5,598,820 Members 33,650 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

2 Side Voice Recording on Kaiser **WORKS**

Tip us?
 
red_hanks
Old
#51  
red_hanks's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 34
Posts: 934
Join Date: Jan 2008
Location: City of Rock Stars...

 
DONATE TO ME
tried it on my BlueAngel and it does not work, I've used resco,vito and the built in recorder but no luck. BTW I am using WM6.5 21189.

_________________________________
Red Hanks

Samsung Galaxy Note II GT-N7100
DN3 4 RC2 ROM 4.4.2
16gb|64gb

|Paypal Donate | Twitter


HTC BlueAngel ~ O2 XDA IIs - Windows Mobile 6.5
S Omnia i900 - Stock Windows Mobile 6.1
HTC HD2 (T-Mobile) - Android JB
S Galaxy S II I9100 - Android JB
S Galaxy Ace S5830 - Android GB
S Galaxy Note I SHV-E160S - Android ICS


PINOY ANDROID USERS FB Page <--- Click Me


 
RoryB
Old
(Last edited by RoryB; 26th March 2009 at 11:06 AM.) Reason: UPDATE
#52  
RoryB's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter 652
Posts: 2,716
Join Date: Sep 2008
Location: Lexington

 
DONATE TO ME
Works on my Cingular 8125 with SVI's A4-B2 Angel ROM.
I used the record feature in Notes.
Now to figure tweak to save notes to SDCard.

I found it in options under notes. You can change from main memory to storage card.
Now to decide which button to change to "record".
I notice in the options you can set it to stay in current program when the record button is pressed.
AT&T Samsung Galaxy S III
Read About Me to see what I am working on & following like CHTS, Reminder and AppTask widgets, and CHT basic function tweaks. Also, Fixed CHT restarting when you have no tasks.
Mortscript | iniEditor | regEditor| MortScripts to toggle settings
Samsung Infuse 4G drowned. If you have one check out Scott's CM10 or CM10PA Firmware
ATT Fuze (HTC RAPH110) with Energy ROM: Energy.RAPHAEL.29022.Sense2.5.Cookie.2.0.Jul.06
HTC Wizard|See about me for my ROM collection and other work
 
utak3r
Old
#53  
utak3r's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 255
Posts: 1,685
Join Date: Feb 2007
Location: Szczecin

 
DONATE TO ME
HTC Hermes, build 21109, radio 1.54.07.00, HTC Voice Recorder - NOT working only sound from a speaker...
 
21031980
Old
#54  
Senior Member
Thanks Meter 18
Posts: 129
Join Date: Oct 2007
Location: Plano TX
Whoaaa was looking for this since i had my kaiser... Thanks a million.
 
mskip
Old
#55  
mskip's Avatar
Retired Senior Moderator - OP
Thanks Meter 13416
Posts: 11,157
Join Date: Mar 2008
Location: Norfolk

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by 21031980 View Post
Whoaaa was looking for this since i had my kaiser... Thanks a million.
If it works report back with phone and rom version please
 
kouustas
Old
#56  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 7
Join Date: Jan 2008
Default You are great no matter what !!

Quote:
Originally Posted by mskip View Post
Damn thats an old operating system lol i think its about time you joined the flashing club dont you

Did you soft reset after installing the cab? Try making a test call and use the built in HTC Voice Recorder to record the call. If you dont hear anything then your old WM6.0 Operating system is probably not compatable with the registry entrys.

You could always try ICR_QVGA, it should put a Start recording option in the call menu after you establish a call but it doesnt work on all devices and its more picky about the operating system than the registry hack is lol. Read *HERE* for more info on that.

Hope something works out for you.

EDIT: If you do decide to upgrade your Rom then read my flashing your first rom guide and if you need anymore help then drop me a message
Yes, I did soft reset after had install the .cab in the main memory. (Actually today I uninstall it -soft reset- and I install it again -soft reset- -just to be sure- ..and then I tried HTC voice recorder..)...NO luck, DOSE NOT WORKING!.

I have to tell you -I notice that today-. As I was reintalling the .cab In the last screen was written .."successfully installed" ..bla ..bla ..."if you need space ..empty some space" AND ALSO ..something like "this application may not work properly because was written for an older -how much? I thought I had THE oldest- version of wm". I just registering this information down, I dont know if it means something.

..Now Regarding ...ICR_QVGA I install it (took back the same message .."may not work ..older version") I went to "programs" I tap it and I took back something like "this can not run here" !! End of ICR_QVGA-story.

So .... . . I was afraid to upgrade my Rom ..before, some how, after you wrote this myth-breaker miracle .cab I AM NOT AFRAID ANY MORE !! YEEA!!

I have a purpose now (before all the Rom was about the same to me) now I know out there there is ONE (or more actually) that the magic .cab is running (crazy me!?!?).

I also felt that I have the oldest Rom in this entire forum.
..again ..I have the original ones
Rom: 1.56.405.5 and Radio: 1.27.12.32

One (small) think here. DO I lose the one year guarantee (remaining) if I shift Rom ?
Should I ask from the dealer to upgrade my phone?

..Whatever is the answer... tell me this !
Witch combination of Rom&Radio is THE BEST AND ..how can I have it? (Who should I kill?)


THANK YOU
YOU ARE GREAT
MORE THAN GREAT A GOD MORE THAN A GOD
..............ALL THE 12GODS OF OLYMPUS
YOU ARE GREAT . . .. ............. ... ... .. .. .. . . .

................. . . . THANK YOU
 
mskip
Old
#57  
mskip's Avatar
Retired Senior Moderator - OP
Thanks Meter 13416
Posts: 11,157
Join Date: Mar 2008
Location: Norfolk

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by kouustas View Post
I have a purpose now (before all the Rom was about the same to me) now I know out there there is ONE (or more actually) that the magic .cab is running (crazy me!?!?).

I also felt that I have the oldest Rom in this entire forum.
..again ..I have the original ones
Rom: 1.56.405.5 and Radio: 1.27.12.32

One (small) think here. DO I lose the one year guarantee (remaining) if I shift Rom ?
Should I ask from the dealer to upgrade my phone?

..Whatever is the answer... tell me this !
Witch combination of Rom&Radio is THE BEST AND ..how can I have it? (Who should I kill?)
Technically if you flash a custom rom then you will void your guarantee. If anything goes wrong with your phone and it needs returning then you cud flash back your original rom and SPL (stock roms can be found in the wiki) which will put it back to a factory state to be returned. Probably not worth asking your dealer to upgrade the rom as you will more than likely be charged.

As for the Rom/Radio combo its all a matter of taste and what you need from the rom. Personally I have always used and loved HyperDragon. The one I have on my phone right now is HyperDragon IV 4th Feb. It has everything you need in a rom and its extremely stable and fast. As for the Radio it depends on your location and network. The radio included with the rom is 1.65.24.36 and is a good base to start with.

Read through my Flashing Your First Rom guide. If you have a windows xp machine then it should be a very easy process (some people have more problems with vista). If you do want to give it a go then pm me or post in the thread if you have any questions or problems
 
tsfatt
Old
#58  
Senior Member
Thanks Meter 0
Posts: 104
Join Date: Feb 2009
mine ..wm@6.1pro original build19212.1.0.3, rom3.29.707.0wwe, radio1.65.16.25. after install the cab ..not working ...

try several methods .. my phone only have voice recorder ver1.1(build130.817) under htc.

I think maybe who ever working is b'cos they have installed ICR or Vito before ..which the register key still inside the phone ... or maybe not compatible with HTC voice recorder ...
 
mskip
Old
#59  
mskip's Avatar
Retired Senior Moderator - OP
Thanks Meter 13416
Posts: 11,157
Join Date: Mar 2008
Location: Norfolk

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by tsfatt View Post
mine ..wm@6.1pro original build19212.1.0.3, rom3.29.707.0wwe, radio1.65.16.25. after install the cab ..not working ...

try several methods .. my phone only have voice recorder ver1.1(build130.817) under htc.

I think maybe who ever working is b'cos they have installed ICR or Vito before ..which the register key still inside the phone ... or maybe not compatible with HTC voice recorder ...
It has nothing to do with ICR or VITO. I have installed this cab after a fresh flash with neither ICR or VITO installed. The registry patch works but I dont think it works on stock roms as all the people who seem to report their phone not working dont have cooked roms flashed. It definitely does work though and should work fine with the standard HTC Voice Recorder. Thats what I originally tested it with.
 
injulia
Old
#60  
injulia's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 21
Posts: 112
Join Date: Dec 2008
Location: Singaraja - Bali
Excuse me,

Resco Audio Recorder 4.01 has setting to record the call conversation auotomaticly, [Action - option - General - Tab Phone.],
so would You tell me, why we must change the registry again to record the call conversation?

But, yes the sound is very low.

Thank you.


PS.
Phone: TyTn2 | Rom: HyperDragonIV (4th Feb 2009) |SPL: Cmonex HardSPL 3.29

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Say Goodbye to Holo Blue Once and for All

When Google released Android 4.4 KitKat back in October of last year, they changed quite a bit … more

Sony Z Ultra Google Play Edition Receives Bluetooth Certification for Android 4.4.3

You may recall that a few days ago, Sprint jumped the gun … more

Easily Configure Xposed Module Projects in Eclipse

XDA Recognized Developer rovo89‘s innovative and versatile Xposed Framework allows … more

Android Control Center Becomes Quick Control Panel, Brings Host of New Features

You may recall that back in August of last year, we talked … more