Fight the Heat and Conserve Battery with EaseUS Coolphone

Memory hungry Android applications are often responsible for making our device … more

Battery Charged in 30 Seconds? Maybe in 2016

Phones and tablets are getting more and more power hungry with each passing generation. Their … more

ZArchive Manages Your File Archives

Today smartphones are quite powerful devices that can handle multiple processes at once. In fact, some of … more

Regain Double Tap to Wake Functionality on the Nexus 6

A few months ago, Google announced its newest flagship device, the Nexus 6, alongside … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[NEW] 16/05/10 28236 WWE Lite TAI EDITION - V5

OP TAI_Sw

8th April 2009, 10:50 AM   |  #541  
Jesse99's Avatar
Member
Thanks Meter: 0
 
84 posts
Join Date:Joined: Sep 2008
More
@ balupg That did work for me, thanks a lot. I guess it's just another WinMo 6.5 bug then, glad to have it displayed alright now.

I guess I worked around the issues I reported, I'm very happy with it now. In case others want to know:
- I set the keyboard layout to 20409 (WWE) in registry.
- Manually set date & time format made it display alright.
- I changed registry settings for temp files location.

I'm wondering if I can remove this second Task Manager shortcut from my Settings menu? I notice the 'Settings' shortcuts are not placed in "\Windows\Start Menu" like the 'Programs' ones.

@ dayhauck I'd just do a hardreset. Hold down both soft buttons and press the reset button with the stylus. Keep holding the soft buttons until it asks to confirm a hard reset.


[Edit]
I hope I don't make ya crazy with all my replies, I just love to test a lot

These things just came to my attention:
- The battery icon went missing on the taskbar.
- Just a detail: the boot logo (the silver WinMo 6.5 one) is 240x320, so portrait only. To make it support landscape during boot, it should be 320x320 square, logos and text being in the topleft 240x240 area.

Btw the device doesn't really crash when syncing with Vista, only the UI on the device does. The sync is operating fine and I can still access the device from my computer.
Last edited by Jesse99; 8th April 2009 at 12:03 PM. Reason: Just adding some new experiences...
8th April 2009, 12:17 PM   |  #542  
MrDSL's Avatar
Recognized Themer
Thanks Meter: 2,513
 
7,081 posts
Join Date:Joined: Nov 2006
Donate to Me
More
With version 12 theres no way to turn cleartype on and the tab to turn it on is just missing from the screen settings.

I've tried reflashing and the tab is still missing..Anyone else?

My eyes tend to hurt a bit if i try reading etc for too long..Does anyone know where in the registry how to turn regular clear type on?
Last edited by MrDSL; 8th April 2009 at 12:27 PM.
8th April 2009, 12:28 PM   |  #543  
LimDul's Avatar
Member
Thanks Meter: 0
 
38 posts
Join Date:Joined: Jan 2008
More
Quote:
Originally Posted by MrDSL

With version 12 theres no way to turn cleartype on and the tab to turn it on is just missing from the screen settings.

I've tried reflashing and the tab is still missing..Anyone else?

My eyes tend to hurt a bit if i try reading etc for too long..

use Advanced Config (installable through DeviceUpdate) you turn Clear Type from there.
8th April 2009, 12:33 PM   |  #544  
greatbal's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 8
 
1,365 posts
Join Date:Joined: Mar 2006
Quote:
Originally Posted by MrDSL

With version 12 theres no way to turn cleartype on and the tab to turn it on is just missing from the screen settings.

I've tried reflashing and the tab is still missing..Anyone else?

My eyes tend to hurt a bit if i try reading etc for too long..Does anyone know where in the registry how to turn regular clear type on?

I installed Schap's Advanced Config via Device Update and turned on Cleartype on Screen Rotation and it worked for me.
8th April 2009, 01:00 PM   |  #545  
MrDSL's Avatar
Recognized Themer
Thanks Meter: 2,513
 
7,081 posts
Join Date:Joined: Nov 2006
Donate to Me
More
Thats only for landscape mode though isn't it? I can't find regular clear type in advanced config.
8th April 2009, 01:02 PM   |  #546  
Member
Thanks Meter: 0
 
61 posts
Join Date:Joined: Mar 2008
More
hey TAI, can you make the new version with the default icon in the taskbar? thanks.
8th April 2009, 01:17 PM   |  #547  
greatbal's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 8
 
1,365 posts
Join Date:Joined: Mar 2006
Quote:
Originally Posted by MrDSL

Thats only for landscape mode though isn't it? I can't find regular clear type in advanced config.

That's what I thought. I tried using it anyways and it turned on Cleartype for both Portrait and Landscape.
8th April 2009, 01:44 PM   |  #548  
TAI_Sw's Avatar
OP Senior Member
Flag Zurich
Thanks Meter: 0
 
973 posts
Join Date:Joined: Dec 2008
More
Quote:
Originally Posted by bronko_1993

hey TAI, can you make the new version with the default icon in the taskbar? thanks.

It's coming soon the new manila 2d with default icon on the taskbar.
8th April 2009, 01:45 PM   |  #549  
TAI_Sw's Avatar
OP Senior Member
Flag Zurich
Thanks Meter: 0
 
973 posts
Join Date:Joined: Dec 2008
More
Quote:
Originally Posted by MrDSL

Thats only for landscape mode though isn't it? I can't find regular clear type in advanced config.

I can change the clear type in both.
8th April 2009, 02:40 PM   |  #550  
MrDSL's Avatar
Recognized Themer
Thanks Meter: 2,513
 
7,081 posts
Join Date:Joined: Nov 2006
Donate to Me
More
ok thanks guys it does appear to turn clear type on for both

One more question whenever I delete the link for the app Display Switch.lnk in programs it always reappears after I restart my phone. Anyway to stop that from happening?


TAI_Sw - Do you plan on making a lite v12 without titanium plugin but with Manilla2d?

thanks for the hard work on the rom..well done

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes