Post Reply

|RAPH|6.5|ROM|WWE| ★ EnergyROM 'Magic' (23001) ★ || Build date 2009/7/9 ||

OP NRGZ28

4th August 2009, 01:51 AM   |  #2071  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: Dec 2008
Thumbs up How to manage the Tab in TouchFLo3?
Thank you very much for your hard work. My Fuze now runs much more faster than with the original AT&T ROM.

I am using your newest Standard ROM with the Radio Version 1.14.25.35 and is a subscriber of T-Mobile.

1) I saw the program to arrange the tabs in the Today screen but couldn't find it
2) In the weather tab, I add 3 different locations but it gets stuck in either 1/3, 2/3, or 3/3. Clicking on it doesn't move to the next location
3) I am using Tomtom 7 on my Fuze, is it possible to add an extra tab for FootPrint into the Today screen. I installed to the ToKDKobes Footprints TomTom Supported
4) Any suggestion to make the Fuze acquires satellite a little bit faster. In mine usually it takes 5 to 10 min to got the satellite signal even I already updated the QuickGPS data as well as jump start the GPS using GPS Test. The only thing that Aurora ROM lags comparing with the original AT&T ROM.

Once more thank you
12th August 2009, 06:49 AM   |  #2072  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Aug 2009
Can't access GOOGLE VOICE from Opera or IE
Hey guys!

I had the updated ROM on my HTC Fuze, but then I flashed in NRG's awesome ENERGY ROM. Now, when try I access www.m.google.com/voice to send text messages or call, I get an error message saying, "Device not compatible".

I have no problems browsing anything else, it's just the Google Voice(Mobile version) website that I can't get into. I can access Google voice's website(desktop version), but then I can't click on anything and send texts or make calls. It's very important to me since I can't make free calls anymore...

Please help....

Truly,
TheChelseaMan
12th August 2009, 09:13 AM   |  #2073  
anheuer's Avatar
Senior Member
Flag Amsterdam
Thanks Meter: 6
 
911 posts
Join Date:Joined: Aug 2007
More
All the download links seem to be offline..

is there a different link?
I'm trying to download the Titanium version
12th August 2009, 09:40 AM   |  #2074  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
25 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
More
Quote:
Originally Posted by anheuer

All the download links seem to be offline..

is there a different link?
I'm trying to download the Titanium version


Try downloading a newer version from NRG, let's say this one:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=536751
Last edited by aaswouw; 12th August 2009 at 09:53 AM.
12th August 2009, 03:44 PM   |  #2075  
bratch15's Avatar
Member
Thanks Meter: 0
 
67 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
More
I was wondering if anyone knows how to disable the HTC contacts and contact card. I want to revert back to the windows mobile contacts page when hitting All people. I'm a very impatient person and people always freeze my phone because it takes forever to open up a contact and they keep tapping the screen. I have been searching for hours and cannot come up with anything. And if anyone came across a cab file that would make life even better for a noob. Havent used total commander yet at all.
18th August 2009, 03:49 AM   |  #2076  
bratch15's Avatar
Member
Thanks Meter: 0
 
67 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
More
Anyone please help?
19th August 2009, 04:54 AM   |  #2077  
hefman's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 51
 
1,257 posts
Join Date:Joined: May 2006
More
Quote:
Originally Posted by bratch15

Anyone please help?

First off, you're asking in the wrong place. This is a manila (Touchflo3D) issue and not really specific to this rom. Not only that, but this is an old rom and nobody is really checking this thread any more. You're better off looking in a forum that specializes in manila tweaks.

As to your question... it can be done, but it is not a simple thing. Do a search for SaMaHo -- it's a program you can run with manila that allows you to remap some of the links and softkeys. I'm pretty sure it will let you remap the all contacts key.
1st September 2009, 06:48 AM   |  #2078  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
i cant download it =(
1st September 2009, 06:57 AM   |  #2079  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Apr 2009
There's a newer version of the rom, EnergyROM Warhawk. Go download that one
30th September 2009, 02:07 AM   |  #2080  
Member
Flag Fort Worth, TX
Thanks Meter: 1
 
33 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
More
Quote:
Originally Posted by mistokibbles

There's a newer version of the rom, EnergyROM Warhawk. Go download that one

Link, please...thanks!

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes