FORUMS

Intel & Micron Announce “Revolutionary” Storage Tech

Intel & Micron have announced 3D Xpoint technology—”the … more

Google Now Interfaces With Third-Party Messaging Apps

Google has announced that Ok Google voice commands can now be used to send … more

Make Your Lockscreen More Productive With Widgets

Are you running Android Lollipop? Do you miss the ability to add widgets to your lock … more

Moto X Style, Moto X Play and Moto G Forums Are Here!

The latest family members of the new generation of Motorola devices are … more

[NEW] 16/05/10 28236 WWE Lite TAI EDITION - V5

973 posts
Thanks Meter: 0
 
By TAI_Sw, Senior Member on 19th December 2008, 01:05 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
30th August 2010, 12:48 PM |#2421  
dany547's Avatar
Recognized Contributor
Flag Iași
Thanks Meter: 939
 
Donate to Me
More
Question
Pls post the link to build 28236 ....isn't working!
 
 
31st August 2010, 02:15 AM |#2422  
Member
Thanks Meter: 0
 
More
I just checked the links; they are both working on mediafire.com. Maybe you clicked a different image?
3rd September 2010, 09:37 AM |#2423  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
What does WWW 2G or 3G means ?
Hi,

what does 2G or 3G in the name of the ROM means ? (WWE 2G / 3G)

thanks,
Shaul.
Last edited by shaulch; 3rd September 2010 at 09:42 AM.
17th September 2010, 01:57 PM |#2424  
Member
Thanks Meter: 3
 
More
i've tried 28236 Titanium on my htc hermes, unfortuanatly for some reason the internet settings for T-Mobile UK don't work at all. it says something like the modem was disconnected. i've went through the network wizard and it did not work. i also manually created the connection with the details from the t-mobile uk website. On other roms like the Inferno and CRC roms those exact same settings worked.

any idea if i did something wrong? or something not right with this build?
9th November 2010, 04:40 PM |#2425  
Senior Member
Thanks Meter: 6
 
More
Tai, your latest ROM is great, but I can't use it, because the "Superlite"-ROM has only 20MB free RAM...
And I need more RAM to use SPB Mobileshell without problems, for example the 28-30 MB free RAM of the Darkvision ROMs.
Schade...
10th January 2011, 02:54 PM |#2426  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
Where can I found the OEM Stripped AT&T? The link in first post doesn't work...Thx
Last edited by cecet23; 10th January 2011 at 04:34 PM.
10th January 2011, 05:57 PM |#2427  
Hakim Rahman's Avatar
Senior Member
Flag in here
Thanks Meter: 803
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by cecet23

Where can I found the OEM Stripped AT&T? The link in first post doesn't work...Thx


to official WM6 striped AT&T you can download it at http://www.4shared.com/file/E4ckORx5...6_OS_ONLY.html

the link is still working
Last edited by Hakim Rahman; 10th January 2011 at 06:01 PM.
The Following User Says Thank You to Hakim Rahman For This Useful Post: [ View ]
10th January 2011, 08:53 PM |#2428  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by Hakim Rahman

to official WM6 striped AT&T you can download it at

the link is still working

it work....thx...
11th January 2011, 09:50 PM |#2429  
Hakim Rahman's Avatar
Senior Member
Flag in here
Thanks Meter: 803
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by dany547

Pls post the link to build 28236 ....isn't working!

you can download from the link that I posted to cecet23...
22nd April 2011, 10:18 AM |#2430  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Unhappy
Quote:
Originally Posted by Hakim Rahman

you can download from the link that I posted to cecet23...

i need a link of 23069 lite hero v30. can u help me, pls?
the link in first page is not working
24th April 2011, 05:29 AM |#2431  
tytnguy's Avatar
Senior Member
Flag Just a click away
Thanks Meter: 14
 
More
Exclamation Needs attention
Hi,
Looks like a clean fast rom, but has got 2 major flows making it unusable for any serious user(at least for me...) sorry to say that.

1. Internet connection does not work(show stopper for me)
2. Caller ID does not work (Using alternative call handling software now)

Has anyone got a resolution for the above two issues?

Build:28236
Thanks

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes