Post Reply

Rilphone.dll question

OP Linear2202

21st June 2009, 04:39 PM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
77 posts
Join Date:Joined: Jan 2006
I hope this is the best place for this question...

I'm currently using radio v1.12. I've got the rilphone.dll downloaded, but is it necessary to re-install the cab for every flash or hard reset? Seems like it needs to be done correct?

Thanks.
21st June 2009, 05:11 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 1
 
281 posts
Join Date:Joined: Nov 2007
More
Quote:
Originally Posted by Linear2202

I hope this is the best place for this question...

I'm currently using radio v1.12. I've got the rilphone.dll downloaded, but is it necessary to re-install the cab for every flash or hard reset? Seems like it needs to be done correct?

Thanks.

Yes absolutly correct, every hard reset or flash all ur dll's are overwritten. If u have an UC capable rom u can include the cab in the flash prozess.
21st June 2009, 05:38 PM   |  #3  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
77 posts
Join Date:Joined: Jan 2006
Thank you, I figured as much. I couldn't believe that cab file was writing to the rom. After using Energies last rom for several days and burning through my battery very quickly, I started thinking about that. I hadn't run the cab file on this lastest flash and perhaps that might have been part of it.

Thank you.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes