Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,771,646 Members 46,553 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM][WWE] LantisOS [v4.01 ONLINE|5.x PRIVATE|-END-]

Tip us?
 
mcmexican
Old
#21  
mcmexican's Avatar
Retired Senior Moderator
Thanks Meter 17
Posts: 941
Join Date: Feb 2007
Location: Los Angeles
The ROM is very solid. I loaded the following.

Touchpal SIP
Phonealarm
Ultimate Launch
Diamond Tweak
Mortplayer
FingerFriendly Friends
Massimo Colored Top Bar Icon cab
Resco Explorer
Keyboardfix cab file
Psshutxp

The only issues I have noticed are:

Once in a while CommManager will launch
The volume cannot be turned down it just stays on high no matter what I try to turn it down.

-McMex
Twitter: Http://www.twitter.com/McMex
 
g2tl
Old
#22  
Senior Member
Thanks Meter 23
Posts: 1,055
Join Date: Nov 2007
Location: Boston
Quote:
Originally Posted by mcmexican View Post
Once in a while CommManager will launch
Try adjusting the butler registry. That happened to me to.
 
pfcsabre
Old
#23  
Senior Member - OP
Thanks Meter 6
Posts: 870
Join Date: Apr 2008
Location: The Hague
Quote:
Originally Posted by mcmexican View Post
The volume cannot be turned down it just stays on high no matter what I try to turn it down.
what application were you running while using the volume?
 
ramontrotman
Old
#24  
ramontrotman's Avatar
Retired Moderator
Thanks Meter 1
Posts: 1,398
Join Date: Mar 2006
Location: brooklyn
am i the only one that isn't getting sms notifications?
..:: The General ::..
 
g2tl
Old
#25  
Senior Member
Thanks Meter 23
Posts: 1,055
Join Date: Nov 2007
Location: Boston
Quote:
Originally Posted by rzanology View Post
am i the only one that isn't getting sms notifications?
I've had no problem with this.
However, the menu softkey in tf3d doesn't work. But that could have something to do with the fact that I'm using a modified tf3d.
Try tinkering with the advanced network option, although the default at&t setting it detected worked fine on my fuze.
 
Jazz8
Old
#26  
Jazz8's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 27
Posts: 272
Join Date: Apr 2007
Location: K/W, Ontario
I'm on the Rogers network (although not through Rogers themselves) and I am seeing no problems with my calls. Phone operates as normal and call display is working fine. Perhaps someone else with Rogers as their carrier could confirm this.
Device: Galaxy Note i717 (Telus)
 
mcmexican
Old
#27  
mcmexican's Avatar
Retired Senior Moderator
Thanks Meter 17
Posts: 941
Join Date: Feb 2007
Location: Los Angeles
Quote:
Originally Posted by pfcsabre View Post
what application were you running while using the volume?
I am not even talking about in an application just notifications like getting an sms or email message. I turned it down manually didnt work then I tried using phonealarm which did not work either. I was going to try playing around with the sound Dll's floating around am I the only one experiencing this? If I am I can hard reset and start over testing as I add applications.


-McMex
Twitter: Http://www.twitter.com/McMex
 
belsj
Old
#28  
belsj's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 236
Posts: 504
Join Date: Aug 2005
Location: Maastricht
Perhaps this program to add:
psShutXP Power Key

Not the "normal" psShutXP, it usses too much Memory but the one from dharvey4651.
It's triggered when you hold the power key for about 3 seconds. It does not run in the background and is not set to the end key.
Attached Files
File Type: cab psShutXP Power Key - Diamond.cab - [Click for QR Code] (217.3 KB, 13 views)
Belsj Professional Idiot & Flash Aholic since 2005
Download the new InsertCoin SVN Updater app v.0.8b 30june2014.
you can download the latest zipped revision and flash direct on your ONEderful M7
or look here for a complete list online

InsertCoin SVN


 
wout
Old
#29  
Senior Member
Thanks Meter 0
Posts: 245
Join Date: Jul 2005
Quote:
Originally Posted by gikoz View Post
I attach the Coreplayer Config but cannot do that for video it is about 13 MB AVI DIVx file. If you PM me your email or some ftp server I can send it.
Hi,
Found this post by Steve: (in other thread about same base rom)
maybe someone could try ?

StevePritchard
Senior Member Join Date: Dec 2005
Location: Frodsham, Cheshire, UK
Posts: 504





--------------------------------------------------------------------------------

I can confirm dire performance on the Diamond Hologram front - whether that translates into poor 3D performance across the board, I don't know. Installing the Diamond 3D drivers from http://forum.xda-developers.com/show...&postcount=357 brings it back up to speed again - not sure whether they have a negative effect elsewhere though.
Cheers,
Steve.
__________________
HTC Touch Pro - Stock ROM 5.50.405.1 (leaked)



greetings,

Wout
 
pfcsabre
Old
#30  
Senior Member - OP
Thanks Meter 6
Posts: 870
Join Date: Apr 2008
Location: The Hague
Quote:
Originally Posted by Jazz8 View Post
I'm on the Rogers network (although not through Rogers themselves) and I am seeing no problems with my calls. Phone operates as normal and call display is working fine. Perhaps someone else with Rogers as their carrier could confirm this.
Jazz8, the Rogers call display works fine?

Tags
lantis, lantisos, raphael rom, vanilla
THREAD CLOSED
Subscribe
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


MacroDroid Update Brings Android Wear Automation

A few months ago, we talked about MacroDroid. For those who don’t remember, MacroDroid … more

Droid X Receives KitKat Port, Upcoming Google Glass Firmware Improvements – XDA Developer TV

Android 4.4.3 lands on the European HTC … more

Calc+ is a Smart and Beautiful Android Calculator

As we’ve said inthe past, there are quite a few calculators available on Android. … more

Get Better Debug Data with Crash Report SDK

Developing an application is a hard and often times ungratifying task. It also requires quite a … more