Android 5.0.2 and New Factory Images For Nexus 7 (Wi-Fi) Available

Android 5.0 is has been publicly available since early November, and the … more

Github Tutorial App Shows You How to Use… Github

Github can get pretty complicated and using it can become quite daunting, especially … more

Google Glass-like Clip-On For Regular Glasses Developed by Sony

For the price of $2,000, a pair of glasses that can run apps, take pictures, … more

Micromax Takes OnePlus to Court! Android Wear Receives Lollipop – XDA TV

Android 5.0 Lollipop is available officially for the Moto 360! … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[ROM][WWE][Feb 27]Duttys HD V1.9b XTREME[5.2.21018.1.6.0][THE END]

OP duttythroy

19th February 2009, 06:54 PM   |  #511  
Senior Member
Thanks Meter: 18
 
827 posts
Join Date:Joined: Feb 2009
Figured out the regular email problems of not setting up correctly through the new ROM interface that Dutty put in. Exchange Sync does not work at this moment.
19th February 2009, 06:54 PM   |  #512  
Senior Member
Thanks Meter: 1
 
790 posts
Join Date:Joined: Aug 2006
Quote:
Originally Posted by AllTheWay

Yes it does work. I use it all the time.

It didn't work on my HD with Dutty's ROM.
19th February 2009, 06:58 PM   |  #513  
the_ape's Avatar
Senior Member
UK
Thanks Meter: 230
 
694 posts
Join Date:Joined: May 2005
Quote:
Originally Posted by duttythroy

thank you for the tip/fix will add it to post 4 and also for test 2

No Problems, thanks for the Rom Dutty

Another one or 2 things I've been fiddlin with....

HKLM\Software\HTC\HTCMenus

Create a key called FontSize and you can chane the menu font sizes (Larger seems easier) Font size of 1 is smallest (tried point sizes, but no go), so bigger is doable, smallest is 1. You can change the font though by changing the FontFace value.

HKLM\Software\HTC\HTCSensor\GSensor

Set Checking time to 250, all feels more responsive when it actually rotates when you rotate the screen.
Might wanna set PhoneCallMute to 1 as well to rotate to mute ring.

HKLM\Software\HTC\StratUpBiotouch - Should that be StartUpBioTouch Dutty?

HKLM\Software\HTCYouTube and StreamingDShow

Might want to try playing with EnableRotate, works fine in the Streaming player, although not in the main window at least of YouTube.

People with BlueTooth issues, Rename your device, and it's BT Name as it has a SPACE in them and that's out of spec.

Exchange Sync works fine, but you HAVE to set it up using ActivSync, launch ActivSync and add a server. Tried with Exchange 12 (OWA), so not sure if there is a possible Exchange (OWA) 11 issue.

I'll have a further dig about and see what's new
Last edited by the_ape; 19th February 2009 at 07:00 PM.
19th February 2009, 07:01 PM   |  #514  
Member
Thanks Meter: 0
 
66 posts
Join Date:Joined: Nov 2007
Ok, tested a few apps I was having a problem with and might have narrowed one down to a new app that was added.

List of problems I have found so far
1. Large font on start menu (touch flo check mark off, HD Tweak set) still big, but only in portriat, landscape goes small. Only a problem in 1.8 test, works fine in 1.7 and L26's ROMs

2. SensorLock 0.4 does not work at all, installs and says it is working but settings section doesn't work or does the rotate to lock. I have tried Duttys 1.7 and L26 7.4/7.5 and they all work perfect. I think that End key you edded is the problem for that one.

3. Opera flash integration should be removed or made a seperate install, buggy in all ROMs that have it. Work around currently disabling it in the opera settings.

Other then that very fast and nice ROM, I will be testing more programs on it as time permits, on vacation starting Saturday.
Last edited by lotw; 19th February 2009 at 07:02 PM. Reason: Added Some Info
19th February 2009, 07:03 PM   |  #515  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
22 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
More
Quote:
Originally Posted by tnyynt

Why do we need FlipIt when the ROM has already rotation implemented?

How can i rotate? I rotate the phone but it doesn't work.
19th February 2009, 07:09 PM   |  #516  
eaglesteve's Avatar
Senior Member
Flag Sydney
Thanks Meter: 5
 
3,750 posts
Join Date:Joined: Apr 2007
More
Quote:
Originally Posted by Surfer_D

Did you guys notice the weather forecast in Calendar?
I have 5 day forecast in calendar. Supercool!!!

Where? I don't see that.
19th February 2009, 07:24 PM   |  #517  
Rachmaan's Avatar
Junior Member
Flag Over here !!!
Thanks Meter: 0
 
27 posts
Join Date:Joined: Dec 2008
More
Quote:
Originally Posted by eaglesteve

Where? I don't see that.

Go to Calender tab. click on 19 ( thats today's date ) then i also get the weather forecast.
tab on 20 ( or move up ) to see the weather for tomorrow etc.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2.png
Views:	156
Size:	222.9 KB
ID:	158898  
19th February 2009, 07:25 PM   |  #518  
Senior Member
Thanks Meter: 8
 
334 posts
Join Date:Joined: Sep 2008
ie 6.1 not last update bad job
19th February 2009, 07:27 PM   |  #519  
Senior Member
Thanks Meter: 3
 
173 posts
Join Date:Joined: Oct 2007
Quote:
Originally Posted by lal102

How can i rotate? I rotate the phone but it doesn't work.

I use gyrator2. works like a charm!
Didn't activate the manila rotate though, they might have problems working together...
19th February 2009, 07:30 PM   |  #520  
tnyynt's Avatar
Retired Senior Moderator
Thanks Meter: 5
 
2,270 posts
Join Date:Joined: Jun 2007
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by Rachmaan

Go to Calender tab. click on 19 ( thats today's date ) then i also get the weather forecast.
tab on 20 ( or move up ) to see the weather for tomorrow etc.

OK, this is irritating. I don't have that!

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes