Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

wifi problem with my x1

OP 613BulletProof

7th February 2009, 08:38 PM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 8
 
203 posts
Join Date:Joined: Feb 2009
hi guys, i recentely got
my x1 about a week ago.
so far i have one issue. im using t-mobile on it right btw.
so everytime i turn on wifi it connects and everything, but when i use internet explorer/youtube/email etc etc it uses my edge connections instead, it completely ignores my wifi.
any way to fix this?
to be exact i have the x1i.
i want it to be configured so when im connected to wifi it uses it and my email account downloads my emails using the wifi. and of course when i have no wifi, i want my phone to use edge

thanks
7th February 2009, 08:43 PM   |  #2  
alias_neo's Avatar
Senior Member
Flag Wilmslow
Thanks Meter: 203
 
2,074 posts
Join Date:Joined: Jun 2006
More
OK
Go to Start -> Settings -> Connections -> Connections -> Advanced -> Select Networks.

Then tell it to connect to "My Work Network" instead of "The Internet"/"WAP" etc.
7th February 2009, 08:54 PM   |  #3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 8
 
203 posts
Join Date:Joined: Feb 2009
thanks got this to work, my wifi is good now, so all the programs on my x1 that are associated with the internet will use my wifi connection whenever it can right? and if it it will switch to edge if im correct
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes