Nvidia and Robotics w/ Barrett Williams – XDA:DevCon 2014

Robotics continues to dominate our videos from this years XDA:DevCon 2014 in … more

Speed Up Deodexing with JoelDroid Batch Deodexer

Android 5.0 Lollipop brings many under-the-hood changes like changing the default compiler … more

Top 5 Apps for 2014 + Top Xposed Mod of 2014 – XDA TV

Its that time of year where you look back and remember the things that happened … more

NVIDIA SHIELD Tablet Gets Android 5.0.1, OTA Available

The NVIDIA SHIELD Tablet is the latest Android-powered device released by famed GPU … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Omfg i did it!!! Omfg i dit it!!! Rogers htc magic superhero rom!!!!

OP Killadude

27th June 2009, 12:04 AM   |  #1  
OP Senior Member
Flag Ottawa
Thanks Meter: 11
 
266 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
More
WOW AFTER AGES>>>>>>> FINALLY!!!! YAY!!!



First i would like to thank every one who made this possible , im sorry i dont know ur names..

This is what i did i dont know if itll work for every one but fingers crossed....

1. its like the normal rooting procedure except with the boot.img that i have!!! U need the sdk for this to work!!

2. Download superhero rom v2: http://www.megaupload.com/?d=3Y02RZAT

3. rename as update.zip and place on sdcard.

4. Shutdown phone.

5. Download: http://rapidshare.com/files/24898357...ry-RAv1.0H.img

6. place this img in the tools folder of the sdk.

7. Start phone in fastboot mode (power+voulme)

8. from the fastboot menu in cmd restart phone with the boot image provided above. (c:\sdk\tools fastboot boot recovery-RAv1.0H.img).


UPDATE:: DO A NANDROID BACKUP THEN USE THE BOOT.IMG THAT WAS BACKED UP BY NANDROID (ON YOUR SD CARD) FOR STEP NUMBER 12/13/14..


9. wipe data and update .

10. reset phone but remove battery when the rogers sign comes on.

11. go to flashboot mode again.

12. .......... use backed up boot.img

13. place this in the tools directory of the sdk

14. in cmd again flash the boot image (c:\sdk\tools fastboot flash boot boot.img)

15. Now reboot and thats it ur done!!!!



NO WIFI!!!! NO BLUETOOTH IN THE SUPER HERO ROM AM TRYING OTHER ROMS... I THINK THIS METHORD SHOULD WORK AN ALL ROMS NOW... maybe not....

after trying for a while only superhero works not the hero by haykuro... dunno why it keeps restarting at the htc splash screen....
Last edited by Killadude; 27th June 2009 at 11:14 AM. Reason: INSTRUCTIONS POSTED, changed download location
27th June 2009, 12:07 AM   |  #2  
janjan's Avatar
Senior Member
Flag Aalborg
Thanks Meter: 573
 
809 posts
Join Date:Joined: May 2007
More
waiting nice
27th June 2009, 01:24 AM   |  #3  
Amon_RA's Avatar
Senior Recognized Developer
Thanks Meter: 398
 
1,277 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
Donate to Me
More
Thanks for using my recovery! lol
27th June 2009, 01:41 AM   |  #4  
OP Senior Member
Flag Ottawa
Thanks Meter: 11
 
266 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
More
reply: like i said in the begenning thnx to all tht helped....

ps the daldroid should work as well
Last edited by Killadude; 27th June 2009 at 01:43 AM.
27th June 2009, 02:08 AM   |  #5  
Senior Member
Flag Montreal
Thanks Meter: 11
 
353 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
More
good job man, very interested in this but gotta wait till wifi works.
27th June 2009, 03:05 AM   |  #6  
OP Senior Member
Flag Ottawa
Thanks Meter: 11
 
266 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
More
i think wifi dosent work becase superhero was for dream not magic... but the ui is sweet!

can someone help to enable wifi and bluetooth??
Last edited by Killadude; 27th June 2009 at 03:36 AM.
27th June 2009, 04:23 AM   |  #7  
Senior Member
Flag Warsaw
Thanks Meter: 27
 
1,509 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
More
Oh wow, thanks. I will shortly follow your instructions.
27th June 2009, 06:37 AM   |  #8  
Senior Member
Flag Sunrise
Thanks Meter: 9
 
597 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
More
lol to fix wifi find out whos boot.img you stole () and take the wlan.ko from /system/lib/modules and throw it over the one in the build.

sign, package, fly.
EDIT:
also, in default.prop (within the boot.img) change it ro.secure to 0 if you want rooted adb shell :P
Code:
ro.secure=0
ro.allow.mock.location=0
ro.debuggable=1
persist.service.adb.enable=1
heh.. this is why sometimes you should wait before just throwing an incomplete build out
Last edited by haykuro; 27th June 2009 at 06:40 AM.
27th June 2009, 06:51 AM   |  #9  
Senior Member
Thanks Meter: 6
 
171 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
More
Quote:
Originally Posted by haykuro

lol to fix wifi find out whos boot.img you stole () and take the wlan.ko from /system/lib/modules and throw it over the one in the build.

sign, package, fly.
EDIT:
also, in default.prop (within the boot.img) change it ro.secure to 0 if you want rooted adb shell :P

Code:
ro.secure=0
ro.allow.mock.location=0
ro.debuggable=1
persist.service.adb.enable=1
heh.. this is why sometimes you should wait before just throwing an incomplete build out

That is exactly why I am waiting for a proper release to come out.......hint

LOL
27th June 2009, 07:07 AM   |  #10  
OP Senior Member
Flag Ottawa
Thanks Meter: 11
 
266 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
More
it was the boot image i backed up myself... so what do i do exactly??? I kinda got the first part, used adb pull and push to copy over the file, but the edit just flew way oover my head.....

ps haykuro can you use this to make a biuld?? alsoo can u pls show me how to sign a package searched everywhere couldnt find out how...

re: TRIED THE wlan.ko file transfer still it says failed to start wlan!!!
Last edited by Killadude; 27th June 2009 at 07:47 AM.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes