Set Up Your MediaTek Device with Comprehensive Beginner’s Guide

As can be seen with the use of MediaTek chips in Android One devices … more

Sony Updates AOSP Sources to Android 5.0.1

Just a few days ago, Sony did an utterly fantastic job by pushing out numerous device trees for … more

Stop Your Screen From Turning Off with KeepItOn

We all know the feeling of reading a news article orrather longdocument, when our screen … more

The XDA LG QPair Developer Challenge Voting Has Begun!

It seems like it was just yesterday that weannounced that we had paired up with LGto … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

My Phone Is Stuck At The Android Loading Screen!!!

OP Erickomen27

26th April 2009, 08:45 AM   |  #1  
OP Senior Member
Flag Fontana
Thanks Meter: 39
 
385 posts
Join Date:Joined: Feb 2009
More
My Phone Is Stuck At The Screen And I Don't Know What To Do??? Its Starting To Drive Me Crazy I Am On A Rooted Phone RC33 And Now It Won't Load Past The Android Screen It Keeps Restarting That Screen
26th April 2009, 09:39 AM   |  #2  
Binary100100's Avatar
Retired Forum Moderator
Flag Detroit, Mi
Thanks Meter: 1,124
 
5,455 posts
Join Date:Joined: Apr 2008
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Erickomen27

My Phone Is Stuck At The Screen And I Don't Know What To Do??? Its Starting To Drive Me Crazy I Am On A Rooted Phone RC33 And Now It Won't Load Past The Android Screen It Keeps Restarting That Screen

Okay...
1) What were you doing for this to happen?
2) Do you have Nandroid backup of your system?
3) Did you try fastboot restore if yes to #2?
4) Do you have your sdcard securely in your phone?
5) Have you tried booting in safe mode? (holding menu button while booting)
6) Have you tried wiping (alt-w) your phone?
7) Have you tried another upate.zip file?
26th April 2009, 03:08 PM   |  #3  
Intergalactic Christ's Avatar
Junior Member
Flag CMD
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Apr 2009
More
Seen this before.

Solved it by,

1) wiping the data (alt + w)
2) applying the update.zip again (alt + s)
26th April 2009, 06:42 PM   |  #4  
OP Senior Member
Flag Fontana
Thanks Meter: 39
 
385 posts
Join Date:Joined: Feb 2009
More
Alright After Trying Both Ways It Still Won't Do Anything Past The Android Booting Screen, Maybe Its The Update Pckage?
27th January 2012, 05:07 AM   |  #5  
Senior Member
Thanks Meter: 26
 
302 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
What update.zip file are you talking about. I also have the Same problem. Can you tell what update.zip is that and where can I install it. Tell me please.

---------- Post added at 05:07 AM ---------- Previous post was at 04:58 AM ----------

Quote:
Originally Posted by Intergalactic Christ

Seen this before.

Solved it by,

1) wiping the data (alt + w)
2) applying the update.zip again (alt + s)

What update.zip is that and where can I install it. Tell me please
29th January 2012, 04:09 AM   |  #6  
kyle_engineer's Avatar
Junior Member
Los Angeles
Thanks Meter: 1
 
28 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
More
Quote:
Originally Posted by Erickomen27

Alright After Trying Both Ways It Still Won't Do Anything Past The Android Booting Screen, Maybe Its The Update Pckage?

It could be, but it really depends on the specifics. Can you tell us more exact things?
2nd February 2012, 06:59 PM   |  #7  
Junior Member
Flag Landau
Thanks Meter: 2
 
9 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Have you doene a hard reset? Boot into Recovery for that(Home+Start)
Save all Apps and Data before doing that. Sure you have to flash a new Rom after that.
I'm using Bananabread. Its really fast and stable.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes