Post Reply

Facebook Integration, what is it, and how to get it back..

5th September 2009, 10:47 PM   |  #71  
Senior Member
Thanks Meter: 1
 
269 posts
Join Date:Joined: Jul 2008
More
well, regarding the auto update feature, just noticed it says " every two hours"


installed the recommended cab and went into a contact and said link profile, it asked me to log in and voila
6th September 2009, 06:01 AM   |  #72  
Senior Member
Thanks Meter: 8
 
522 posts
Join Date:Joined: Jun 2006
Quote:
Originally Posted by roisagi

installed both cabs on my TP.
i press on "updates" - link profile -
and i get "no account data".

how and where do i enter my FB account data?...

when i press "no acount data" - nothing happens...
19th September 2009, 02:12 PM   |  #73  
Member
Thanks Meter: 1
 
77 posts
Join Date:Joined: Aug 2009
Does anyone else get in trouble when they press "Altro"? If I press it, my TF3D restarts, and thats all that happens.
20th September 2009, 12:02 PM   |  #74  
Member
Thanks Meter: 0
 
42 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
More
Hey,

Do you think it would be possible to link our Windows Live Accounts to our contacts like the Facebook integration?

Is it already possible by any chance?

Thanks

Man.
23rd September 2009, 06:25 PM   |  #75  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
Quote:
Originally Posted by toth42

Does anyone else get in trouble when they press "Altro"? If I press it, my TF3D restarts, and thats all that happens.

To me it happens if I press "Update now". All in all it doesnt look very stable, but is better than nothing
10th October 2009, 03:54 AM   |  #76  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Feb 2009
i just used the bbonfix. works like a charm on my htc diamond 2. many thanks to the creator! sweet feature
21st January 2010, 08:49 AM   |  #77  
dinoalbert's Avatar
Senior Member
Flag Manila
Thanks Meter: 3
 
640 posts
Join Date:Joined: Nov 2004
Hi...may I know if this is applicable for WM 6.1 only?

I just got a Topaz with WM6.5 already, ROM version 2.17 and I notice my contacts already have this Facebook integration.

Or is this the same and I miss something?

thanks...
21st January 2010, 10:48 PM   |  #78  
linkinincubus's Avatar
Member
Flag Sherman, TX
Thanks Meter: 0
 
32 posts
Join Date:Joined: Nov 2007
More
I seem to be able to manually link facebook accounts through my contacts on my TD2. Running Energy Rom and WM 6.5 can't remember which version but its using manila 2.5.192 however I was under the impression that the phone should automically try and match my contacts up versus me individual linking over 100 contacts on my phone :( does anyone else have this working

Post Reply Subscribe to Thread

Tags
facebook, profiles, topaz, touchflo
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes