Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,782,632 Members 36,476 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

My Phone Is Stuck At The Android Loading Screen!!!

Tip us?
 
Erickomen27
Old
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 39
Posts: 385
Join Date: Feb 2009
Location: Fontana
Default My Phone Is Stuck At The Android Loading Screen!!!

My Phone Is Stuck At The Screen And I Don't Know What To Do??? Its Starting To Drive Me Crazy I Am On A Rooted Phone RC33 And Now It Won't Load Past The Android Screen It Keeps Restarting That Screen
 
Binary100100
Old
#2  
Binary100100's Avatar
Retired Forum Moderator
Thanks Meter 1,119
Posts: 5,419
Join Date: Apr 2008
Location: Detroit, Mi

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Erickomen27 View Post
My Phone Is Stuck At The Screen And I Don't Know What To Do??? Its Starting To Drive Me Crazy I Am On A Rooted Phone RC33 And Now It Won't Load Past The Android Screen It Keeps Restarting That Screen
Okay...
1) What were you doing for this to happen?
2) Do you have Nandroid backup of your system?
3) Did you try fastboot restore if yes to #2?
4) Do you have your sdcard securely in your phone?
5) Have you tried booting in safe mode? (holding menu button while booting)
6) Have you tried wiping (alt-w) your phone?
7) Have you tried another upate.zip file?
Device(s) Info:

HTC Amaze 4G :
Energy ICS | Rooted | SIM Unlocked | HBOOT-1.93.2222 JuopunutBear S-OFF | Recovery 4ext | Kernel: HTC Stock

HTC EVO View 4G:
[ACS]CleverNameHere Rom RLS 1 (HC) | hboot 6.14.5556 | Revolutionary S-OFF | TWRP 1.0.3 Port

Samsung SGH-T959 Vibrant (unlocked) :
FFC v2 Mod
| Bionix NextGen 2 | Kernel: OverStock 2.4.1 | KB5 Modem | ClockworkMod Recovery


 
Intergalactic Christ
Old
#3  
Intergalactic Christ's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Apr 2009
Location: CMD
Seen this before.

Solved it by,

1) wiping the data (alt + w)
2) applying the update.zip again (alt + s)
 
Erickomen27
Old
#4  
Senior Member - OP
Thanks Meter 39
Posts: 385
Join Date: Feb 2009
Location: Fontana
Alright After Trying Both Ways It Still Won't Do Anything Past The Android Booting Screen, Maybe Its The Update Pckage?
 
RayQ1223
Old
#5  
Senior Member
Thanks Meter 26
Posts: 302
Join Date: Jan 2012
What update.zip file are you talking about. I also have the Same problem. Can you tell what update.zip is that and where can I install it. Tell me please.

---------- Post added at 05:07 AM ---------- Previous post was at 04:58 AM ----------

Quote:
Originally Posted by Intergalactic Christ View Post
Seen this before.

Solved it by,

1) wiping the data (alt + w)
2) applying the update.zip again (alt + s)
What update.zip is that and where can I install it. Tell me please
 
kyle_engineer
Old
#6  
kyle_engineer's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 28
Join Date: Oct 2011
Location: Los Angeles
Quote:
Originally Posted by Erickomen27 View Post
Alright After Trying Both Ways It Still Won't Do Anything Past The Android Booting Screen, Maybe Its The Update Pckage?
It could be, but it really depends on the specifics. Can you tell us more exact things?
 
Shadow4945
Old
#7  
Junior Member
Thanks Meter 2
Posts: 9
Join Date: Jan 2012
Location: Landau
Have you doene a hard reset? Boot into Recovery for that(Home+Start)
Save all Apps and Data before doing that. Sure you have to flash a new Rom after that.
I'm using Bananabread. Its really fast and stable.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes