FORUMS

XDA Office Space: Frankenstein’s Perfect IM Client?

The portal’s decentralized XDA office lies in a Hangouts chatroom, where … more

Which IM Client on Android is best?

With so many different messengers to choose from, it can be tough to find the best one for you and … more

Android Factory Reset Security Flaw and More – XDA TV

Nvidia is releasing a 500Gb SHIELD TV Pro! That and much more news is … more

Android M Code Name: Macadamia Nut Cookie

While the official name for the latest iteration of Android has yet to be revealed, the code … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Help with my custom 6.5 rom

25th March 2009, 07:50 PM |#1  
shep211's Avatar
OP Retired Forum Moderator
Flag Layton, Ut
Thanks Meter: 294
 
Donate to Me
More
I got my rom done and I am now trying to add a few things to spice it up. The only thing I cant get working is tsowentaskbar. The signal icon does not show the signal bars. They will show if I am on a call but not when phone is not in use. I have read a lot and have seen others post about this problem but cant find a answer. I am cooking the taskbar and sdkcerts in the rom. I have even tried installing sdkcerts then default cabs and get the same thing. Can anyone please help me?

Thank you
Shep
 
 
25th March 2009, 08:05 PM |#2  
eras2r's Avatar
Senior Member
Flag Chicagoland
Thanks Meter: 1
 
More
For those icons, you need to make sure that your kitchen is adding the files from your OEM and not from OEMDrivers, QuickGPS, Phone_Canvas_Slider etc... What kitchen are you using?

I use Da_G's Simple Rom kitchen and have made a package for that. His kitchen processes the Packages dir first. You also need to make sure that the reg entries in the rgu are the ones that stick. Check your registry after flashing and make sure that you have:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\security\ResOver\Bitmaps]
"BatteryIconLevels"=dword:00000065
"BatteryIconIdStart"=dword:000003e9
"BaseDll"="phcanOverbmp.dll"
"BaseId"=dword:00000000

If not, then another rgu or provxml is setting that later. You'll need to either find those and remove them, or add an XML to set it in \OEM\OperatorPkg\config_operator.txt.

Good luck.
25th March 2009, 08:19 PM |#3  
shep211's Avatar
OP Retired Forum Moderator
Flag Layton, Ut
Thanks Meter: 294
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by eras2r

For those icons, you need to make sure that your kitchen is adding the files from your OEM and not from OEMDrivers, QuickGPS, Phone_Canvas_Slider etc... What kitchen are you using?

I use Da_G's Simple Rom kitchen and have made a package for that. His kitchen processes the Packages dir first. You also need to make sure that the reg entries in the rgu are the ones that stick. Check your registry after flashing and make sure that you have:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\security\ResOver\Bitmaps]
"BatteryIconLevels"=dword:00000065
"BatteryIconIdStart"=dword:000003e9
"BaseDll"="phcanOverbmp.dll"
"BaseId"=dword:00000000

If not, then another rgu or provxml is setting that later. You'll need to either find those and remove them, or add an XML to set it in \OEM\OperatorPkg\config_operator.txt.

Good luck.

Im using Da_G's 21195 kitchen. Can you share your package?
25th March 2009, 08:43 PM |#4  
eras2r's Avatar
Senior Member
Flag Chicagoland
Thanks Meter: 1
 
More
I am using the 6.1 21040 kitchen. I haven't tried much cooking with the 6.5 kitchen as of yet. I don't know if the dll's are the same or not.

You can try dropping this package into \Packages and see if it works. But like I stated before you need to check your reg entries after flash and figure out if they are correct. And compare this package to the one you created and see the differences.

-e
Attached Files
File Type: zip 3NewIcons.zip - [Click for QR Code] (1.58 MB, 13 views)
25th March 2009, 09:18 PM |#5  
shep211's Avatar
OP Retired Forum Moderator
Flag Layton, Ut
Thanks Meter: 294
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by eras2r

I am using the 6.1 21040 kitchen. I haven't tried much cooking with the 6.5 kitchen as of yet. I don't know if the dll's are the same or not.

You can try dropping this package into \Packages and see if it works. But like I stated before you need to check your reg entries after flash and figure out if they are correct. And compare this package to the one you created and see the differences.

-e

I checked the reg settings and they where right. I am trying your package and if it works I will try to find out whats wrong with mine. Thank you for the help.
26th March 2009, 05:40 PM |#6  
12aon's Avatar
Retired Senior Moderator
Thanks Meter: 434
 
Donate to Me
More
Might be another reason for this tsowen battery signal are for cdma and the signalbars are located in a different dll than the normals gsm one. Also we gsmers are not able to modify the signal bars as they are not produced by icons. If you need to know more let me know, 12
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes