[ROM] Unwatermarked, Official, Hero

597 posts
Thanks Meter: 9
By haykuro, Senior Member on 1st June 2009, 04:15 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
As promised..
You need to obtain the new SPL and Radio first PRIOR to installing this ROM. Follow this post.

1. Download
2. extract "app_s" into your sdcard's ext2 partition.
3. Download
4. Place on regular sd card.
5. Reboot into recovery, wipe and flash.
6. Enjoy.

Only thing that shouldn't work at the moment is bluetooth and some minor features.. besides that you have a fully functional hero rom.

enjoy guys..

Phuck the leakers, and there supporters.

EDIT: as far as the bluetooth problem goes, i haven't played with a fix just yet.. i've spent this free time since i've quit to catch up on homework guys.

this is not me coming back.... this is just to clear my conscience, and a big "Phuck YOU" to the leakers

EDIT2: it's using ext2 instead of ext3 because, again, i haven't worked on the rom since i've quit..
for those of you that don't know how to place app_s into sd card do this:
adb push app_s /system/sd/app_s

EDIT3: /system/app wouldn't fit.. and if i did /data/app_s like before, it wouldn't give you any space in /data this is why i did it this way.

and yes.. this has Rosie.
Last edited by Mikey; 3rd June 2009 at 09:48 PM. Reason: language
1st June 2009, 04:16 AM |#2  
Senior Member
Thanks Meter: 4
Enable Superuser.apk & Enhance ROSIE UI FOR HERO ROM
Bluetooth debuging on Hero
Clean up rosie!!
HTC Hero Speedup v2.0
HTC Hero Rosie UI toggle
Last edited by Mikey; 16th June 2009 at 02:17 AM.
1st June 2009, 04:17 AM |#3  
Thanks Meter: 1
How you put App_s into the ext2 partition
1st June 2009, 04:18 AM |#4  
Senior Member
Flag Alabama
Thanks Meter: 49
THE HERO HAS RISSEN! But really,thanks.
EDIT:how do I put the app_s onto a ext2 partion via windows? I lost my linux live cd.
1st June 2009, 04:19 AM |#5  
tato22's Avatar
Senior Member
Flag miami
Thanks Meter: 0
wich one do we download 1 or 3 ?

and thanks alot haykuro much love dawg thanks again
1st June 2009, 04:19 AM |#6  
Senior Member
Thanks Meter: 23
I dont use Apps2SD so can i just add the app_s back to the data folder and resign?
1st June 2009, 04:22 AM |#7  
Senior Member
Thanks Meter: 1
F!! Why does it have to be on an ext2? I cant get the permissions yo ork on my sdcard! Is there a way to avoid this?
And ps. Good god thank you!
1st June 2009, 04:22 AM |#8  
Senior Member
Flag Bakersfield
Thanks Meter: 4
If you dont, then wait for someone else to say how. This isn't a tech. It's apps2sd method or none right now.
1st June 2009, 04:25 AM |#9  
Darkrift's Avatar
Senior Member
Flag San Tan Valley, Arizona
Thanks Meter: 12
@justanothercrowd no, this requires apps2sd because its so large.

@ynghova187 and dutman yes
1st June 2009, 04:26 AM |#10  
Junior Member
Thanks Meter: 0
So how would I go about on doing step 3? Srry I just unrooted my phone because it was randomly shutting off, and now I see this, and I want to root. lol.
1st June 2009, 04:28 AM |#11  
h4ck3r7y's Avatar
Flag Madison
Thanks Meter: 2
Originally Posted by Darkrift

@justanothercrowd no, this requires apps2sd because its so large.

@ynghova187 and dutman yes

For someone whos never used apps2sd, is there a quick tutorial for this?
I've searched, but theres nothing that i found about putting a "app_s" folder onto the partition...
Sorry for the n00b question, im usually pretty good with this type of stuff, but i'm at a loss

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes