Post Reply

Plz i want my original 1.1 G1 Dev

25th April 2009, 08:19 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: May 2008
Hi All
I have Dev G1 i was enjoying it until one day i decided i want more ,
so i went on line looking for images and i found one that i liked
which includes the multy touch and the root access i have followed the
steeps and it worked ,
until i received a call form my operator claiming that my mobile is
sending bulk SMS :s .
so i want the device back to its original state now i have downloaded
the radio image and the recovery image from HTC and i followed the
steps i have already done it once when i updated from 1.0 to 1.1 , any
way the radio image updated successfully , and i have copied the
recovery image and restarted with home and then i pressed Alt+s .. and
devices shows that its updating but nothing its the same with the same
SMS problem ,
so i wanted to try the fast boot i have found the fast boot screen
changed from the skater android to some screen with rainbow colors and
adb cant detect the device and i have T-mobile shows up when i start
the dev it shouldn't be there , any way all i want is to have my
mobile back

My current status is :
Model number
T-Mobile G1
Frimware version
1.1
Baseband version
62.33.20.08H_1.22.14.11
Kernel
2.6.25-01843-gfea26b0
jeasusfreke@androidDev #1
Build Number
Kila-user 1.1 PLAT-RC33 126986
OTA-rel-keys,release-keys

Note i have followed the steps from this link

http://hehe2.net/gadgets/howto-multi...or-android-g1/

Pleaaaase help me
25th April 2009, 09:57 PM   |  #2  
Senior Member
Flag DC Metro
Thanks Meter: 3
 
111 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
More
maybe this has something to do with myFav.

are you with T-mobile ?
26th April 2009, 05:34 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: May 2008
No
Hi
No I'm not with T-mobile , I'm from jordan .
26th April 2009, 06:00 AM   |  #4  
Senior Recognized Developer
Thanks Meter: 762
 
886 posts
Join Date:Joined: Dec 2008
More
Get JF ADP1.1 or Haykuro's firmware. MyFaves is causing it, and sending SMS thinking you are on T-Mobile.
26th April 2009, 06:10 AM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: May 2008
Thank you , i will search for JF ADP1.1 , but is there anyway to restore it as i got it ?
Last edited by mshayeb; 26th April 2009 at 06:13 AM. Reason: typo
26th April 2009, 07:40 AM   |  #6  
Senior Member
Flag DC Metro
Thanks Meter: 3
 
111 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
More
as I guessed in my first reply, since you are not with T-Mobile and you have myFav preinstalled, it sends sms to the service provider. Its an application that has to do with a plan provided from T-mobile.

this link includes the latest builds of JF including ADP1.1h.
26th April 2009, 08:08 AM   |  #7  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: May 2008
Thx alot
Thanks allot Nayyak and coolbho3000 i have downloaded the holiday update by JesusFreke and its working , though i still want to ask if there is a way to get my phone back the the original 1.1
26th April 2009, 08:34 AM   |  #8  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: May 2008
another problem
Hi
After I have installed JFv1.43_Holiday.zip , and every thing was cool , untill i decided i want to call my friend and each time i enter the dialer or some one calls me i got the following error

The process android.process.acore has stopped unexpectedly . please try again


i have restarted the device i have tryed again over and over but nothing changed .


Thank you in advance
26th April 2009, 03:22 PM   |  #9  
borodin1's Avatar
Senior Member
Flag Minneapolis MN
Thanks Meter: 45
 
1,434 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
More
Re-download update, wipe, install, wipe. Fixes 9 out of 10 bugs.
27th April 2009, 02:54 AM   |  #10  
Senior Member
Flag DC Metro
Thanks Meter: 3
 
111 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
More
Quote:
Originally Posted by mshayeb

Hi
After I have installed JFv1.43_Holiday.zip , and every thing was cool , untill i decided i want to call my friend and each time i enter the dialer or some one calls me i got the following error

The process android.process.acore has stopped unexpectedly . please try again


i have restarted the device i have tryed again over and over but nothing changed .


Thank you in advance


You should do a wipe when you change to a different build (e.g. from RC to ADP or vice versa).

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes