software navigation keys, swiping up from the … more

ToqAN Fixes Android 5.0 Notification Bug on Qualcomm Toq

The Qualcomm Toq is probably one of the lesser known smartwatches on the market … more

How to Root and Unlock the Google Nexus 6 on a Mac – XDA TV

In the past, XDA Developer TV Producer droidmodd3rx has shown you how to … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

SPLs for DREA100 & DREA110 (Orig, Eng, Hard) [updated 2009-05-12]

OP jashsu

7th December 2008, 11:55 AM   |  #11  
Retired Moderator
Thanks Meter: 10
 
1,271 posts
Join Date:Joined: Mar 2008
More
Quote:
Originally Posted by jashsu

This only affects your bootloader (specifically the second program loader). The software stack above that (kernel and userland) is unaffected.

you really never know... for all we know it gathers that info from the bootloader.
7th December 2008, 02:46 PM   |  #12  
Senior Member
Thanks Meter: 6
 
131 posts
Join Date:Joined: Jan 2004
More
Could this update be applied to a phone running the TC5-RC8 (JesusFreke version) Since this update only affects the bootloader I should be fine?
korndub
7th December 2008, 03:33 PM   |  #13  
Guest
Thanks Meter: 0
 
n/a posts
hey JF, if I install the engineering bootloader, can i put the stock bootloader back?
7th December 2008, 04:03 PM   |  #14  
UnkzDomain's Avatar
Senior Member
Flag Louisville
Thanks Meter: 4
 
409 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
More
Quote:
Originally Posted by korndub

hey JF, if I install the engineering bootloader, can i put the stock bootloader back?

I'd like to know the same...
7th December 2008, 04:21 PM   |  #15  
Member
Thanks Meter: 0
 
40 posts
Join Date:Joined: Dec 2008
Done. Worked ok. Now the main question.
After I installed developer boot loader, do that means now what even if i'll install Official RC30 now, I still will have ability to reflash my system with modified.
The answers is 100% yes for me. But just to be 101% sure i am askin it.

Also. When I am booting with Camera+Power and getting those geeks on skateboards. It's said "no image" which image it's searching for? Where it's should be placed? Anything else what I could do from this "booting" mode?
7th December 2008, 04:23 PM   |  #16  
Member
Thanks Meter: 0
 
40 posts
Join Date:Joined: Dec 2008
And another question. Google should have it's own version of OS (/system) for developers phone, beside of "official rc30 for t-mobile, which have root blocked" is this native version published anythere?
7th December 2008, 04:24 PM   |  #17  
Disconn3ct's Avatar
Senior Member
Flag Washington, DC
Thanks Meter: 127
 
402 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
Donate to Me
More
Lightbulb
To do anything with it you need the fastboot tool (built as part of the source tree). There is a cheat sheet up at www.gotontheinter.net that talks about how to use it.

As to the google official build... source.android.com. Although they are talking about adding a way for devs to install the closed source google apps.
Last edited by Disconn3ct; 7th December 2008 at 04:26 PM.
7th December 2008, 06:03 PM   |  #18  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
13 posts
Join Date:Joined: Dec 2007
what is the benefit of having this over the modified RC30?
7th December 2008, 06:05 PM   |  #19  
Disconn3ct's Avatar
Senior Member
Flag Washington, DC
Thanks Meter: 127
 
402 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
Donate to Me
More
In addition to, not instead of.

It lets you (safely) work on the kernel or platform. That is all really.
7th December 2008, 06:07 PM   |  #20  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
13 posts
Join Date:Joined: Dec 2007
so if im not a developer there is no real benefit for me to upgrade to this version?

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes