FORUMS

Sunday Debate: How Can We Get a No-Compromise Phone?

Join us in a fun Sunday Debate on Compromises. Come with your opinions and … more

PSA: You Can Optimize Your Note 4’s Recents Menu & RAM

The Note 4 never had the fastest Recents Menu, and despite its 3GB of RAM, … more

XDA Picks: Best Apps of the Week (July 25 – Aug 1)

Apps are at the front and center of any smartphone experience, and with over a … more

Voices Of XDA: Orbiting The Earth With Android

Editor’s note: This week’s feature has been written by forum … more

[ROM] Unwatermarked, Official, Hero

597 posts
Thanks Meter: 9
 
By haykuro, Senior Member on 1st June 2009, 03:15 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
2nd June 2009, 01:33 PM |#451  
cl2eep's Avatar
Senior Member
Flag Altamonte Springs, Florida
Thanks Meter: 6
 
More
Quote:
Originally Posted by mariamildren

having problems.. again.
any help? for some reason when trying to push the app_s file it wont recoqnize it or do it..

Perhaps your SD card is not a class 6? I just tried to partition and push app_s file to my friend's 2g Nokia SD card, and though the partition seemed to be properly made, when I pushed app_s to it, it would tell me out of space. I then did the same process with a 1 gig SanDisk (450mg ext/550 Fat32 not much space left, I know, but he wanted the Hero Rom more than a huge music collection) and it worked like a charm.
 
 
2nd June 2009, 02:14 PM |#452  
djlucklu's Avatar
Senior Member
Miami
Thanks Meter: 8
 
More
Quote:
Originally Posted by teknomanelvis

how should i go about apps2sd on the hero rom, does marcus' app work or should i do the haykuro method through adb.

marcus works but only apps2sd app original not apps2sd2
2nd June 2009, 02:43 PM |#453  
djlucklu's Avatar
Senior Member
Miami
Thanks Meter: 8
 
More
seriously ppl keep thread related to subject(HERO).. i love you Haykuro you did what you had to do. now anyone get the real Hero Photo Album widget apk and Photo Frame?
2nd June 2009, 03:33 PM |#454  
Nismo300zx's Avatar
Senior Member
Flag Florida
Thanks Meter: 11
 
More
htc screen
ok i had successfully installed the rom but when i turned my fone off then back on it sent me to the black screen..so i re formatted both partititons on the sd card and started from scratch except now i get stuck at the htc screen and then the fone dims and it looks like it wants to start but it doesnt im not in a bootloop or black screen so idk what to do..any ideas...ive flashed wiped and all that
2nd June 2009, 03:36 PM |#455  
Senior Member
Flag Raleigh
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by Nismo300zx

ok i had successfully installed the rom but when i turned my fone off then back on it sent me to the black screen..so i re formatted both partititons on the sd card and started from scratch except now i get stuck at the htc screen and then the fone dims and it looks like it wants to start but it doesnt im not in a bootloop or black screen so idk what to do..any ideas...ive flashed wiped and all that

You probably didn't copy app_s over correctly.
2nd June 2009, 03:48 PM |#456  
lamaravish's Avatar
Senior Member
Flag Annapolis, MD
Thanks Meter: 0
 
More
wheres the "ext2" on the sd card bc i dont see it :]
2nd June 2009, 03:48 PM |#457  
Senior Member
Thanks Meter: 2
 
More
are there any plans to fix the other bugs besides bluetooth? dont care so much about that but having the notification lights and such working would be awesome
2nd June 2009, 03:52 PM |#458  
Senior Member
Thanks Meter: 12
 
More
Finally got it running, but it's very choppy Apart from that, it's really impressive stuff.

Edit: The home screen only stays in portrait mode, weird (!)
2nd June 2009, 04:02 PM |#459  
Junior Member
Flag Chicago
Thanks Meter: 0
 
More
1. copied app_s to /system/sd
2. wiped the phone
3. applied update.zip
4.it verified and formats boot and system and then when it is copying the files it suddenly shows up
/system/xbin some file mising
and something other error too and then aborts the update.


any help????
2nd June 2009, 04:05 PM |#460  
supremeteam256's Avatar
Senior Member
Flag www.androidoverdrive.com
Thanks Meter: 4
 
More
Quote:
Originally Posted by lamaravish

wheres the "ext2" on the sd card bc i dont see it :]

You can't see it, you can view it using linux
2nd June 2009, 04:11 PM |#461  
orells's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 33
 
More
Lightbulb
Quote:
Originally Posted by mrgzg1

1. copied app_s to /system/sd
2. wiped the phone
3. applied update.zip
4.it verified and formats boot and system and then when it is copying the files it suddenly shows up
/system/xbin some file mising
and something other error too and then aborts the update.


any help????

I'm a rookie to G1 but this page got me done in 10min (15 I forgot to wipe so I had to reflash)

http://herog3.wicholandia.com/news.php

just scroll down under the speedup article... (which I recommend doing after you install)

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes