Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[ROM][WWE][16-Jul-10] Timolol's stock-like WM6.5.5 ROM (Build 23569)

OP timolol

27th November 2009, 02:26 PM   |  #511  
HueMann's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 36
 
221 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
More
@timolol
LOVE The 23081 ROM!... And i was wondering if you plan to release one with 28002 or 4?

-------------------------


@ionut.micu
You may also want to take a look at SPB Mobile Shell 3.5
With SPB shell and this ROM I have no need for htc's UI. None at all.


-------------------------
27th November 2009, 04:07 PM   |  #512  
OP Senior Member
Flag Melbourne
Thanks Meter: 2
 
257 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
More
Quote:
Originally Posted by HueMann

@timolol
LOVE The 23081 ROM!... And i was wondering if you plan to release one with 28002 or 4?

Really really busy at the moment - plus the 28xxx builds don't have any notable changes over 23089 yet. When the different becomes evident, or I have something new to upgrade/change I'll release the next ROM
27th November 2009, 05:14 PM   |  #513  
HueMann's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 36
 
221 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
More
Ok then. I guess I'll flash up to your latest and sit back and enjoy! Thanx for all your hard work. I believe it is only you who 3G's your ROM's

Btw,
"amarullz tray" looks sweet! hint hint
27th November 2009, 06:28 PM   |  #514  
Junior Member
Flag Redhill
Thanks Meter: 0
 
28 posts
Join Date:Joined: Aug 2006
More
Quote:
Originally Posted by timolol

Really really busy at the moment - plus the 28xxx builds don't have any notable changes over 23089 yet. When the different becomes evident, or I have something new to upgrade/change I'll release the next ROM

It seems there is a new virtual keyboard in builds 28002+. Would that not be a reason for an upgrade? (maybe to 28005?). I'm in no real rush but new features are always nice, and I hear 28002 is a bit snappier. Either way i'm happy at the moment (although I still can't get Menu Enhancement working).
27th November 2009, 09:54 PM   |  #515  
Member
Flag Lisboa
Thanks Meter: 0
 
39 posts
Join Date:Joined: Oct 2005
Quote:
Originally Posted by kleinxxl

I had the same problem, it was from "My Phone" app, I had it set to automatic sync and that drained my battery.

Yap... I also turned off myphone off that night and everything is fine now!..syncing manually now :|
28th November 2009, 07:30 PM   |  #517  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
16 posts
Join Date:Joined: Feb 2007
Com 2 ROM 21882
Quote:
Originally Posted by timolol

Really really busy at the moment - plus the 28xxx builds don't have any notable changes over 23089 yet. When the different becomes evident, or I have something new to upgrade/change I'll release the next ROM

Hi TIM, 1st of all, Thank you very much for your great stoke like Rom.
Is that anyway can you cook 21882 (com 2) stoke like, very lite Rom for touch pro or FUZE with out any manila or anything like that please....
there are many Rom out there for touch pro but no one cooking stoke like 6.5 Rom with (start menu on top) com 2 Rom.... that will help lots of people who don't like to use manila. and i think it will be help for long battery like too...
Saajan
30th November 2009, 01:57 AM   |  #518  
Senior Member
Thanks Meter: 0
 
144 posts
Join Date:Joined: May 2009
I return to the 23081 and the camera have more quality using the autofocus.For open the program with botton start is more rapid too... much sometimes it is best
2nd December 2009, 06:55 AM   |  #519  
erwinpiero's Avatar
Senior Member
Flag Sragen-Sukabumi
Thanks Meter: 27
 
836 posts
Join Date:Joined: Apr 2008
More
Hello, is there any way to select SIP keyboard options, mine went back to standard one, but can't get the one looks like EzInput back?
2nd December 2009, 02:25 PM   |  #520  
OP Senior Member
Flag Melbourne
Thanks Meter: 2
 
257 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
More
Quote:
Originally Posted by erwinpiero

Hello, is there any way to select SIP keyboard options, mine went back to standard one, but can't get the one looks like EzInput back?

Hi - the solution is simple: Just press and hold the keyboard icon to bring up the SIP keyboard selector menu. This is the new 6.5.3 way to bring it up instead of having an extra button there.


To all:
Sorry that I haven't been very active recently - I've been really busy. Hopefully in a few days it'll settle down a bit and I can update this thread with my latest work.


Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes