FORUMS

Analysis & Opinion

Top Forum Discussions

[16.03.09][WWE] Touch-IT v4.5 "Landscape"

4,343 posts
Thanks Meter: 193
 
By itje, Retired Moderator on 22nd February 2009, 08:24 PM
Thread Closed Subscribe to Thread Email Thread
2nd March 2009, 12:13 PM |#501  
ET's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by kjw

Sure!

Just unzip the attachment into \Windows.

Hope it works out for you!

/kjw

Thanx my friend!

ET
 
 
2nd March 2009, 12:16 PM |#502  
Senior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by MrRusch

Good, than I'm not alone experiencing this.

hehe nope you are not alone, I've reported this at b4 or b3 already. But this problem also existed in the 3.x roms so I think it's not an easy fix
2nd March 2009, 12:31 PM |#503  
skycamefalling's Avatar
Senior Member
Flag Austria
Thanks Meter: 27
 
More
Quote:
Originally Posted by harle

you can change the layout in the reg.

HKLM-->Hardware-->DEVICEMAP-->KEYBD-->CurLang

here change the value to 407 (Hex) for the german layout

regards,
harle

WOAH, thank you very much. I will try Itje's release then. Now I have the German release from YYYYY, but the cooked in Opera makes trouble because it can't make use of the hardware keyboard.
...and I like the blue color as well
2nd March 2009, 12:46 PM |#504  
Member
Thanks Meter: 5
 
More
Quote:
Originally Posted by skycamefalling

WOAH, thank you very much. I will try Itje's release then. Now I have the German release from YYYYY, but the cooked in Opera makes trouble because it can't make use of the hardware keyboard.
...and I like the blue color as well

You can also change the language of manila to german

HKCU-->MUI-->CurLang

the value to 407...have fun with the this amazing rom

harle
2nd March 2009, 01:04 PM |#505  
twosix's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 26
 
More
What is the autoshortcut.lnk in the startup directory do? Can it be removed?
2nd March 2009, 01:07 PM |#506  
nixx-X1's Avatar
Senior Member
Flag Cologne
Thanks Meter: 187
 
More
Quote:
Originally Posted by guap

I already have it... I want the new one in blue s can compare easily

haha, sorry.. read too fast :P

Just check the green images
I have a post earlier on that had the blue changed to green..
but did miss a few
2nd March 2009, 01:11 PM |#507  
guap's Avatar
Senior Member
Flag Milano
Thanks Meter: 41
 
More
me too, and me too missed something... once we have a complete package we're done one for all

where are comm mgr pics?
2nd March 2009, 01:19 PM |#508  
Senior Member
Thanks Meter: 4
 
More
The battery icon disappears in the system status window sometimes...
2nd March 2009, 01:19 PM |#509  
MrRusch's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 175
 
More
ok, managed to mess something up i think. added an outlook account with info that apparently was incorrect. and now my other mail accounts dont work. cant find a way to clear the settins for outlook, and i cant delete the account.. anyone got any ideas as to how i might fix this without reflashing device..?

---
Edit: Solved.
In Active Sync, on the device, choose Menu/Options, then delete Exchange server from there. Reboot, done. Other e-mail accounts work again.
Last edited by MrRusch; 2nd March 2009 at 04:28 PM.
2nd March 2009, 01:25 PM |#510  
weepatc's Avatar
Senior Member
Flag Ayrshire
Thanks Meter: 28
 
More
Quote:
Originally Posted by theredundant

i got to say im facing this problem too. slow landscape to portrait. with random landscape view in portrait mode.

Guys, if you had checked earlier posts you would have noticed that I reported this problem & also the cause. The reason this is happening is probably that you have too many appointments, contacts & tasks syncing to your phone. This caused TF3D to slow down & the graphics distorted when switching modes on my device & I was forced to remove a lot of my appointments before the problem was removed. I find it hard to believe that TF3D cannot handle this. I can understand the Calendar slowing up but why is the whole TF3D system slowing up when Windows Mobile deals with this with absolutely no problem & it does not seem to slow the device up when TF3D is deselected. Strange one, but isn't this a sweet ROM, I love using this phone now. Thanks once again Itje.
2nd March 2009, 01:37 PM |#511  
Junior Member
Flag Göteborg
Thanks Meter: 0
 
More
First I would like to thank you for a very good Rom.

Is it someone more than me that have a problem with the bluetooth? I have connected my xperia to different macbooks. I'll find the macbook from my xperia and I find the xperia from the macbook. I can establish a connection and it says they are now paired. But when I'm on the macbook and tries to connect to the xperia it will say it can't establish a network. I have not tried to connect my xperia with a pc, but does someone know what the problem might be or is it something wrong with this rom? It worked on the stock rom.

Also, does anyone know how I can get swedish as language for the keyboard?


Den är god!

Read More
Thread Closed Subscribe to Thread

Tags
itje, se x1, sony ericsson, touch-it, xperience
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes