Post Reply

[THE] [Updated 22-01-2010] ₪₪₪ HDWall Wallpaper CAB collection ₪₪₪ [RTFP!!]

OP matmaneyre

4th March 2010, 05:37 PM   |  #1001  
sirphunkee's Avatar
Retired Senior Moderator
Flag Austin, TX
Thanks Meter: 96
 
10
2,930 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by andrew-in-woking

Hi sirphunkee

There is a link to the source file in my original post under "Attribution:".

Let me know if you need anything else.

Thanks

andrew-in-woking

Right. I knew that. lol

Thanks man
5th March 2010, 02:41 AM   |  #1002  
Senior Member
Sunshine State
Thanks Meter: 9
 
145 posts
Join Date:Joined: Aug 2009
Quote:
Originally Posted by kiint

..plus a Jaws one for Stav40, enjoy

Messner


Critters


Killbots


Rebel


Flight


Dendrite


Jaws

Man love the jaws one,
5th March 2010, 05:17 AM   |  #1003  
sirphunkee's Avatar
Retired Senior Moderator
Flag Austin, TX
Thanks Meter: 96
 
10
2,930 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by thesilentnight

The NRG rom that I am using does not have the cookie monster patch in it and it is CFC....hope that helps! Thanks again!

Ok, here you go, give this one a try...hopefully it will work for you and projectlawrence as well. Let me know either way, if it doesn't work I'll try some setting changes.
Last edited by sirphunkee; 1st October 2010 at 04:50 PM.
5th March 2010, 02:18 PM   |  #1004  
thesilentnight's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 7
 
339 posts
Join Date:Joined: Mar 2008
More
I installed the cab, now im not quite certain what to do in order to get the background to be displayed...suggestions?
5th March 2010, 02:31 PM   |  #1005  
sirphunkee's Avatar
Retired Senior Moderator
Flag Austin, TX
Thanks Meter: 96
 
10
2,930 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by thesilentnight

I installed the cab, now im not quite certain what to do in order to get the background to be displayed...suggestions?

Is it not showing up on any tab, or just not the home tab? I'm assuming you did turn TF3D off when you installed it, and also selected "yes" to the default walpaper option in the wallpaper section of the settings tab?

If all those things are done, and it's not showing up anywhere, let me know and I'll try different settings. If it's showing up everywhere but the home tab, there's a reg setting you need to clear, it's mentioned in the HDWalls thread and this one too I think, I'll look it up if you need that and can't find it.
5th March 2010, 02:53 PM   |  #1006  
Member
Thanks Meter: 0
 
53 posts
Join Date:Joined: Apr 2009
Question NRG rom
I just had a quick question, sorry if its been answered
I have TP2 Energy "Leo" 21892 |Feb 26| ★ Sense 2.5.2012 / MaxManila Rom and was wondering if these cabs are compatible with it? DO i just install the cab you guys listed or do i need hdwall as well?
5th March 2010, 04:25 PM   |  #1007  
thesilentnight's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 7
 
339 posts
Join Date:Joined: Mar 2008
More
Quote:
Originally Posted by sirphunkee

Is it not showing up on any tab, or just not the home tab? I'm assuming you did turn TF3D off when you installed it, and also selected "yes" to the default walpaper option in the wallpaper section of the settings tab?

If all those things are done, and it's not showing up anywhere, let me know and I'll try different settings. If it's showing up everywhere but the home tab, there's a reg setting you need to clear, it's mentioned in the HDWalls thread and this one too I think, I'll look it up if you need that and can't find it.

I turned off TF3D...and installed the cab....but i keep getting the screen where it says Warning, by disabling touch flo 3d you will lose certain device features....etc....whats my next step, or what else do i need to install?
5th March 2010, 05:37 PM   |  #1008  
sirphunkee's Avatar
Retired Senior Moderator
Flag Austin, TX
Thanks Meter: 96
 
10
2,930 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by darkreborn

I just had a quick question, sorry if its been answered
I have TP2 Energy "Leo" 21892 |Feb 26| ★ Sense 2.5.2012 / MaxManila Rom and was wondering if these cabs are compatible with it? DO i just install the cab you guys listed or do i need hdwall as well?

Probably not, that's one of the many ROMs that need custom settings, and silentnight and I are currenty trying to pin down exactly which will work for that. Once I know that, I can cab up a background that will work for you on that. You don't have to install the phone component of HDWalls for the cabs to work, it just helps you keep track of multiple ones on the same phone.

Quote:
Originally Posted by thesilentnight

I turned off TF3D...and installed the cab....but i keep getting the screen where it says Warning, by disabling touch flo 3d you will lose certain device features....etc....whats my next step, or what else do i need to install?

Hmmm, I never get any warning about disabling TF3D, but I don't think it's anything more than a "just know you won't have some of the slick graphical interface that's so cool if you turn this off" kinda thing, nothing that should cause any problems.

When you turn TF3D off before installation, are you doing it in start-settings-today-items, then unchecking the TF3D box on the list, and then hitting X/Ok out of the settings? I'm not really sure why you get an error warning about turning that off....long after you turn it off and run the cab. Does that message come up at the reboot at install, or after...?

And, is this the first HDWalls cab you've tried at all?
5th March 2010, 06:09 PM   |  #1009  
thesilentnight's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 7
 
339 posts
Join Date:Joined: Mar 2008
More
Here is what i do...
1. Disable tf3d
2. install cab to the device and soft reset
3. after the phone reboots....renable tf3d and get the warning screen,,,

I used hd walls once with my fuze...but i dont recall how to make the cabs or how to install onto the device in order for the screen to show the image properly
5th March 2010, 09:23 PM   |  #1010  
dougstoner's Avatar
Senior Member
Flag Atlanta
Thanks Meter: 55
 
870 posts
Join Date:Joined: Apr 2008
More
Latest...
2.1 no compression.
Attached Files
File Type: cab blueortho.cab - [Click for QR Code] (904.2 KB, 76 views)

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes