FORUMS

PSA: You Can Optimize Your Note 4’s Recents Menu & RAM

The Note 4 never had the fastest Recents Menu, and despite its 3GB of RAM, … more

XDA Picks: Best Apps of the Week (July 25 – Aug 1)

Apps are at the front and center of any smartphone experience, and with over a … more

Voices Of XDA: Orbiting The Earth With Android

Editor’s note: This week’s feature has been written by forum … more

CloudPlayer: DIY HiFi Music Streaming Solution

In our Helpful Guide to Music Streaming Services, we mentioned several different services … more

[[[CUPCAKE OTA FOUND]]] Waiting for JF now.

530 posts
Thanks Meter: 12
 
By Darkrift, Senior Member on 23rd May 2009, 06:47 PM
Thread Closed Subscribe to Thread Email Thread
Thanks to zinx for figuring out the url.

http://android-dls.com/wiki/index.ph...es#Cupcake_1.5

This update is the OFFICIAL and will cause you to lose root. If you wish to have root please wait for JF's version to be made.
Last edited by Darkrift; 23rd May 2009 at 07:05 PM.
 
 
23rd May 2009, 06:51 PM |#2  
t1h5ta3's Avatar
Senior Member
Flag pacific north wet
Thanks Meter: 31
 
More
am i missing some thing?

Cupcake 1.5

Download: Google Download * Android-DLs.com Download

Date: 5-23-2009 (day we found the file, it was reported a few days before)

Size: 46.23MB

Filename: signed-kila-ota-148830.de6a94ca.zip

Fixes: edit me

New Features: Camcorder, <edit me>

Root Obtained: yes, see Rooting Android <----- is that realy all we need to root it?
23rd May 2009, 07:01 PM |#3  
the3dman's Avatar
Senior Member
Flag Chicago :-(
Thanks Meter: 103
 
Donate to Me
More
Thank You
I am glad it was finally found. Thanks to all who were helping with this.
23rd May 2009, 07:02 PM |#4  
chrisag92's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 0
 
More
thank you so much

im guessing this is official US cupcake since it has the H in the build
thank you very much i appreciate you uploading this
23rd May 2009, 07:04 PM |#5  
Darkrift's Avatar
OP Senior Member
Flag San Tan Valley, Arizona
Thanks Meter: 12
 
More
Quote:
Originally Posted by t1h5ta3

am i missing some thing?

Cupcake 1.5

Download: Google Download * Android-DLs.com Download

Date: 5-23-2009 (day we found the file, it was reported a few days before)

Size: 46.23MB

Filename: signed-kila-ota-148830.de6a94ca.zip

Fixes: edit me

New Features: Camcorder, <edit me>

Root Obtained: yes, see Rooting Android <----- is that realy all we need to root it?

All versions since rc29 have had the same thing. Rc33 for a while said no. It is basically saying you *can* get root, just need a modified rom.
23rd May 2009, 07:19 PM |#6  
Senior Member
Thanks Meter: 0
 
More
at last someone finds this.
now lets wait for jf
23rd May 2009, 07:28 PM |#7  
Mr. Moe's Avatar
Senior Member
Flag Chesapeake, Va.
Thanks Meter: 32
 
Donate to Me
More
I have a second G1, it is not rooted, my wife isn't into the rooting thing, but I want to update hers to 1.5 if I am thinking correctly, all i need to do is place the .zip file on her SDCARD and run the installer app correct.
23rd May 2009, 07:32 PM |#8  
Gimpeh's Avatar
Senior Member
Flag Springfield
Thanks Meter: 8
 
More
I wonder if they have improved the Stock IM apps.
23rd May 2009, 07:32 PM |#9  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
I was one of the first persons who received the log, and had been trying to figure out the link since 9:30am this morning. But I am in awe of Zinxx, how did he ever figure out the partner part of the link? Nice.. Thanks!
23rd May 2009, 07:34 PM |#10  
jrherras's Avatar
Senior Member
Flag Belleville, NJ
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by Mr. Moe

I have a second G1, it is not rooted, my wife isn't into the rooting thing, but I want to update hers to 1.5 if I am thinking correctly, all i need to do is place the .zip file on her SDCARD and run the installer app correct.

NO. rename it to update.zip and press hold HOME+END and alt+s in recovery
23rd May 2009, 07:40 PM |#11  
Member
Flag Seoul, Korea
Thanks Meter: 1
 
More
omg.. i just copied IM.apk/odex, ImProvider.apk/odex and TmoImPlugin.apk to my g1 on dudes1.1a

its looping on the 2nd boot screen

Read More
Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes