FORUMS

XDA Picks: Best Apps of the Week (July 25 – Aug 1)

Apps are at the front and center of any smartphone experience, and with over a … more

Voices Of XDA: Orbiting The Earth With Android

Editor’s note: This week’s feature has been written by forum … more

CloudPlayer: DIY HiFi Music Streaming Solution

In our Helpful Guide to Music Streaming Services, we mentioned several different services … more

Optimize Battery Life with This Useful App

Battery life is an important aspect of your smartphone, especially if you use it for more … more

[ROM][WWE][16-Jul-10] Timolol's stock-like WM6.5.5 ROM (Build 23569)

257 posts
Thanks Meter: 2
 
By timolol, Senior Member on 20th June 2009, 01:14 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
19th March 2010, 10:04 AM |#621  
majkeljj's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 14
 
More
downloading.....
can we ask you for special version with Sense 2.5? I didn't find cab file
 
 
20th March 2010, 04:54 PM |#622  
OP Senior Member
Flag Melbourne
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by majkeljj

downloading.....
can we ask you for special version with Sense 2.5? I didn't find cab file

I'd like to make a Sense 2.5 build, but adding Sense is a pretty major undertaking. However, I am internally experimenting with it and might post Sense 2.5 ROMs if I'm completely happy with the results. No promises though...
20th March 2010, 05:00 PM |#623  
OP Senior Member
Flag Melbourne
Thanks Meter: 2
 
More
Hey all,

As part of my new commitment to keep you guys fully updated, I've released a mid-ROM update for my latest 23547 ROM. I've called it Service Pack 1 and it can be found in the first post as an attachment. You can also find details of what the update does in the first post.

Since there is reported to be no new changes in the 23549 build of WM 6.5.5, I haven't released a completely new ROM. I've chosen to upload a mid-ROM upgrade to keep it nice and easy for you guys so you don't have to flash an entirely new ROM to get my latest and greatest. Go check it out!

Cheers,
Tim
21st March 2010, 12:57 AM |#624  
erwinpiero's Avatar
Senior Member
Flag Sragen-Sukabumi
Thanks Meter: 35
 
More
Good morning Sir,
I'm a big fans of Your creation, and got flashed latest build, i like stock ROM much, and Your ROM was the best of all, and i also love nokia fonts by Bill Hodgins, in previos build (the 1st dan 2nd) i capable to replace by installing cab file, but on this latest build, every fonts changed except for main menu fonts, is there any way i can replace them all? By registry hack maybe.

Thanks
21st March 2010, 06:31 AM |#625  
Senior Member
Thanks Meter: 1
 
More
@erwinpiero: hello fellow Indonesian

@Tim:
Hello, first of all, I should thank you for this great ROM. I got my phone for 2 days without charging now. While before, on Captain T-Back's and NRG's, they drain my battery out for nearly 3/4 day,,,

the thing is, after moving from NRG to yours, I do miss the cosmetics. I could recover some cosmetics via the forum, but one thing I can't change: the 3 rows start menu. I found a 4 row start menu cab on xda-dev, but it changes nothing. And for me, 3 rows icons are too big, it hurts my eyes :P
so, any way to change the start menu?

thx in advance,

edit:
I found something strange, whenever I plug my phone to PC usb slot, it always display video out option... weird, I can't access the storage card out of my phone on my PC,,, known issue or is it just me?
any work around for this?
Last edited by Xue v.2; 21st March 2010 at 08:04 AM.
21st March 2010, 12:17 PM |#626  
erwinpiero's Avatar
Senior Member
Flag Sragen-Sukabumi
Thanks Meter: 35
 
More
Hello glad to know You Xue v.2,

About video out, that's weird, mines fine, including old builds, try hard reset yet?
About cosmetics, yes on my previous post, i experience it when i want to apply font enhancement, let's wait for Timolol's then
21st March 2010, 03:36 PM |#627  
OP Senior Member
Flag Melbourne
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by erwinpiero

Good morning Sir,
I'm a big fans of Your creation, and got flashed latest build, i like stock ROM much, and Your ROM was the best of all, and i also love nokia fonts by Bill Hodgins, in previos build (the 1st dan 2nd) i capable to replace by installing cab file, but on this latest build, every fonts changed except for main menu fonts, is there any way i can replace them all? By registry hack maybe.

Thanks

Hi there,

I've made you a custom cab file called "Erwinpiero Original Fonts.cab" attached to this post. This should make fonts the same as previous Timolol ROMs. Enjoy!

However, the new larger font found in my latest ROM is actually an official HTC upgrade, not just something I decided to do. I actually prefer the large font, although each to their own


Quote:
Originally Posted by Xue v.2

Hello, first of all, I should thank you for this great ROM. I got my phone for 2 days without charging now. While before, on Captain T-Back's and NRG's, they drain my battery out for nearly 3/4 day,,,

the thing is, after moving from NRG to yours, I do miss the cosmetics. I could recover some cosmetics via the forum, but one thing I can't change: the 3 rows start menu. I found a 4 row start menu cab on xda-dev, but it changes nothing. And for me, 3 rows icons are too big, it hurts my eyes :P
so, any way to change the start menu?

thx in advance,

edit:
I found something strange, whenever I plug my phone to PC usb slot, it always display video out option... weird, I can't access the storage card out of my phone on my PC,,, known issue or is it just me?
any work around for this?

Hey there,

I've made you a custom cab with the changes you desire - it is called "Xue 4 Row Start Menu.cab" and is attached to this post. In portrait the start menu is now 4 icons wide, whereas in landscape it is 5 icons wide. Enjoy!

As for your USB issue, this is most likely to be a problem with your computer rather than the ROM. The USB popup recognition on my ROM has not ever been changed and works perfectly fine here.

Attached Files
File Type: cab Erwinpiero Original Fonts.cab - [Click for QR Code] (2.6 KB, 10 views)
File Type: cab Xue 4 Row Start Menu.cab - [Click for QR Code] (4.1 KB, 16 views)
21st March 2010, 11:25 PM |#628  
lantern20's Avatar
Senior Member
Flag NEPA
Thanks Meter: 18
 
More
You could try this thread for manila. It's 2.1, not 2.5 though.
22nd March 2010, 02:52 AM |#629  
erwinpiero's Avatar
Senior Member
Flag Sragen-Sukabumi
Thanks Meter: 35
 
More
Quote:
Originally Posted by timolol

Hi there,

I've made you a custom cab file called "Erwinpiero Original Fonts.cab" attached to this post. This should make fonts the same as previous Timolol ROMs. Enjoy!

However, the new larger font found in my latest ROM is actually an official HTC upgrade, not just something I decided to do. I actually prefer the large font, although each to their own




Hey there,

I've made you a custom cab with the changes you desire - it is called "Xue 4 Row Start Menu.cab" and is attached to this post. In portrait the start menu is now 4 icons wide, whereas in landscape it is 5 icons wide. Enjoy!

As for your USB issue, this is most likely to be a problem with your computer rather than the ROM. The USB popup recognition on my ROM has not ever been changed and works perfectly fine here.

What a honour Sir, big thanks for this and Your great ROM.
22nd March 2010, 03:03 AM |#630  
Senior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by timolol

Hi there,

I've made you a custom cab with the changes you desire - it is called "Xue 4 Row Start Menu.cab" and is attached to this post. In portrait the start menu is now 4 icons wide, whereas in landscape it is 5 icons wide. Enjoy!

As for your USB issue, this is most likely to be a problem with your computer rather than the ROM. The USB popup recognition on my ROM has not ever been changed and works perfectly fine here.

Thx for the cab, will try it soon as I have my card reader with me.

Ok this is weird, I tried 3 computers. all of 'em using Win XP. ok 1st, I tried to my home PC, TP prompted me the video out option. Then I tried my hp mini laptop, it detects the touch pro as external storage. Now, on my office PC, it can not detect the TP. Different PC different experiences? weird,,,
22nd March 2010, 08:09 PM |#631  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
More
Microsoft Voice Command?
Hi Timolol,

I'm giving your ROM a try, and so far it looks nice. But I really miss MSVC (Microsoft Voice Command).

Did you decide to exclude it because it doesn't work with your ROM, or to save space? If it does work, can you provide a cab (donation, maybe? ).

Thanks!
Last edited by TobyGadd; 22nd March 2010 at 08:41 PM. Reason: typo

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes