Samsung Begins Production of 8 Gb RAM Chips

With the release of Android 5.0, our favorite mobile operating system has become 64-bit ready. … more

CM, Micromax and OnePlus – Sales Ban Lifted

It’s less than a week since our recent in-depth analysis of the legal battle over the … more

The History of Flagships: Part I – Sony

Every OEM aspiring to conquer the mobile world undoubtedly releases its take on the so-called … more

XDA & New Relic Performance Monitoring [Sponsored]

In other posts we’ve raved about New Relic Mobile for monitoring performance of our … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Updated 3-3-09 - JFv1.43 for UK RC9 firmware! also ADP 1.5 post 2

OP JesusFreke

11th February 2009, 07:08 AM   |  #1211  
mannyb's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 3
 
651 posts
Join Date:Joined: Dec 2008
More
Quote:
Originally Posted by JesusFreke

that's.. strange . Are you sure you put the right file on your sdcard?

Pretty sure, though I did get an I/O error the first time I tried to transfer the file from my PC to the phone/SD card. I guess something might have gone wrong in the transfer, even though I had no error messages the second time around.

I'll start over and see if it works better this time around.
11th February 2009, 07:10 AM   |  #1212  
Member
Thanks Meter: 0
 
65 posts
Join Date:Joined: Feb 2009
Quote:
Originally Posted by JesusFreke

Yep, looks freshish to me . I'm a bit surprised it worked without a wipe. but hey, if it works it works

Yeah, I did so many wipes today other than now that it's probably feeling pretty raw...

It's nice to have multitouch w/ the browser in this custom build. Too bad it won't be in the standard builds (if ever) so that more apps would take advantage of the functionality

The new maps is a lot better now too It went from 1.x (useless compared to the berry's maps) to 3.0

Now we just need an updated gmail client so that it can more on par with the one for berry (I miss the multiple accounts access)
11th February 2009, 07:22 AM   |  #1213  
mannyb's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 3
 
651 posts
Join Date:Joined: Dec 2008
More
Quote:
Originally Posted by JesusFreke

that's.. strange . Are you sure you put the right file on your sdcard?

Well second time's the charm, this time it worked perfectly (and no wipe nor 1.31 splash needed). I guess the file transfer somehow failed and corrupted the file the first time.

Many thanks!
11th February 2009, 07:53 AM   |  #1214  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Feb 2009
help!
Everytime I reboot it and wen I press alt+L and then alt+s it says failed...I download all the zips and renamed it to update.zip but still it says failed..can someone help me?..I'm doing it from my phone and I use the linda task manager.
11th February 2009, 08:01 AM   |  #1215  
Senior Member
Thanks Meter: 157
 
2,413 posts
Join Date:Joined: Jan 2007
More
so i need to redo the apps to sd card hack once i install this over the previous JF 1.41 ADP1.1? which commands have to be done? or do i do it all again?

Do i have to remove the cache etc as well?

eg. for the browser cache which commands do still need to out of:

cd /data/data/com.android.browser/cache
rm -R webviewCache
mkdir /sdcard/cache/webviewCache
ln -s /sdcard/cache/webviewCache webviewCache
Last edited by MontAlbert; 11th February 2009 at 08:10 AM.
11th February 2009, 08:24 AM   |  #1216  
Senior Member
Thanks Meter: 157
 
2,413 posts
Join Date:Joined: Jan 2007
More
is a wipe required to go from adp1.1 1.41 to adp 1.42?
11th February 2009, 08:39 AM   |  #1217  
schizox's Avatar
Member
Thanks Meter: 2
 
89 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
what about the radio update, i do see a radio img on the ota zip file

im guessing its the same as the one for RC33 thats already posted on the OP ??
file size is the same and all
11th February 2009, 08:53 AM   |  #1218  
Junior Member
Flag Hong Kong
Thanks Meter: 0
 
11 posts
Join Date:Joined: Feb 2009
More
Can't Join Latitute in ADP1.1
I flashed my G1 with the new JF 1.42 ADP 1.1 version (previously in JF 1.41 RC33).

I did a wipe before and after the update.

I did NOT flash the radio update again, because I already did once (baseband version now ends with 1.22.14.11)

Everything works great, but after I pressed "Join Latitute" in the Maps application, and then pressed "Agree & share", it will keep "Saving your selection..." forever. I can press the "back" button to come out of the situation, but I cannot get Latitute activated.

I have tried both WIFI and EDGE, both failed. I have no problem surfing the web or doing other stuff online.

Does anyone face the same problem? any suggestion how to solve this? Thanks.
11th February 2009, 08:59 AM   |  #1219  
savethechicken's Avatar
Senior Member
Flag Albuquerque
Thanks Meter: 0
 
244 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
More
Quote:
Originally Posted by alanine

I flashed my G1 with the new JF 1.42 ADP 1.1 version (previously in JF 1.41 RC33).

I did a wipe before and after the update.

I did NOT flash the radio update again, because I already did once (baseband version now ends with 1.22.14.11)

Everything works great, but after I pressed "Join Latitute" in the Maps application, and then pressed "Agree & share", it will keep "Saving your selection..." forever. I can press the "back" button to come out of the situation, but I cannot get Latitute activated.

I have tried both WIFI and EDGE, both failed. I have no problem surfing the web or doing other stuff online.

Does anyone face the same problem? any suggestion how to solve this? Thanks.

Im having the same problem with the saving your location. I even tried a wipe and it didn't help. I didn't have any trouble saving selections on RC33 though. So it is something with this build.
11th February 2009, 09:16 AM   |  #1220  
Member
Thanks Meter: 1
 
81 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
I have updated to 1.42 ADP1.1h but can't find the latitude feature could someone point me to it?

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes