Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

TouchFLO 3D Help!

OP axjiii

4th January 2009, 01:54 AM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
84 posts
Join Date:Joined: Dec 2008
More
Is there some way to re-install tf3d or remove it?
When I put tf3d to my today screen it only say..

Launching TouchFLO 3D

Tap here to launch TouchFLO 3D

And when I tap it, it's starts to again say "Launching TouchFLO 3D" and so on..
It wont even work in panel. Help!
4th January 2009, 03:05 PM   |  #2  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
84 posts
Join Date:Joined: Dec 2008
More
If I do hard rest will it remove it?
4th January 2009, 03:45 PM   |  #3  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Apr 2008
Go to Today screen, uncheck it.

Switch to other panels.

Then go and remove the program.
4th January 2009, 06:36 PM   |  #4  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
84 posts
Join Date:Joined: Dec 2008
More
I have done that. Then I go try to remove it,
takes ages to remove and it get stuck in some point and I have to do soft rest,
when I get my x1 alive again tf3d hadn't gone nowhere..
4th January 2009, 06:38 PM   |  #5  
Senior Member
Thanks Meter: 0
 
253 posts
Join Date:Joined: Sep 2006
More
Quote:
Originally Posted by axjiii

I have done that. Then I go try to remove it,
takes ages to remove and it get stuck in some point and I have to do soft rest,
when I get my x1 alive again tf3d hadn't gone nowhere..

did you try leaving the uninstall on going for more than 10 minutes?

some of those "htc ported" apps took long times to install / uninstall
4th January 2009, 06:47 PM   |  #6  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
84 posts
Join Date:Joined: Dec 2008
More
Quote:
Originally Posted by cursor

did you try leaving the uninstall on going for more than 10 minutes?

yup, more than 10min, probably something like 45min,
maybe even more.
4th January 2009, 07:03 PM   |  #7  
Senior Member
Thanks Meter: 5
 
657 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
I could uninstall TF3D .. but not install it again. It leaves a lot registry entries and files. If you want to get rid of it for good, do hard reset.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes