FORUMS

Galaxy S6 & Edge get €100 Price Cut—New Models Incoming

Samsung has dropped the price of both the Galaxy S6 and S6 Edge by … more

How To Port Fully Featured Sony Xperia Z4 Camera

Xperia Z4’s hardware may not impress, but its software is definitely … more

Experimental TWRP Available For Moto G 2015

XDA Senior Member squid2 has posted experimental builds of TWRP for the Moto G … more

Sunday Debate: How Can We Get a No-Compromise Phone?

Join us in a fun Sunday Debate on Compromises. Come with your opinions and … more

ZTE N61 (portuguese TMN Bluebelt) - ROMS?

186 posts
Thanks Meter: 24
 
By mmick, Senior Member on 13th June 2009, 04:04 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Hi,

these in to ask for help to all ROM experts around here. I´ve had several QTEK/HTC and it was with all the help from you that I got the most of them!

Now (and lots of people, specially in Portugal) have a ZTE N61 (Portuguese clone is called TMN BLUEBELT).

http://images.google.pt/images?hl=pt...-8&sa=N&tab=wi

People already found how to access bootloader, hard reset, etc but we´re stuck with the default WM 6.1. This is a very nice and cheap phone with a Qualcomm 528Mhz CPU, 64 or 96Mb of RAM (AFAIK), 3.2MP AF camera, WIFI, BT A2DP, A-GPS, 256Mb ROM.

If anyone knows how to get the ROM, change it and how to update it on the phone it would be FANTASTIC. I hope Portuguese people and ZTE N61 (and clones) owners care to join in here, please post/help/find help
 
 
15th June 2009, 06:17 PM |#2  
OP Senior Member
Thanks Meter: 24
 
More
anyone?
15th June 2009, 06:55 PM |#3  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Hello,

I'm a Portuguese user of this phone, and an upgrade to this ROOM would be great specially the photo and video features.

Best regards
15th June 2009, 07:44 PM |#4  
psycho46's Avatar
Senior Member
Flag Lisboa
Thanks Meter: 5
 
More
It seems like not in your wildest dreams a guess...
15th June 2009, 08:29 PM |#5  
madsurfer1's Avatar
Senior Member
Flag 127.0.0.1
Thanks Meter: 8
 
More
I dont believe that will ever get a rom kitchen or even a new rom in XDA-Devs, cause the phone in question is only sold in China and in Portugal

I guess, that´s the price to pay wen someone buys a cheap phone :S
16th June 2009, 04:20 AM |#6  
Junior Member
Flag Porto
Thanks Meter: 0
 
More
someone has already unlock?

IS that possible?
18th June 2009, 12:24 PM |#7  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
A nice piece of electronics but damn...this camera needs some work! Not enough ligh. Outside=gr8; Insinde=0. :S
2nd July 2009, 11:47 PM |#8  
Junior Member
Flag Lisboa
Thanks Meter: 0
 
More
Count me in

If I know about something, I'll post back here.

Cumps.
14th July 2009, 04:57 PM |#9  
TiGuy82's Avatar
Senior Member
Toronto
Thanks Meter: 56
 
More
I wish I could find a fix for the VideoCamera that Record really slowly (like 1 frame per second!).

And the possibility to run Internet Explorer using WIFI, without connecting to the GPRS.
16th July 2009, 05:45 AM |#10  
Senior Member
Thanks Meter: 1
 
More
yes, it is possible!
go to "ligações do browser" in teh settings and mark up the detectar definições automáticamente.
Also, when you run IE, it will open TMN services, so, that's why u'll get a error.
anyway, myself use opera on my bluebelt.

about the video stuff, check mine here:
http://www.pocketpt.net/forum/index....6&#entry194256

first post in that place.
i did a recording. sure, it's not amazing, indeed the maximum is a interpolation.
But at least, is not the 1 frame only.
try to hard reset your device, btw.
16th July 2009, 05:46 AM |#11  
Senior Member
Thanks Meter: 1
 
More
i forgot another thing!
if u want, you can use a app named "nodata" to block the grps connections.

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes