5,597,762 Members 36,555 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Backup Tool

Tip us?
 
rakh1
Old
#1  
rakh1's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 3
Posts: 384
Join Date: Jan 2003
Location: UK

 
DONATE TO ME
Default Backup Tool

Hi all,

HTC have historically provided a backup tool. The Kaiser and TD1 both had one either with the CD-ROM in the box or available on line. Nothing on the CD-ROM that came with my TD2 and as of yet nothing on the website about the TD2 at all.

Anyone know if it is coming?

R
Google Nexus4
Google Nexus7
.................................................
Samung I9300 Galaxy SIII
Google (Samsung) Galaxy Nexus
Google (Samsung) Nexus S
HTC Touch Diamond 2
HTC Touch Diamond
HTC Kaiser (TyTN II)
Vodafone 1605 (TyTN)
O2 XDA2s
O2 XDA2
O2 XDA
HTC XDA (pre-release trial)
 
rogeriopcf
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 0
Posts: 114
Join Date: Apr 2008
Pimbackup it's all that you need.

As always, most of the things that you ffind here in the forum, are ready for most of the WindowsMobile Phones out there. Not just for the Diamond2.


Regards,
 
rakh1
Old
#3  
rakh1's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 3
Posts: 384
Join Date: Jan 2003
Location: UK

 
DONATE TO ME
From HTC:

Dear Customer, Thank you for contacting our Customer Support Center. Unfortunately the Sprite Backup manufacture didn't renew a license for the HTC Touch Diamond2 and for this reason you won't find in the current operating system. Check with the software house if there's a compatible version with WM6.1 If you have further questions you can call our Call Center from a different handset. In http://www.htc.com/select_country.htm, select your country and then click on the Support tab. Thank you once again for your continued patronage. Best regards, Europe customer support team HTC Corp. Global Service Division
Google Nexus4
Google Nexus7
.................................................
Samung I9300 Galaxy SIII
Google (Samsung) Galaxy Nexus
Google (Samsung) Nexus S
HTC Touch Diamond 2
HTC Touch Diamond
HTC Kaiser (TyTN II)
Vodafone 1605 (TyTN)
O2 XDA2s
O2 XDA2
O2 XDA
HTC XDA (pre-release trial)
 
mfj
Old
#4  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Nov 2005
Quote:
Originally Posted by rakh1 View Post
Hi all,

HTC have historically provided a backup tool. The Kaiser and TD1 both had one either with the CD-ROM in the box or available on line. Nothing on the CD-ROM that came with my TD2 and as of yet nothing on the website about the TD2 at all.

Anyone know if it is coming?

R
Hi,

Check out the Microsoft My Phone application, a great product that takes backup of all the most important content on your phone.

I have used My Phone for avile and its great to have all the same content on all my my Windows Mobile phones.

www.myphone.microsoft.com


Br Marius
 
infamouspt
Old
#5  
infamouspt's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 9
Join Date: Dec 2008
Location: NY
Quote:
Originally Posted by rogeriopcf View Post
Pimbackup it's all that you need.

As always, most of the things that you ffind here in the forum, are ready for most of the WindowsMobile Phones out there. Not just for the Diamond2.


Regards,
+1 to that.

PIM has been working for me.
 
Pete_S
Old
#6  
Senior Member
Thanks Meter 9
Posts: 259
Join Date: May 2009
Location: London
Quote:
Check out the Microsoft My Phone application, a great product that takes backup of all the most important content on your phone.
Call me old fashioned and cynical, but if you think I'm entrusting my personal data to a Micro$oft run website - hell would have to freeze over first

Seriously, though, as well as data backup a full system backup is very handy to prevent the need to hard reset when things go pear shaped. Might have to invest in the Sprite HTC offer. My old HTC P3300 came with Sprite Backup and it was very good.
 
fBx
Old
#7  
Senior Member
Thanks Meter 5
Posts: 189
Join Date: Aug 2008
Use SPB Backup.
 
ahile
Old
#8  
Member
Thanks Meter 0
Posts: 30
Join Date: May 2009
Quote:
Originally Posted by fBx View Post
Use SPB Backup.
a link would be great
thx
 
tomoooo
Old
#9  
tomoooo's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 4
Posts: 115
Join Date: Jan 2009
Location: Bratislava
Hi,

no offense but it is such a big problem to write these two words into google????

Here you go:
http://www.spbsoftwarehouse.com/products/backup
 
adolflau@email.com
Old
#10  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 1
Join Date: Jan 2008
Quote:
Originally Posted by rakh1 View Post
Hi all,

HTC have historically provided a backup tool. The Kaiser and TD1 both had one either with the CD-ROM in the box or available on line. Nothing on the CD-ROM that came with my TD2 and as of yet nothing on the website about the TD2 at all.

Anyone know if it is coming?

R
May be you would like to take a look here :

http://www.htc.com/hk-en/SupportDown...at=3&dl_id=559

it says something about spritebackup

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Polish Your Custom Themes with Theme Debugger

Creating a custom Android theme from scratch can be quite the laborious task. In addition to … more

Clean Up Your Logcat Code with Lib Cleaner

Some of you may think that writing code is the hardest part of development. It’s not, as the … more

Tweak Your Xperia Device’s Camera App Yourself

We’ve come to expect nearly perfect cameraperformancein our modern day … more