Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,809,537 Members 37,689 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[APP] myPlayer - On Demand streaming [v2.300 15-Dec-2011]

Tip us?
 
fallenangel408
Old
#401  
fallenangel408's Avatar
Retired Forum Moderator
Thanks Meter 821
Posts: 2,789
Join Date: Nov 2008
Location: killagreens, CA

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by FryWalker View Post
It may be worth experimenting with the buffer settings.

Menu -> Tools -> Preferences

Select Page -> Buffering

If your connection is laggy I would recommend:

Normal buffer size: 2048 KB
Preload at underrun: 85%
Preload for audio: 256 KB
tried those settings exactly the same...
usa tmobile htc HD
coreplayer v1.3.2 build 6909
myplayer v1.025
M8 32+64GB
S-OFF HBT3.18 FRMWRE2.22.531.5TWRPTWRP 2.7.1.0 ARHD11.1
KRNLElementalX-m8-1.03
RDO1.19.213311491
 
veroi
Old
#402  
Member
Thanks Meter 1
Posts: 41
Join Date: Nov 2004
Default Settings

Thanks I will try these settings and do my round of tests
 
vietdoan20062006
Old
#403  
Senior Member
Thanks Meter 8
Posts: 181
Join Date: Jun 2009
any chance it will work for people from outside Uk
and how to do it, please
 
smoothcrooner
Old
#404  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 21
Join Date: Aug 2008
Hi all,

I seem to having some difficulties, everytime I try to view a program I keep getting this message "Data read error!"

I've got a Samsung Omnia i900 and I'm using CorePlayer, version 1.3.2. Any help will be greatly appreciated.
 
goffin
Old
#405  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Nov 2007
Quote:
Originally Posted by FryWalker View Post
I think this a network configuration CorePlayer sometimes sets indavertently.

Take a look at this post.

-Fry
Hi Fry

thanks for the speedy response. This really is an impressive piece of kit
 
ciaran2506
Old
#406  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 18
Join Date: Jul 2009
Location: Coventry
Unhappy Network not available!

HELP. Have been using myPLayer fine for ages however I went to watch iPlayer today and coreplayer opened and said 'Network not available!' This is happening on all streams (BBC iPlayer + ITV Player + YouTube + Live TV direct; Hulu + 5OD via myplayer VLC server) What has happened? Using HTC TyTN ii on WM 6.1 if that helps
 
veroi
Old
#407  
Member
Thanks Meter 1
Posts: 41
Join Date: Nov 2004
Smile Settings

Originally Posted by FryWalker
It may be worth experimenting with the buffer settings.

Menu -> Tools -> Preferences

Select Page -> Buffering

If your connection is laggy I would recommend:

Normal buffer size: 2048 KB
Preload at underrun: 85%
Preload for audio: 256 KB


FRYWALKER, I tried the new settings and have some marked improvements over 12 tests I did under 3G and Wifi. So I think this is something that all users should implement
 
FryWalker
Old
#408  
Senior Member - OP
Thanks Meter 4
Posts: 421
Join Date: Nov 2007
Quote:
Originally Posted by veroi View Post
I tried the new settings and have some marked improvements over 12 tests I did under 3G and Wifi. So I think this is something that all users should implement
Great news, I will add it as a recommendation to the first post. Can I ask: do you have CorePlayer saved to your device or storage? I am wondering if it works better on storage with the extra memory.

-Fry
 
FryWalker
Old
(Last edited by FryWalker; 1st May 2010 at 01:20 AM.)
#409  
Senior Member - OP
Thanks Meter 4
Posts: 421
Join Date: Nov 2007
Quote:
Originally Posted by ciaran2506 View Post
HELP. Have been using myPLayer fine for ages however I went to watch iPlayer today and coreplayer opened and said 'Network not available!' This is happening on all streams (BBC iPlayer + ITV Player + YouTube + Live TV direct; 5OD via myplayer VLC server) What has happened? Using HTC TyTN ii on WM 6.1 if that helps
In actual fact - the post immediately above you original query had the solution you were after.

Here is the link.
 
vietdoan20062006
Old
#410  
Senior Member
Thanks Meter 8
Posts: 181
Join Date: Jun 2009
outside the UK and tried many times follow the instruction but it never works, is the private IP for wire is not the same for wireless. i dont know how to forward port. it never works

Tags
4od, bbc, iplayer, itv, live tv
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes