Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Deleted

[16-JUL-2011] pcarvalho eXtreme ROM

OP pcarvalho

12th April 2010, 09:37 PM   |  #7111  
pcarvalho's Avatar
OP Recognized Developer
Thanks Meter: 210
 
2,703 posts
Join Date:Joined: Jan 2008
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by blove

Thanks for the new ROM build 23557!
Very fast but one small problem is: go to Settings->Clock&Alarms->click tab "Time"->Date: click the arrow to select date, select date on Calendar, Set or Cancel then it don't return back tab "Time" but return to tab "Alarm" and can not do more.

known issue...gonna have to port newer plugin...compatibility issue probably...just type in the date dont use arrow...

cheers
12th April 2010, 09:40 PM   |  #7112  
Senior Member
Thanks Meter: 17
 
426 posts
Join Date:Joined: Feb 2008
More
Quote:
Originally Posted by raoul91

Hi pcarvalho,

thank you for your time spent to build your roms!
I have a question:
I had an error when I'm trying to test the facebook application: facebook.exe - "The file 'facebook' cannot be opened. Either it is not signed with a trusted certificate, or one of its components cannot be found. Try reinstalling the application".
And when try to reinstall it from MarketPlace, an error: " Facebook for windows Mobile could not be installed"..
Any idea?

sorry to say, but for me its working without any trouble! better hard reset...
12th April 2010, 09:42 PM   |  #7113  
pcarvalho's Avatar
OP Recognized Developer
Thanks Meter: 210
 
2,703 posts
Join Date:Joined: Jan 2008
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by chris10230

This as usual up to your standards, even though i don't use it when i went to set the time, in clocks and alarms, if you use the date picker

click set
sent to alarms, and cannot get back.
Then exit and have to set date by keyboard.

Apart from this seems to be excellent!

also i saw you dropped 3rd party task managers, i found every single has major battery drain issues, so good choice there.

thanks, note taken...

id just like to point out that all my releases are up to my standards...
else how would i be able to debug most things i do?
it takes time to develop/port, just cooking is very easy...
look at me as steven seagal...im not just a simple cook

cheers

btw: good news ndrive issue is my fault...bad news is ill take a week to fix it...
Last edited by pcarvalho; 12th April 2010 at 09:47 PM.
12th April 2010, 10:30 PM   |  #7114  
Senior Member
Thanks Meter: 14
 
968 posts
Join Date:Joined: May 2008
More
Quote:
Originally Posted by pcarvalho

thanks, note taken...

id just like to point out that all my releases are up to my standards...
else how would i be able to debug most things i do?
it takes time to develop/port, just cooking is very easy...
look at me as steven seagal...im not just a simple cook

cheers

btw: good news ndrive issue is my fault...bad news is ill take a week to fix it...

err think you took that slightly the wrong way, didnt mean any offence. Just had problems with the last one, as in it would not boot, at all, left it for a few hrs... This one does though.
Honestly these are getting better with each one, the ones i was running 6 months ago are slow in comparison ( and they were fast, dont know how to describe these... Lightspeed lol ) now that is development!
13th April 2010, 01:18 AM   |  #7115  
pcarvalho's Avatar
OP Recognized Developer
Thanks Meter: 210
 
2,703 posts
Join Date:Joined: Jan 2008
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by chris10230

err think you took that slightly the wrong way, didnt mean any offence. Just had problems with the last one, as in it would not boot, at all, left it for a few hrs... This one does though.
Honestly these are getting better with each one, the ones i was running 6 months ago are slow in comparison ( and they were fast, dont know how to describe these... Lightspeed lol ) now that is development!

sorry if it seemed like i was offended...but i am not...im just greatful people like my work...i was just joking, and so thought the "steven seagal" was a good compare

lightspeed??? naaa...its still more...beam me up scotty!

cheers
Last edited by pcarvalho; 13th April 2010 at 01:23 AM.
13th April 2010, 01:55 AM   |  #7116  
Junior Member
Flag Essonne
Thanks Meter: 0
 
9 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
More
Quote:
Originally Posted by alexinc

sorry to say, but for me its working without any trouble! better hard reset...

Seems ok after two reflash... but before the first it go crazy : nothing working, no connection options, no ringtones...
Thank you all for the support
13th April 2010, 02:57 AM   |  #7117  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
13 posts
Join Date:Joined: Dec 2007
On the previous build (WM6.5X build 23541), the free RAM of my Polaris is ~43MB when I use TouchFLO. It's the latest stable ROM with highest free RAM when using TochFLO. With this build (WM6.5X build 23557) everything seem work smooth but the free RAM when using TouchFLO is only ~24-25MB. Therefore I use Titamium Today now and everything is OK (wiht ~40MB free RAM). My Polaris runs very smoothly.
Many thanks to pcarvalho!
Sorry for my English
13th April 2010, 08:10 AM   |  #7118  
pcarvalho's Avatar
OP Recognized Developer
Thanks Meter: 210
 
2,703 posts
Join Date:Joined: Jan 2008
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by tomcathp

On the previous build (WM6.5X build 23541), the free RAM of my Polaris is ~43MB when I use TouchFLO. It's the latest stable ROM with highest free RAM when using TochFLO. With this build (WM6.5X build 23557) everything seem work smooth but the free RAM when using TouchFLO is only ~24-25MB. Therefore I use Titamium Today now and everything is OK (wiht ~40MB free RAM). My Polaris runs very smoothly.
Many thanks to pcarvalho!
Sorry for my English

probably newer (hopefully better) memory management by m$, not due to my tweaks or id try to make it better...lets hope they improve that with time...

cheers
13th April 2010, 11:40 AM   |  #7119  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
12 posts
Join Date:Joined: Dec 2008
Pcarvalho - firstly THANKS for all your hard work and the great ROMS you push out to keep these HTC Polaris devices still competing with the latest devices (well in my eyes ).

I have one slight issue with Email which I'm not sure if its local to me so hoping someone can confirm or not. There doesn't seem to be the options for configuring email that used to be available. I have no way of setting the size of the email to download and whether or not to download pictures. It seems one of the email config screens is missing. As such only part of the emails are initially downloaded. Anyone else having this issue - if not - I'll reflash the ROM.

>>>Update<<< Okay - It looks like I have found a solution to the Email download options. It seems they are well hidden away and possibly only available if you use the right Application to setup the Email Account. I'll try some more first - I'm sure it was easier than this before


Also, the size of the font in the Email app seems much larger than in previous ROMS - is this easily configurable? How can I make it smaller?

BTW - REALLY like the new SMS skin - makes threaded SMS very easy to read.

Thanks again for all your hard work - much appreciated.
Last edited by s_j_a; 13th April 2010 at 01:49 PM. Reason: {found solution to issue}
13th April 2010, 02:54 PM   |  #7120  
Member
Thanks Meter: 1
 
51 posts
Join Date:Joined: Jun 2008
Hey,
my Orbit 2 crashed over night.
When i tried to turn it on, it acted just like as if I did a hardreset.
My radio rom is 1.59.46.12 and i flashed it using win 7.
I think i flash the original rom and then reflash this one today.

Subscribe to Thread

Tags
pcarvalho, polaris w6.5 wwe, wm 6.5
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes