MultiROM Once Again Available for the Galaxy S4

Multiboot, or the ability to select betweenmultiple operating systems on a single device at … more

Build an Impractical But Awesome Lego Mindstorm Dock

The vast majority of what we cover here on the XDA-Developers News Portal relates to … more

MultiROM Makes its Way Over to the HTC One (M8)

While browsing our forum, you will undoubtedly find more than a few enticing ROMs available … more

Welcome to the New XDA-Developers Portal!

You may recall that a few weeks ago, we opened up the XDA-2015 forum themesto intrepid users … more
Thread Closed

[ROM][WWE] LantisOS [v4.01 ONLINE|5.x PRIVATE|-END-]

9th February 2009, 06:05 AM   |  #41  
OP Senior Member
Flag The Hague
Thanks Meter: 6
 
870 posts
Join Date:Joined: Apr 2008
More
Quote:
Originally Posted by frankjr927





this happens everytime i try to add photo to any contact i add in my people tab.... i still see thumbnails of the videos obviously but the pictures i dont see thumbnails just icons.................. Can someone Help me out here?

eh? I don't remember giving you the BETA link?

EDIT: with the taskbar icons it seems you're using arrup's ROM. Better ask in his thread
Last edited by pfcsabre; 9th February 2009 at 06:07 AM.
9th February 2009, 09:30 AM   |  #42  
Senior Member
Flag Perth
Thanks Meter: 18
 
169 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
More
Yet another great rom.
Loving it as always.

Good to see you back pfcsabre, how was your break? lol

I think i'm also have ing the random comm manager pop up thing. I thought it was my drunken hands mashing the screen
9th February 2009, 09:45 AM   |  #43  
OP Senior Member
Flag The Hague
Thanks Meter: 6
 
870 posts
Join Date:Joined: Apr 2008
More
Quote:
Originally Posted by Jazz8

My carrier is Speakout but they use the Rogers network (similar to Fido). I do not have a problem with call display on this ROM but I'll cross reference it tonight using a friends SIM (who has Rogers) and get back to you.

Thanks Jazz8

Quote:
Originally Posted by ahjdmarchi

i found one more little bug.... using the youtube application, sip does not fuction correctly. using full qwerty does not allow to swtich it to letter mode, starts in number mode and stays that way. compact qwerty the buttons pressed are numbers and not letters. not sure if i am missing something or missed and earlier post but i thought id share this.

not happening on my side..?

Quote:
Originally Posted by dansblackcat

Yet another great rom.
Loving it as always.

Good to see you back pfcsabre, how was your break? lol

I think i'm also have ing the random comm manager pop up thing. I thought it was my drunken hands mashing the screen

bad weather in Netherlands-- can't find a nice spot to take some pictures. I miss sunny days

I'll remove butler, let's try DreadSensor as suggested by gt2l on the next BETA. I'll upload it around 2 hours from now.

EDIT: seems my company just blocked uploading to mediafire... you guys might have to wait for a bit
Last edited by pfcsabre; 9th February 2009 at 12:18 PM.
9th February 2009, 01:09 PM   |  #44  
venelar's Avatar
Senior Member
Flag Baton Rouge
Thanks Meter: 363
 
1,626 posts
Join Date:Joined: Jan 2007
More
Quote:
Originally Posted by pfcsabre

EDIT: seems my company just blocked uploading to mediafire... you guys might have to wait for a bit

They're on to you!
9th February 2009, 01:13 PM   |  #45  
in2vnyl's Avatar
Senior Member
Flag Las Vegas
Thanks Meter: 22
 
149 posts
Join Date:Joined: Nov 2007
More
Wink A few more impressions...
After using Rom for a day or two

These are programs I've installed
omega one 1 calc
adobe 2.5
Advance Config tool 3.3
modaco apptodate
ageye g watch
h touch
ageye g alarm
worldcard mobile
rss hub
srs labs srs wow hd
super arcade
tomtom
igo 8
pim backup
pocket rar
a_cs2p
mUn zoomMessaging
sprite backup
aning icr
VITO audio notes Touch
HTC Footprints


This rom is very quick and seems solid. I have had no problems so far

All programs works as they should

After reset
free storage 258.58
program free 126.56

I have tried most of the recent rom from all Cooks. This one is excellent

Well Done & Thanks Heaps
9th February 2009, 04:18 PM   |  #46  
Senior Member
Thanks Meter: 8
 
430 posts
Join Date:Joined: Dec 2008
More
Quote:
Originally Posted by pfcsabre

EDIT: seems my company just blocked uploading to mediafire... you guys might have to wait for a bit

try sendspace ? it'll be a good temporary host before one of us can put up a mirror
9th February 2009, 04:19 PM   |  #47  
OP Senior Member
Flag The Hague
Thanks Meter: 6
 
870 posts
Join Date:Joined: Apr 2008
More
Quote:
Originally Posted by nitroblu

try sendspace ? it'll be a good temporary host before one of us can put up a mirror

I'm uploading now to 4Shared ETA 15 minutes

EDIT: oopsie..! have just flashed BETA 2 and it had an error on the shortcuts-- so I'll hold it up and fix it first. But not now, I need my tomtom and I need to go. Later guys!
Last edited by pfcsabre; 9th February 2009 at 04:25 PM.
9th February 2009, 10:43 PM   |  #48  
OP Senior Member
Flag The Hague
Thanks Meter: 6
 
870 posts
Join Date:Joined: Apr 2008
More
uploading beta 2 now, sorry for the wait-- check first post on the status
9th February 2009, 10:50 PM   |  #49  
scotchua's Avatar
Retired Senior Moderator
Flag Ketchikan, Alaska
Thanks Meter: 2
 
10
3,222 posts
Join Date:Joined: Aug 2007
More
Quote:
Originally Posted by pfcsabre

still considering:

  • Worldcard Mobile
  • RSS Hub
  • Sprite Backup

What do you guys think?

I definitely say leave Sprite out, the other two i can see being in a loaded version. Sprite just takes up too much space and i'm not really a fan personally. Especially since the free version isn't any better than PIM Backup cause you can't do it between roms.
9th February 2009, 11:29 PM   |  #50  
Senior Member
Thanks Meter: 8
 
430 posts
Join Date:Joined: Dec 2008
More
Quote:
Originally Posted by scotchua

I definitely say leave Sprite out, the other two i can see being in a loaded version. Sprite just takes up too much space and i'm not really a fan personally. Especially since the free version isn't any better than PIM Backup cause you can't do it between roms.

i agree
i'd also leave out worldcard mobile, since the non-business users wil have no use to that application.

also, will you be releasing a vanilla version along with the loaded version, or just the loaded version itself?

and big noob question here hahaha, but will i still need to replace the rilphone.dll file with the one from the 1.11.25.01 raph radio (or does the new build already include the new rilphone.dll?)?
Last edited by nitroblu; 9th February 2009 at 11:33 PM.

Thread Closed Subscribe to Thread

Tags
lantis, lantisos, raphael rom, vanilla
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes