Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,805,233 Members 50,876 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Customized Programs Tab??

Tip us?
 
Tiffa
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Jun 2008
Cool Customized Programs Tab??

When using my Touch Cruise with Manila 2D, I was able to change the number of rows and columns for the Launcher Tab with M2DC, but now I was unable to find the solution to modify Touch HD's Program Tab, and apparently the options is not available to Advanced Config Tool and HD Tweak, anyone can point out to me how to do it?

Thanks a lot.
 
shthpnz
Old
#2  
shthpnz's Avatar
Member
Thanks Meter 0
Posts: 44
Join Date: Dec 2007
Location: Madurodam
Yes, I like to know that too. When you use NoProgBack.cab and get rid of the gray cubes the 3 horizontal items are lost in space. It can handle 4 items next to each other with ease. The spin off would be that the tab can contain more programs.

Or, if that's easier: how to make two tabs called Programs...

Regards,
 
kika.93
Old
#3  
Member
Thanks Meter 4
Posts: 47
Join Date: Sep 2007
Location: Paris
I don't start a new thread cause that's exactly what I am looking for... any news since december ?
Past:
HTC Trinity, HTC Blackstone

Now:
HTC Hero

--------

How to Backup everything before ROM upgrade using SASHIMI
.
 
Riceburner
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 2
Posts: 329
Join Date: Mar 2005
I'd also be interested in any means of extending the amount of apps that can be accesed via the programs tab, beyond the standard 24.

If you add a 25th key and other details into the registry a new "option" block appears - but it is unusable.

Has anyone managed to get more than 24 option blocks on the standard HTC Touch HD Orange Rom type of Manila?


From settings tab: Touchflo3d v.1.3.35350.1_1630.38
from WinMo SETTINGS>TOUCHFLO>About v3.0 (Build 32567)

I'm not on a custom ROM and don't have the enthusiasm for using a custom rom.
Non quod, sed quomodo
Sony Xperia Z (C6603) (build 10.3.1.A.2.67) (n-r): Holo Launcher HD.
 
ClydeB1
Old
#5  
ClydeB1's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 4,345
Posts: 10,696
Join Date: May 2009

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Tiffa View Post
When using my Touch Cruise with Manila 2D, I was able to change the number of rows and columns for the Launcher Tab with M2DC, but now I was unable to find the solution to modify Touch HD's Program Tab, and apparently the options is not available to Advanced Config Tool and HD Tweak, anyone can point out to me how to do it?

Thanks a lot.
Quote:
Originally Posted by shthpnz View Post
Yes, I like to know that too. When you use NoProgBack.cab and get rid of the gray cubes the 3 horizontal items are lost in space. It can handle 4 items next to each other with ease. The spin off would be that the tab can contain more programs.

Or, if that's easier: how to make two tabs called Programs...

Regards,
Quote:
Originally Posted by kika.93 View Post
I don't start a new thread cause that's exactly what I am looking for... any news since december ?
I believe this is your answer - CookieMonster
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes