How to Root and Unlock the Google Nexus 6 on a Mac – XDA TV

In the past, XDA Developer TV Producer droidmodd3rx has shown you how to … more

Set Up Your MediaTek Device with Comprehensive Beginner’s Guide

As can be seen with the use of MediaTek chips in Android One devices … more

Sony Updates AOSP Sources to Android 5.0.1

Just a few days ago, Sony did an utterly fantastic job by pushing out numerous device trees for … more

Stop Your Screen From Turning Off with KeepItOn

We all know the feeling of reading a news article orrather longdocument, when our screen … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[KITCHEN][WWE][20.03.2010]Windows Mobile 6.1 21056/20779 Kitchen for Raphael GSM

OP hilaireg

29th June 2009, 01:35 PM   |  #981  
hilaireg's Avatar
OP Moderator Emeritus
Thanks Meter: 222
 
2,945 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
More
I'm not sure what to suggest; I just tried IE and navigated to many of the sites I normally go to with Opera. The experience felt the same as far as browsing goes - very good.

It may be possible that another application is causing your performance issues.

Sorry I'm not of more help.
29th June 2009, 01:43 PM   |  #982  
Senior Member
Thanks Meter: 29
 
1,639 posts
Join Date:Joined: Sep 2007
Do you use the new IE ( with zoom,etc..) ?
29th June 2009, 01:47 PM   |  #983  
hilaireg's Avatar
OP Moderator Emeritus
Thanks Meter: 222
 
2,945 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
More
Currently, the only Zoom capability I see is off the RSK/LSK. Zoom in/out works smoothly and moving the page around responds quickly.

If that's separate plug-in(s) or registry changes, point me to the extra plug-in(s) or registry changes you made and I'll try them here.

If it's a plug-in, it may be possible that it's not compatible with newer builds.

Cheers,
29th June 2009, 01:48 PM   |  #984  
Senior Member
Thanks Meter: 29
 
1,639 posts
Join Date:Joined: Sep 2007
No i don't have add another plugin.
just the bnew ie ( browsingIE ) and the flahscodec/plugin.
29th June 2009, 01:54 PM   |  #985  
hilaireg's Avatar
OP Moderator Emeritus
Thanks Meter: 222
 
2,945 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
More
hmmm ... well i'm back to not being sure what to suggest. It's behaving as I would expect on my device.

All I can suggest for the moment is to look at the device profile I attached a few posts back and compare it to yours. This may help us determine what could be different.
29th June 2009, 02:06 PM   |  #986  
gtpf_uk's Avatar
Member
Flag Athens
Thanks Meter: 0
 
36 posts
Join Date:Joined: Jul 2007
More
Does anyone have the oem package of the default microsoft games like bubbubble breaker or solitaire? thanks for your time
29th June 2009, 02:10 PM   |  #987  
hilaireg's Avatar
OP Moderator Emeritus
Thanks Meter: 222
 
2,945 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
More
They should already be in the .\SYS\Entertainment folder. If you wish, you convert them into pacakges.

HTH,
30th June 2009, 01:01 AM   |  #988  
Senior Member
Thanks Meter: 0
 
514 posts
Join Date:Joined: Jun 2007
More
Quote:
Originally Posted by rockuman_ex

I'm having problems with roms created from visual kitchen.
I'm unable to play mp4 files, locally or streaming using Windows Media Player.

Any help?

can someone help me on this one?

i'm with 3 Australia, whenever i try to view news video from 3 website, WMP always say the file format isn't supported.

Please help
30th June 2009, 01:52 AM   |  #989  
hilaireg's Avatar
OP Moderator Emeritus
Thanks Meter: 222
 
2,945 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
More
Quote:
Originally Posted by rockuman_ex

can someone help me on this one?

i'm with 3 Australia, whenever i try to view news video from 3 website, WMP always say the file format isn't supported.

Please help

AFAIK, WMP doesn't support MP4 playback; that said, can you post a sample link for streaming and a sample link with an MP4?

I'm going to try it here with the mHubV0 package installed and see if it works. If it does, i'll post back the results and we'll see what can be done.

Last edited by hilaireg; 30th June 2009 at 01:58 AM.
30th June 2009, 12:22 PM   |  #990  
Senior Member
Thanks Meter: 0
 
514 posts
Join Date:Joined: Jun 2007
More
Quote:
Originally Posted by hilaireg

AFAIK, WMP doesn't support MP4 playback; that said, can you post a sample link for streaming and a sample link with an MP4?

I'm going to try it here with the mHubV0 package installed and see if it works. If it does, i'll post back the results and we'll see what can be done.

i used to be able to view that with the official htc rom, but not with roms created from visual kitchen.

anyway, here it is (not sure if you can access this url, cause i think it's only for 3 network, but give it a try anyway)

rtsp://xcl.three.net.au/3e/nws/co/vid/skynews_642419ZGZNR_MP4_AAC_54_8_VQ_l0a_STR.3gp?at =FR5de6s7


Any idea?

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes