Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,729,054 Members 40,159 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Foot Prints

Tip us?
 
jaso2005
Old
#1  
jaso2005's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 488
Join Date: May 2003
Location: Nr Birmingham
Default Foot Prints

Hi Guys,

Its just occured to me i seem to be missing the Foot Prints tab in TF3D, ive had a look in settings to see if it just wasnt enabled in there but all tabs are enabled?

Anyone else got it?

Thanks
Jas
HTC Touch Pro 2 - Unlocked
ROM: Rhodium_AF Series
Radio: 4.49.25.17
 
nicelad_uk
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 2
Posts: 1,075
Join Date: Sep 2007
Location: Sunny Yorkshire
Quote:
Originally Posted by jaso2005 View Post
Hi Guys,

Its just occured to me i seem to be missing the Foot Prints tab in TF3D, ive had a look in settings to see if it just wasnt enabled in there but all tabs are enabled?

Anyone else got it?

Thanks
Jas
Nope, its not included with TP2
 
jaso2005
Old
#3  
jaso2005's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 488
Join Date: May 2003
Location: Nr Birmingham
Ohh, thats a strange one? Im sure i saw videos with them demoing it etc.

Im sure someone will port it anyways so
HTC Touch Pro 2 - Unlocked
ROM: Rhodium_AF Series
Radio: 4.49.25.17
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes