5,605,373 Members 40,665 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum
View Poll Results: Which type ROM do you like?
Full 60 46.88%
Clean 68 53.13%
Voters: 128. You may not vote on this poll

[ CR96 Touch HD™ ] [ DISCONTINUED ] [ Open-Source Kitchens Released ]

Tip us?
 
CRACING
Old
#71  
CRACING's Avatar
Recognized Developer - OP
Thanks Meter 588
Posts: 4,393
Join Date: Jun 2008
Location: South India

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by md_bluelily View Post
So, you mean you don't want to include M2D in your ROMs anymore ?
aah, I mean no extra app which was installing via ext ROM in previous version ( i.e Opera, fring, YouTube and etc ). See the release post......

Version 2.1 is professional ROM so M2D is main.

Thanks and regards

!!! Read here about how to ask a question | Do not spam the board | Respect others !!!
!!! Follow the rules | Use 'search' before posting your queries | Post in the correct sections !!!
 
Littlesandi
Old
#72  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 26
Join Date: Jan 2009
cracing u are the best
 
saeed_shjt10
Old
#73  
Member
Thanks Meter 0
Posts: 46
Join Date: May 2008
Location: tehran
hi Mr cracking
thanks for your effort
i tested 2.1 & i believe the 1.8 is the best
 
boto
Old
#74  
boto's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 5
Posts: 960
Join Date: Oct 2006
Location: Campinas
Cracing? and about the youtube app, can you please post it for me???

thanks
Phones:
Nexus 4 16GB - Jelly Bean 4.2.2 Google ASOP JDQ39

Tablets:
Asus Galaxy 7 Wifi 16GB - Jelly Bean 4.2.2 Google ASOP JDQ39
Motorola Xoom 32GB- Jelly Bean 4.2.2 CM 10.1 JDQ39

Others:
Sony NSZ-GS7/GX70 - Google TV 3 Honeycomb 3.2

Pebble SmartWatch
Motorola S9HD AD2P
Motorola Roadster 2
DONATE BRL
 
data0213
Old
#75  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 6
Join Date: Feb 2006
Default TouchFlo 3D settings in Advanced Config

I'm having some trouble configuring the TouchFlo 3D settings using the Advanced Config Tool. Am I doing something wrong?

Menu->More Settings->TouchFlo 3D

"An error occurred while loading TouchFLO 3D configuration"
 
CRACING
Old
#76  
CRACING's Avatar
Recognized Developer - OP
Thanks Meter 588
Posts: 4,393
Join Date: Jun 2008
Location: South India

 
DONATE TO ME
Hello,
Quote:
Originally Posted by boto View Post
Cracing? and about the youtube app, can you please post it for me???

thanks
I have some problme with playing videos on apps like youtube, streaming media, album and etc, since I have removed the ext ROM. Works fine when cooked withing the ROM but if I make a cab, The cab won't install. Give me some time to fix and I will surely provide you/all.

Quote:
Originally Posted by data0213 View Post
I'm having some trouble configuring the TouchFlo 3D settings using the Advanced Config Tool. Am I doing something wrong?

Menu->More Settings->TouchFlo 3D

"An error occurred while loading TouchFLO 3D configuration"
The ROM don't include TouchFlo 3D or TouchFlo 3D won't support HTC wizard so TouchFlo 3D settings in Advanced Config Tool don't work.

BTW; Manila 2D -> TouchFlo 2D -> Manila 2D.

Thanks and Regards

!!! Read here about how to ask a question | Do not spam the board | Respect others !!!
!!! Follow the rules | Use 'search' before posting your queries | Post in the correct sections !!!
 
vb_guy2
Old
#77  
vb_guy2's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 2
Posts: 6
Join Date: Apr 2007
Location: Porto
Quote:
Originally Posted by malotron View Post
CRACING,

I just installed 2.1, nice and fast. However, under the Comm Manager, WiFi is grayed out and unavailable. Any ideas?

Also, Bluetooth is on, but not detecting my PC that has BT adapter.
I CRACING
Thanks for all ur nice roms

I just have WiFi grayed when i have my wizard connect by the usb cable

Bluetooth is on, it detects my gps antena, but dont accept any password.
Im going to try wint another gps antena

Again, Thanks for all ur nice roms
 
ianbunyan
Old
#78  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Jan 2008
Thumbs up 24 hour review

Impressive work! I had to dig out my G4 Wizard having sent back my new Touch Diamond with its incredibly poor battery life for my level of use. I did, of course, have the Vario III before that which died a sorry death at the hands of a wooden floor... how dare it crack my screen like that!!

Anyhoo, had the SVI ROM on there which was impressive, but not the look I was after.

THIS ROM, however, is amazing... sharp, business-like, fast!, and great to use. I used HardSPL, then the RUU in the package, and am running the following:

IP 2.21.0001 (G4)
SPL 2.21.Olip
GSM 02.19.11
OS 2.21.2.6

The only minor issue I have seen so far is that in the multiple notifications bar, there was no 'voicemail' icon but when I clicked the 'empty space' where the icon should have been, voicemail was launched.

MINOR indeed... great work!!
 
frz
Old
#79  
frz's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 4
Posts: 292
Join Date: Mar 2006
Default in call volume keeps going to minimum

hi, i seem 2 have this problem that the in call volume keeps going to minimum..
i change it to max,
tried reflashing, soft reset..etc....
but it just keeps going back to minimum when there is a new call
rgds
frz
SGS2 [GT-I9100]
[ROM][4.2.2] Android Open Kang Project (AOKP) - GT-I9100 - [JB-MR1][Milestone 1]

================================================== =
Samsung Ace
ROM: AOSP 4.0.4 [rc1]
================================================== =
 
partikpat88
Old
#80  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 7
Join Date: Dec 2008
Default Problem in locking phone

hii
My phone doesnt lock in more than 90% of the cases when I get a missed call.
I need to reset my phone before I can lock it again.

Thanks in advance

Tags
cr96, cr96 touch hd, cracing, htc wizard, htc wizard roms
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Android App Review: Auto Config Free – XDA Developer TV

In this weeks episode of XDA Xposed Tuesday, we talked about customization of … more

Cloupload is a Beautiful and Fully Functional CloudApp Client for Android

If you’re a Mac OS X user who frequently uploads screenshots, … more

Microsoft Finally Brings Remote Desktop to Windows Phone

You may recall that back in October of last year, Microsoft released itsofficial … more

SideControl Gains New Powers through Xposed

You may recall that a little overa month ago, we first talked about SideCutsby XDA Forum … more