Unofficial CM12 for Android One, Disabling Encryption on Nexus 6 – XDA TV

Android One devices have received an Unofficial CyanogenMod … more

Pushbullet Universal Copy/Paste Availabe for Linux, Mac OS X

Pushbullet is one of those useful utilities that once installed, permanently … more

Enable the Hidden Notification LED on the Google Nexus 6!

LED notification lights have existed on Android devices since the very beginnings … more

MX Player Ready to Rock on Lollipop

A good video player should be reliable and free. One of the XDA Community Apps, MX Player, meets both of … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[APP] (UPDATE:4Oct) Max TF3D Theme Maker v4.1

OP maxycy

26th March 2009, 09:01 PM   |  #101  
Member
Flag arezzo
Thanks Meter: 1
 
88 posts
Join Date:Joined: Dec 2007
sorry i have dutty 2.2 rom and the background no change with any program...

sorry for my bad english...
27th March 2009, 01:15 AM   |  #102  
Senior Member
Flag Ross Vegas
Thanks Meter: 1
 
1,262 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
More
I've moved on from my background problems (all fixed ) to a change in tab icons. However when I try to capture the newly installed icons MaxTTM gives error 'Unable to copy file'. Also when I try to build list MaxTTM fails, FileNotFoundException 'at System.IO._Error.WinIOError(Int32errorCode, String str)...' etc. I haven't the faintest idea what any of this means, and it isn't giving me a log file to paste here I'm afraid.
27th March 2009, 01:29 AM   |  #103  
Member
Thanks Meter: 15
 
99 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
Hi,

Thanx a ton 4 the app...In your future versions, can u also add "Font" Color for TF3D?

SK
27th March 2009, 09:11 AM   |  #104  
Member
Flag Dresden
Thanks Meter: 0
 
47 posts
Join Date:Joined: Mar 2009
More
Hi maxycy,

yes please show me how to deactivate the new start menu, so that I can use bg4all. Thanks...

EDIT: Found a way to change, HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\HTC\EnlargeMenu\Enable ManilaStartMenu =dword:00000000, is this also your solution?
Last edited by sp00kydd; 27th March 2009 at 09:15 AM.
27th March 2009, 02:22 PM   |  #105  
maxycy's Avatar
OP Retired Recognized Developer
Thanks Meter: 5
 
660 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
Quote:
Originally Posted by millski

I've moved on from my background problems (all fixed ) to a change in tab icons. However when I try to capture the newly installed icons MaxTTM gives error 'Unable to copy file'. Also when I try to build list MaxTTM fails, FileNotFoundException 'at System.IO._Error.WinIOError(Int32errorCode, String str)...' etc. I haven't the faintest idea what any of this means, and it isn't giving me a log file to paste here I'm afraid.

Hah....first one to capture a bug. Yes, this was identified and I already have ver2.1 ready to be uploaded in a couple of hours.

Quote:
Originally Posted by sriramkrishnan06

Hi,

Thanx a ton 4 the app...In your future versions, can u also add "Font" Color for TF3D?

SK

Just the font? Let's see what I can add further.

Quote:
Originally Posted by sp00kydd

Hi maxycy,

yes please show me how to deactivate the new start menu, so that I can use bg4all. Thanks...

EDIT: Found a way to change, HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\HTC\EnlargeMenu\Enable ManilaStartMenu =dword:00000000, is this also your solution?

Yes. but that will also disable your start menu entirely. Before that go to HKCU\Software\HTC\Manila\Manila://programs.page.hidden and disable that so that you can access the program launcher tab.

Quote:
Originally Posted by drgopoos

There is a small donation for you ...

Thank you again......you have make my day.
27th March 2009, 06:40 PM   |  #106  
cmalamute's Avatar
Junior Member
Flag Hamburg
Thanks Meter: 0
 
23 posts
Join Date:Joined: Dec 2008
More
Hey Maxycy,

cool runnings here, thanks a lot

I know I made a thing that your publishing was not meant to do... but perhaps you know a simple solution to that:

I used your "5c9aa261_manila" file out of the package "New TF3D - Analog Home Pack#1.zip" from OP in context with a background4AllTabs cab (in my case it was http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=491079 but the same is with muns background solution). After instaling back4alltabs I copied 5c9aa261_manila to \Windows.

This is working very nice in the top level: you have your very own background for all tabs and in addition the new startmenu working (with black background though, but it's running). coool

But there is a little problem with all TF3D lists (like "all programs", "all contacts" "stock list" "weather list" and some more), because they also have the new background set. Since these lists have a black colored font (because original TF3D shows them on a light grey background" you hardly can read it. I know that this isnt in the heart of your own solution, but i thought this also could be of impact with your own themes as well, isn't it?

anyway, many thanks for this cool stuff and now I'm playing around with your theme maker
27th March 2009, 07:47 PM   |  #107  
Senior Member
Thanks Meter: 1
 
255 posts
Join Date:Joined: Oct 2007
it it possible to include the new appointment extension from here
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=497197
in a new, self build theme?
sorry if this question has already been asked..
28th March 2009, 12:15 AM   |  #108  
Member
Thanks Meter: 0
 
70 posts
Join Date:Joined: Aug 2007
Manila rom
backed up.
Installed.
changed some stuff
Reset.
All porked.
Restore.
All ok.

Looks very promising and a getway for TF3d but for me something went wrong.

Arty out...
28th March 2009, 08:56 PM   |  #109  
Member
Thanks Meter: 0
 
84 posts
Join Date:Joined: Dec 2008
Hi maxycy,

Thanks for ur great app!! it looks awesome.

Now dutty 2.4 XTREME is out, is it compatible?

By the way, I thought your *initial* plan was to let user have a configurable theme (clock style, tab sliding style etc) on HD but why now change to a "theme maker"??

As all I need is just a configurable theme, eg. "Max Blue Theme". Is it possible?

Many thanks and keep up ur great work!!
Last edited by rasco11; 28th March 2009 at 09:06 PM.
31st March 2009, 04:15 AM   |  #110  
fallenangel408's Avatar
Retired Forum Moderator
Flag killagreens, CA
Thanks Meter: 827
 
2,814 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
Donate to Me
More
help
???i looked through all settings...how do you add your own wallpaper for por and land? thanks ...sorry if i missed the post : )

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes