Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,779,990 Members 37,406 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

JF1.42RC33 Lite Modded by Hetal - ACTIVATION / Google Singup Not Required

Tip us?
 
hetaldp
Old
(Last edited by hetaldp; 12th March 2009 at 11:09 AM.)
#1  
hetaldp's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 22
Posts: 316
Join Date: Jun 2007
Location: Nashik
Default JF1.42RC33 Lite Modded by Hetal - ACTIVATION / Google Singup Not Required

I have made another modded Version from JF 1.42 RC33 Lite Edition

This ROM dont have any ringtones, alarms or notifications so get the Stock Tones Pack and Unzip it into SDCard so you can change it after Installation.

The Image have Following Feature.
  1. Google Activation Process / Signup Process can be bypassed (ADP1.1 Style)
  2. Activation also dont require SIM Card (ADP 1.1 Style)
  3. Date Settings Defaulted to DD-MMM-YYYY
  4. All Indian Carriers GPRS / EDGE Settings Includes

As Data is major Problem in India Activating Android G1 always require a Borrowed SIM which have Data Plan. so Wipping Android Setting Become Headache in this version you can also Activate and Link your Google or Google Apps A/c by clicking to any Google Apps. giving user name and password over GPRS or WiFi also.

To link your Google A/c Just make Wifi or GPRS Ready and then click to Gmail Icon and Signing by User Name Password then go to Setting / Data Syncronysation and Press Meny and Sync the Desired options u selelcted.


APN Added

Canada Fido MMS
Canada Fido Web
Canada Rogers MMS
Canada Rogers Web
EU-Belgium Mobistar MMS
EU-Belgium Mobistar Web
EU-Belgium Proximus MMS
EU-Belgium Proximus Web
EU-Norway Netcom MMS
EU-Norway Netcom Web
EU-Norway Telenor MMS
EU-Norway Telenor Web
EU-Norway Telenor03 MMS
EU-Norway Ventelo MMS
EU-Romania Orange
EU-Sweden 3 Web
EU-UK O2 PAYG
EU-UK Orange MMS
EU-UK Orange Web
India - Airtel
India - BSNL
India - Idea
India - Reliance
India - Vodafone
Mexico Telcel Web
US ATnT

as per Maharashtra, India all other state people have to search for Respective Setting in APN and change MNC (Mobile Network Code) by seeing Network information. Generally IMSI are like 404xx1234567890 Here First 3 Character is MCC and Second 2 are MNC and Last Ten Digit is true IMSI.

Geeks / Hackers Please share Information that how can i make Default time zone, Default Ring Tones, Volumes etc using init.sh or some other Logic

We can make a Kitchen Software to to do all this Stuff Automatically.

The File is at

http://64bit.in/download/HP-JF142-33L.zip - APN and Activation bypass for JF1.43 RC33 Lite (English)
http://64bit.in/download/HP-JFv1.43_RC9.zip - APN and Activation bypass for JF1.43 RC9 Lite (English and German)
http://64bit.in/download/HP-Lucid_JFv1.43_RC9.zip - APN and Activation bypass for JF1.43 RC9 Lite (English and German) (With Lucid SDCard EXT Partition Hacks)

Mods Done in build.prop

ro.com.android.dateformat=dd-MMM-yyyy
ro.com.android.dataroaming=false
ro.ril.hsxpa=1
ro.ril.gprsclass=12
ro.config.notification_sound=TaDa.ogg
ro.url.legal=http://www.google.com/intl/%s/mobile/android/g1-legal.html
ro.config.ringtone=Glow.mp3
persist.sys.timezone=Asia/Kolkata
ro.config.sync=yes
ro.setupwizard.mode=OPTIONAL
keyguard.no_require_sim=true

Some Information

GPRS / Edge Class 8 = 3 Slot Download 2 Slot Upload
GPRS / Edge Class 10 = 4 Slot Download 1 Slot Upload and also 3/2
GPRS / Edge Class 12 = 4 Slot Download 1 Slot Upload and any Combination upto 1 Download and 4 Slot Upload
 
mrgzg1
Old
#2  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 23
Join Date: Feb 2009
Location: Chicago
hey thanks alot ............. i live in india and am really proud to be owner of g1 except for its bad battrey life............................ whr do u live in india..... mumbai???
 
hetaldp
Old
#3  
hetaldp's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 22
Posts: 316
Join Date: Jun 2007
Location: Nashik
I live in Nashik, Maharashtra
 
xFOCUSEDx
Old
(Last edited by xFOCUSEDx; 6th March 2009 at 02:21 PM.)
#4  
xFOCUSEDx's Avatar
Member
Thanks Meter 0
Posts: 50
Join Date: Feb 2009
so i did the update,

take out my sim card, and guess what.....


it WORKS 100% no bug it umm rely cum
 
hetaldp
Old
#5  
hetaldp's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 22
Posts: 316
Join Date: Jun 2007
Location: Nashik
If you have a Phone which is already Activate then any ROM will work fine without SIM or GPRS / EDGE / Data but if you Wiped the Phone in Normal ROm it will not work without SIM and also Require Activation by Signing into Google A/c

This ROM can be used to over such thing and directly go to Android without Worrying
 
hetaldp
Old
#6  
hetaldp's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 22
Posts: 316
Join Date: Jun 2007
Location: Nashik
If Any buddy Realy want to Add his APN Setting into ROM

Please Share your Operators Setting

Name of Operator - Country - MCC - MNC - APN is least thing which is required
 
xFOCUSEDx
Old
#7  
xFOCUSEDx's Avatar
Member
Thanks Meter 0
Posts: 50
Join Date: Feb 2009
Quote:
Originally Posted by hetaldp View Post
If you have a Phone which is already Activate then any ROM will work fine without SIM or GPRS / EDGE / Data but if you Wiped the Phone in Normal ROm it will not work without SIM and also Require Activation by Signing into Google A/c

This ROM can be used to over such thing and directly go to Android without Worrying
oooooooooOOOOoooo ic, is still cool...
 
hetaldp
Old
#8  
hetaldp's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 22
Posts: 316
Join Date: Jun 2007
Location: Nashik
I want APn Settings from the Following Network so i can buld AON-Conf.xml so all future version of JF May contains it

AT&T
Rogers
British and Europian GSM Networks.
 
Beast84
Old
#9  
Beast84's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 21
Posts: 984
Join Date: Oct 2007
Location: Albuquerque

 
DONATE TO ME
[QUOTE=hetaldp;3426646]
  1. Google Activation Process / Signup Process can be bypassed (ADP1.1 Style)
  2. Activation also dont require SIM Card (ADP 1.1 Style)
QUOTE]

So how would we apply these settings to our own update? I don't need the date or indian settings but it would be nice to set up my wifi & then start setting up my phone?
His
Phone: Galaxy Note 3
ROM: Stainless
Recovery: TWRP


Hers
Phone: Galaxy S III
ROM: CM11
Recovery: TWRP


Gtalk: oppositeofh2o

Dropbox - Sign up for free!
 
hetaldp
Old
#10  
hetaldp's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 22
Posts: 316
Join Date: Jun 2007
Location: Nashik
You just have to Rename the attached ZIP as

update.zip

and put it in sdcard root directory and go to Recovery mode and flash it

You require rooted phone to do that.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes