Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,782,725 Members 37,800 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

new camera wont load, media player won install

Tip us?
 
poetryrocksalot
Old
(Last edited by poetryrocksalot; 1st April 2009 at 12:41 AM.)
#1  
poetryrocksalot's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 27
Posts: 1,455
Join Date: Dec 2008
Location: Riverside
Default new camera wont load, media player won install

The new camera will not load at all, and if I uninstall the new camera, I don't have a camera anymore. Where can I get the cab to reinstall old camera?

Also the media player panel will not install with sdkcerts, activex deployment, and panel manager.

And what is the point Jack's Xperia Panel? It doesn't install, and it already came with the device, and you can't even uninstall it. So why is there a cab for a panel that can't be uninstalled or moved to another panel?

Help?
 
x1Kofi
Old
#2  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 15
Join Date: Feb 2009
having very similar problems, even after a hard reset...
 
poetryrocksalot
Old
#3  
poetryrocksalot's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 27
Posts: 1,455
Join Date: Dec 2008
Location: Riverside
Quote:
Originally Posted by x1Kofi View Post
having very similar problems, even after a hard reset...
You know...that's why you MUST get the latest version of Sprite Backup for Pocket PC...

I have used it three times now, and every time I get back everything 100% the way it was. There is absolutely no incompatibility even after an R2A update...

That's how I fixed my camera problem without needing to reformat and reinstall like 50 of my applications/games!
 
nguyenkhanhhoang
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 0
Posts: 111
Join Date: Dec 2008
Quote:
Originally Posted by poetryrocksalot View Post
The new camera will not load at all, and if I uninstall the new camera, I don't have a camera anymore. Where can I get the cab to reinstall old camera?

Also the media player panel will not install with sdkcerts, activex deployment, and panel manager.

And what is the point Jack's Xperia Panel? It doesn't install, and it already came with the device, and you can't even uninstall it. So why is there a cab for a panel that can't be uninstalled or moved to another panel?

Help?
Are you serious man? I intend to install the new camera but i will need to cosider & chck carefully now. Anyone can tell that there is no problem with new panels, app like cam?
 
poetryrocksalot
Old
(Last edited by poetryrocksalot; 2nd April 2009 at 12:58 AM.)
#5  
poetryrocksalot's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 27
Posts: 1,455
Join Date: Dec 2008
Location: Riverside
Quote:
Originally Posted by nguyenkhanhhoang View Post
Are you serious man? I intend to install the new camera but i will need to cosider & chck carefully now. Anyone can tell that there is no problem with new panels, app like cam?
Of course I am serious, but I believe this is only because I install so many applications, last time I had 40 megabytes left for application space, so I had to remove alot of applications (even though I didn't want to). It must be a registry problem caused by my applications.

So DO NOT UNINSTALL any of the CABs once you install these. Even panel manager R3A because once you do it you can't go back. If you uninstall the new panel manager you can't open it either.

BTW panel manager works, its faster but it freezes my device more frequently.

Mr Nguyen, as a Nguyen myself, you can trust in my experience with the reliability of Sprite Backup, if you want to see if the new camera works, install sprite first and make a full device memory backup (also backsup program settings + registry). After you install sprite, you can mess with your device with no fear.

I hope you consider the program. I love it!
 
nguyenkhanhhoang
Old
#6  
Senior Member
Thanks Meter 0
Posts: 111
Join Date: Dec 2008
Quote:
Originally Posted by poetryrocksalot View Post
Of course I am serious, but I believe this is only because I install so many applications, last time I had 40 megabytes left for application space, so I had to remove alot of applications (even though I didn't want to). It must be a registry problem caused by my applications.

So DO NOT UNINSTALL any of the CABs once you install these. Even panel manager R3A because once you do it you can't go back. If you uninstall the new panel manager you can't open it either.

BTW panel manager works, its faster but it freezes my device more frequently.

Mr Nguyen, as a Nguyen myself, you can't trust in my experience with the reliability of Sprite Backup, if you want to see if the new camera works, install sprite first and make a full device memory backup (also backsup program settings + registry). After you install sprite, you can mess with your device with no fear.

I hope you consider the program. I love it!
Ok, i will take note abt this
 
jackleung
Old
#7  
jackleung's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter 45
Posts: 2,285
Join Date: Apr 2005
Location: USA

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by poetryrocksalot View Post
And what is the point Jack's Xperia Panel? It doesn't install, and it already came with the device, and you can't even uninstall it. So why is there a cab for a panel that can't be uninstalled or moved to another panel?
what the hack are you talking about? My Xperia panel cab is solely for people using my rom since it's removed from my rom by default, and I released it on my own thread and no where else (but I have no control if anyone use it on other thread). If some fool did not read and verify carefully, and did not making backup (SPB backup never failed me so far) before he/she take the risk, then who's fault is it?

 
poetryrocksalot
Old
#8  
poetryrocksalot's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 27
Posts: 1,455
Join Date: Dec 2008
Location: Riverside
Quote:
Originally Posted by jackleung View Post
what the hack are you talking about? My Xperia panel cab is solely for people using my rom since it's removed from my rom by default, and I released it on my own thread and no where else (but I have no control if anyone use it on other thread). If some fool did not read and verify carefully, and did not making backup (SPB backup never failed me so far) before he/she take the risk, then who's fault is it?
Sorry Jack, I had absolutely no idea that it was custom roms.

The confusion came from the fact that it is possible to uninstall SE Media Panel and the X1 Radio Panel.

And whether your ROM is R1A or R2A, you need SKTools to search for the cab in the internal memory or something, OR you can use the cabs uploaded here.

This is very useful since SE Media Player and Radio can be accidentally installed.

Also, sometimes I get confused as too which .cabs are compatible and work for which phones... and I don't search the entire forum archive so I don't know everything.
 
Ethermind
Old
#9  
Ethermind's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 5
Posts: 953
Join Date: Jan 2009
my media panel doesn't load - only blue screen shot and... : (

Use PM for questions.

===================
bad english, good russian
знай наших : )

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Twik Keeps Your Accounts Secure with Randomly Generated Passwords

If youre one of thosewho find it just an impossible task to keep trackof … more

Moto G 4G Receives Official CyanogenMod 11 Love

When theMoto Gwas initially released to the world in November of last year,very few actually … more

Get Your Tasks Organized on Android Wear with Agenda Wear

Having a checklist of things you need to do is something we all can find useful at … more

Top 5 LG G3 MODs – XDA Developer TV

The LG G3 has been LG’s breakout hit of the summer. Using their knowledge frombuilding some … more