Microsoft to Counter “OK Google” with Bing Torque

When Microsoft is making apps for Android, users should be aware that something … more

Google Confirms “Android Lollipop Day” for November 3rd

A little over a week ago, Google announced the latest iteration of … more

Get Your XDA 2015 Custom Avatar and Signature Images Here

As stated in our motto, XDA Developer is for developers, by developers. The … more

Pin Your Photos on Android Lollipop with Photo Pinner

In the last few weeks,we have been talking quite a bit about Android 5.0 Lollipop. This … more
Post Reply

Omfg i did it!!! Omfg i dit it!!! Rogers htc magic superhero rom!!!!

OP Killadude

26th June 2009, 11:04 PM   |  #1  
OP Senior Member
Flag Ottawa
Thanks Meter: 11
 
266 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
More
WOW AFTER AGES>>>>>>> FINALLY!!!! YAY!!!



First i would like to thank every one who made this possible , im sorry i dont know ur names..

This is what i did i dont know if itll work for every one but fingers crossed....

1. its like the normal rooting procedure except with the boot.img that i have!!! U need the sdk for this to work!!

2. Download superhero rom v2: http://www.megaupload.com/?d=3Y02RZAT

3. rename as update.zip and place on sdcard.

4. Shutdown phone.

5. Download: http://rapidshare.com/files/24898357...ry-RAv1.0H.img

6. place this img in the tools folder of the sdk.

7. Start phone in fastboot mode (power+voulme)

8. from the fastboot menu in cmd restart phone with the boot image provided above. (c:\sdk\tools fastboot boot recovery-RAv1.0H.img).


UPDATE:: DO A NANDROID BACKUP THEN USE THE BOOT.IMG THAT WAS BACKED UP BY NANDROID (ON YOUR SD CARD) FOR STEP NUMBER 12/13/14..


9. wipe data and update .

10. reset phone but remove battery when the rogers sign comes on.

11. go to flashboot mode again.

12. .......... use backed up boot.img

13. place this in the tools directory of the sdk

14. in cmd again flash the boot image (c:\sdk\tools fastboot flash boot boot.img)

15. Now reboot and thats it ur done!!!!



NO WIFI!!!! NO BLUETOOTH IN THE SUPER HERO ROM AM TRYING OTHER ROMS... I THINK THIS METHORD SHOULD WORK AN ALL ROMS NOW... maybe not....

after trying for a while only superhero works not the hero by haykuro... dunno why it keeps restarting at the htc splash screen....
Last edited by Killadude; 27th June 2009 at 10:14 AM. Reason: INSTRUCTIONS POSTED, changed download location
26th June 2009, 11:07 PM   |  #2  
janjan's Avatar
Senior Member
Flag Aalborg
Thanks Meter: 571
 
804 posts
Join Date:Joined: May 2007
More
waiting nice
27th June 2009, 12:24 AM   |  #3  
Amon_RA's Avatar
Senior Recognized Developer
Thanks Meter: 398
 
1,277 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
Donate to Me
More
Thanks for using my recovery! lol
27th June 2009, 12:41 AM   |  #4  
OP Senior Member
Flag Ottawa
Thanks Meter: 11
 
266 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
More
reply: like i said in the begenning thnx to all tht helped....

ps the daldroid should work as well
Last edited by Killadude; 27th June 2009 at 12:43 AM.
27th June 2009, 01:08 AM   |  #5  
Senior Member
Flag Montreal
Thanks Meter: 11
 
353 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
More
good job man, very interested in this but gotta wait till wifi works.
27th June 2009, 02:05 AM   |  #6  
OP Senior Member
Flag Ottawa
Thanks Meter: 11
 
266 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
More
i think wifi dosent work becase superhero was for dream not magic... but the ui is sweet!

can someone help to enable wifi and bluetooth??
Last edited by Killadude; 27th June 2009 at 02:36 AM.
27th June 2009, 03:23 AM   |  #7  
Senior Member
Flag Warsaw
Thanks Meter: 27
 
1,508 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
More
Oh wow, thanks. I will shortly follow your instructions.
27th June 2009, 05:37 AM   |  #8  
Senior Member
Flag Sunrise
Thanks Meter: 9
 
597 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
More
lol to fix wifi find out whos boot.img you stole () and take the wlan.ko from /system/lib/modules and throw it over the one in the build.

sign, package, fly.
EDIT:
also, in default.prop (within the boot.img) change it ro.secure to 0 if you want rooted adb shell :P
Code:
ro.secure=0
ro.allow.mock.location=0
ro.debuggable=1
persist.service.adb.enable=1
heh.. this is why sometimes you should wait before just throwing an incomplete build out
Last edited by haykuro; 27th June 2009 at 05:40 AM.
27th June 2009, 05:51 AM   |  #9  
Senior Member
Thanks Meter: 6
 
171 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
More
Quote:
Originally Posted by haykuro

lol to fix wifi find out whos boot.img you stole () and take the wlan.ko from /system/lib/modules and throw it over the one in the build.

sign, package, fly.
EDIT:
also, in default.prop (within the boot.img) change it ro.secure to 0 if you want rooted adb shell :P

Code:
ro.secure=0
ro.allow.mock.location=0
ro.debuggable=1
persist.service.adb.enable=1
heh.. this is why sometimes you should wait before just throwing an incomplete build out

That is exactly why I am waiting for a proper release to come out.......hint

LOL
27th June 2009, 06:07 AM   |  #10  
OP Senior Member
Flag Ottawa
Thanks Meter: 11
 
266 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
More
it was the boot image i backed up myself... so what do i do exactly??? I kinda got the first part, used adb pull and push to copy over the file, but the edit just flew way oover my head.....

ps haykuro can you use this to make a biuld?? alsoo can u pls show me how to sign a package searched everywhere couldnt find out how...

re: TRIED THE wlan.ko file transfer still it says failed to start wlan!!!
Last edited by Killadude; 27th June 2009 at 06:47 AM.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes