FORUMS

Galaxy S6 & Edge get €100 Price Cut—New Models Incoming

Samsung has dropped the price of both the Galaxy S6 and S6 Edge by … more

How To Port Fully Featured Sony Xperia Z4 Camera

Xperia Z4’s hardware may not impress, but its software is definitely … more

Experimental TWRP Available For Moto G 2015

XDA Senior Member squid2 has posted experimental builds of TWRP for the Moto G … more

Sunday Debate: How Can We Get a No-Compromise Phone?

Join us in a fun Sunday Debate on Compromises. Come with your opinions and … more

[HTC-MSM7K][22.09.2009] GfxBoost v1.2 - Service - Next attempt :)

9,735 posts
Thanks Meter: 61,558
 
By Chainfire, Senior Moderator / Senior Recognized Developer - Where is my shirt? on 27th April 2009, 06:35 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
28th April 2009, 01:14 AM |#11  
Chainfire's Avatar
OP Senior Moderator / Senior Recognized Developer - Where is my shirt?
Thanks Meter: 61,558
 
Donate to Me
More
It are the released!
 
 
28th April 2009, 01:27 AM |#12  
12aon's Avatar
Retired Senior Moderator
Thanks Meter: 437
 
Donate to Me
More
Wow I think it works on my TP, switching albums in tf3d seems smoother. I made an Icon for the ocasion hope you like it, 12
Attached Files
File Type: zip GfxBoost.zip - [Click for QR Code] (17.7 KB, 179 views)
28th April 2009, 09:08 AM |#13  
Petulinek's Avatar
Senior Member
Flag Prague
Thanks Meter: 78
 
More
Doesnt work on Polaris with WM 6.5... Runtime error 216 at $03F9332C $03F9332C
28th April 2009, 09:26 AM |#14  
kancrutt's Avatar
Senior Member
Flag JakARTa
Thanks Meter: 38
 
More
Quote:
Originally Posted by Chainfire

For HTC-built MSM7K-based devices only!

Quote:
Originally Posted by Petulinek

Doesnt work on Polaris with WM 6.5... Runtime error 216 at $03F9332C $03F9332C

read 1st post
28th April 2009, 09:35 AM |#15  
Member
Thanks Meter: 0
 
More
I too get that "Runtime error 216 at $03F94E04", although I have a Kaiser under WM 6.1
28th April 2009, 09:46 AM |#16  
mskip's Avatar
Retired Senior Moderator
Flag Norfolk
Thanks Meter: 14,284
 
Donate to Me
More
Nice program I will give it a go
28th April 2009, 09:54 AM |#17  
Member
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by kancrutt

read 1st post

doesn't the polaris have the same hardware as the kaiser?
acubens
28th April 2009, 09:56 AM |#18  
Guest
Thanks Meter: 0
 
More
HTC Touch HD
Works perfect on Touch HD... good work, thanks
28th April 2009, 09:57 AM |#19  
Petulinek's Avatar
Senior Member
Flag Prague
Thanks Meter: 78
 
More
Quote:
Originally Posted by sipospeter

doesn't the polaris have the same hardware as the kaiser?

Of course does...
28th April 2009, 09:58 AM |#20  
Petulinek's Avatar
Senior Member
Flag Prague
Thanks Meter: 78
 
More
Quote:
Originally Posted by kancrutt

read 1st post

I read it... Polaris is the same like a Kaiser... ****qualcomm MSM7200...
28th April 2009, 10:06 AM |#21  
Senior Member
Thanks Meter: 17
 
More
Got the same error as some people here, the runtime error. Don't know where it comes from.....

Read More
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
qtv, qualcomm
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes