Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,739,962 Members 40,257 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Omfg i did it!!! Omfg i dit it!!! Rogers htc magic superhero rom!!!!

Tip us?
 
Killadude
Old
(Last edited by Killadude; 27th June 2009 at 10:14 AM.) Reason: INSTRUCTIONS POSTED, changed download location
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 11
Posts: 261
Join Date: Jun 2009
Location: Ottawa
Talking Omfg i did it!!! Omfg i dit it!!! Rogers htc magic superhero rom!!!!

WOW AFTER AGES>>>>>>> FINALLY!!!! YAY!!!



First i would like to thank every one who made this possible , im sorry i dont know ur names..

This is what i did i dont know if itll work for every one but fingers crossed....

1. its like the normal rooting procedure except with the boot.img that i have!!! U need the sdk for this to work!!

2. Download superhero rom v2: http://www.megaupload.com/?d=3Y02RZAT

3. rename as update.zip and place on sdcard.

4. Shutdown phone.

5. Download: http://rapidshare.com/files/24898357...ry-RAv1.0H.img

6. place this img in the tools folder of the sdk.

7. Start phone in fastboot mode (power+voulme)

8. from the fastboot menu in cmd restart phone with the boot image provided above. (c:\sdk\tools fastboot boot recovery-RAv1.0H.img).


UPDATE:: DO A NANDROID BACKUP THEN USE THE BOOT.IMG THAT WAS BACKED UP BY NANDROID (ON YOUR SD CARD) FOR STEP NUMBER 12/13/14..


9. wipe data and update .

10. reset phone but remove battery when the rogers sign comes on.

11. go to flashboot mode again.

12. .......... use backed up boot.img

13. place this in the tools directory of the sdk

14. in cmd again flash the boot image (c:\sdk\tools fastboot flash boot boot.img)

15. Now reboot and thats it ur done!!!!



NO WIFI!!!! NO BLUETOOTH IN THE SUPER HERO ROM AM TRYING OTHER ROMS... I THINK THIS METHORD SHOULD WORK AN ALL ROMS NOW... maybe not....

after trying for a while only superhero works not the hero by haykuro... dunno why it keeps restarting at the htc splash screen....
 
janjan
Old
#2  
janjan's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 567
Posts: 798
Join Date: May 2007
Location: Aalborg
waiting nice
 
Amon_RA
Old
#3  
Amon_RA's Avatar
Senior Recognized Developer
Thanks Meter 395
Posts: 1,276
Join Date: Jan 2009

 
DONATE TO ME
Thanks for using my recovery! lol
NOTICE: I do not respond to tech support questions through PM.
 
Killadude
Old
(Last edited by Killadude; 27th June 2009 at 12:43 AM.)
#4  
Senior Member - OP
Thanks Meter 11
Posts: 261
Join Date: Jun 2009
Location: Ottawa
reply: like i said in the begenning thnx to all tht helped....

ps the daldroid should work as well
 
k4r1m
Old
#5  
Senior Member
Thanks Meter 11
Posts: 353
Join Date: Jun 2009
Location: Montreal
good job man, very interested in this but gotta wait till wifi works.
 
Killadude
Old
(Last edited by Killadude; 27th June 2009 at 02:36 AM.)
#6  
Senior Member - OP
Thanks Meter 11
Posts: 261
Join Date: Jun 2009
Location: Ottawa
i think wifi dosent work becase superhero was for dream not magic... but the ui is sweet!

can someone help to enable wifi and bluetooth??
 
hotweiss
Old
#7  
Senior Member
Thanks Meter 25
Posts: 1,486
Join Date: Jun 2009
Location: Warsaw
Oh wow, thanks. I will shortly follow your instructions.
 
haykuro
Old
(Last edited by haykuro; 27th June 2009 at 05:40 AM.)
#8  
Senior Member
Thanks Meter 9
Posts: 597
Join Date: Nov 2008
Location: Sunrise
lol to fix wifi find out whos boot.img you stole () and take the wlan.ko from /system/lib/modules and throw it over the one in the build.

sign, package, fly.
EDIT:
also, in default.prop (within the boot.img) change it ro.secure to 0 if you want rooted adb shell :P
Code:
Select Code
ro.secure=0
ro.allow.mock.location=0
ro.debuggable=1
persist.service.adb.enable=1
heh.. this is why sometimes you should wait before just throwing an incomplete build out
 
kavyt
Old
#9  
Senior Member
Thanks Meter 6
Posts: 171
Join Date: Jun 2009
Quote:
Originally Posted by haykuro View Post
lol to fix wifi find out whos boot.img you stole () and take the wlan.ko from /system/lib/modules and throw it over the one in the build.

sign, package, fly.
EDIT:
also, in default.prop (within the boot.img) change it ro.secure to 0 if you want rooted adb shell :P
Code:
Select Code
ro.secure=0
ro.allow.mock.location=0
ro.debuggable=1
persist.service.adb.enable=1
heh.. this is why sometimes you should wait before just throwing an incomplete build out
That is exactly why I am waiting for a proper release to come out.......hint

LOL
 
Killadude
Old
(Last edited by Killadude; 27th June 2009 at 06:47 AM.)
#10  
Senior Member - OP
Thanks Meter 11
Posts: 261
Join Date: Jun 2009
Location: Ottawa
it was the boot image i backed up myself... so what do i do exactly??? I kinda got the first part, used adb pull and push to copy over the file, but the edit just flew way oover my head.....

ps haykuro can you use this to make a biuld?? alsoo can u pls show me how to sign a package searched everywhere couldnt find out how...

re: TRIED THE wlan.ko file transfer still it says failed to start wlan!!!

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...